onedio
Görüş Bildir
article/comments
article/share
Haberler
Sokakta Bıçaklanarak Öldürülen Gencin Katil Zanlısı Kız Arkadaşı Çıktı

Sokakta Bıçaklanarak Öldürülen Gencin Katil Zanlısı Kız Arkadaşı Çıktı

İzmir Bornova'da sokak ortasında göğsünden bıçaklanarak öldürülen Suriye uyruklu Semir Çavuş'u (19), öldüren kişinin kız arkadaşı İ.H. olduğu belirlendi. İ.H. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Olay, geçen perşembe günü saat 21.00 sıralarında Mevlana Mahallesi 1711/5 sokakta meydana geldi.

Olay, geçen perşembe günü saat 21.00 sıralarında Mevlana Mahallesi 1711/5 sokakta meydana geldi.

Mahalle sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne sokakta genç bir kişinin kanlar içinde yattığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise kanlar içerisinde yatan gence ilk müdahalede bulundu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde göğsünden bıçaklanan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekiplerince yapılan incelemede öldürülen kişinin Suriye uyruklu Semir Çavuş olduğu tespit edildi. Çavuş'un cenazesi, savcı ve ekiplerin olay yerindeki incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin cnayetle ilgili başlattığı soruşturmada Semir’i göğsünden bıçaklayan kişinin kız arkadaşı İ.H. (17) olduğu saptandı.

Polis ekiplerinin cnayetle ilgili başlattığı soruşturmada Semir’i göğsünden bıçaklayan kişinin kız arkadaşı İ.H. (17) olduğu saptandı.

Yakalanan şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. İ.H. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
2007 yılında başladı medya sektörü maceram, 2009 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı bölümünden mezun olunca daha da perçinlendi. Türkiye’nin en büyük medya kuruluşlarında stajyer, editör, haber müdürü ve danışmanlık gibi görevler aldıktan sonra 2022 yılından bu yana Onedio’dayım. ‘Eşik bekçiliğidir’ diye ustalarımızdan öğrendiğimiz gazeteciliğin ‘etik’ değerlerine inanarak ve sadık kalarak Türkiye ve dünya gündemini en sıcak haliyle size iletmeye çalışıyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
8
4
4
3
3
2
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manuel greyfurt

Suriyede sıradan bir gün.