Görüş Bildir
Haberler
Arda Kural İçin Büyükçekmece Belediyesi Harekete Geçti

Arda Kural İçin Büyükçekmece Belediyesi Harekete Geçti

Batuhan
09.07.2015 - 12:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönem şizofreni tedavisi gören oyuncu Arda Kural’ın yaşadığı zorlukların Hürriyet Dünyası'nda yer almasından sonra yetkililer harekete geçti. Ev kirasını ödeyemedikleri için annesi ile yaşadıkları evi terk etmek zorunda kalan Kural için Büyükçekmece Belediyesi kolları sıvadı.

Bir dönemin popüler oyuncularından ‘yerli Leonardo DiCaprio’ olarak da bilenen Arda Kural şimdilerde evinin bahçesinde yatıp kalkıyor. 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde şizofreni tedavisi gören Arda Kural, uzun süredir annesinin yanında kalıyordu. Annesinin maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evin bahçesinde yatıp kalkan Arda Kural’ı komşuları polise şikayet etti.

Evin giderlerini karşılayamaz hale gelen Gülnur Kural, ev sahibinin isteği üzerine 10 gün önce tüm eşyalarını alıp abisinin yanına taşındı. Arda Kural ise annesinin ısrarlarına rağmen evden ayrılmak istemedi. Boş dairede kalmaya devam eden eski oyuncu, geceleri de bahçedeki hamakta uyumaya başladı. Ancak komşuları, garip davranışları nedeniyle Kural’dan rahatsız olunca polise şikayette bulundu. Arda Kural’ın çocukları korkuttuğunu öne süren komşuları, genç adamı bahçeden kovdu.

"Gerekenleri Yapacağız"

"Gerekenleri Yapacağız"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün yaptığı açıklamada “Sosyal belediyecilik en önemli önceliklerimizden… Bir oyuncu da olsa normal bir yurttaş da olsa aynı duyarlılığı gösteririz. Hemen, başkan yardımcısı arkadaşımı talimatlandıracağım. Arda Kural ve annesinin ihtiyaçları neyse bunları tespit edip gerekenleri yaparız. Tedavi edilmesi gerekirse bunun için uygun bir imkân yaratılır; öte yandan yaşadıkları ev sorunu için ise kira vb. ne tür destek gerekirse bunlar yapılır” dedi.

Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
seyreyledimalemi

bi rahat bırakmadılar şu adamı. daha salı günü gördüm plajda üstündekiler vardı o gün gelmiş haberciler. gayet kendi halinde takılıodu. esnaf yemeğini falan ... Devamını Gör

umran1903bjk

allah razı olsun kim yardım edicekse yazık adama yaa ):

İlker Çetinkaya

Sokakta yaşayan binlerce insan içinde aynısını yapın !