Görüş Bildir
Haberler
Sohbetlerden ve Televizyon Gündeminden Geri Kalmamak İçin Bu Yaz Yeni Sezonunu İzlemeniz Gereken Diziler

Sohbetlerden ve Televizyon Gündeminden Geri Kalmamak İçin Bu Yaz Yeni Sezonunu İzlemeniz Gereken Diziler

22.05.2022 - 13:15

Stranger Things'in yeni sezonundan, Star Wars evreninin son halkası Obi-Wan Kenobi dizisine ve Peaky Blinders'ın dokunaklı final sezonuna... 2022 yılının yaz aylarında izleyicilerle buluşacak dizilere bakalım!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/noradominick...
İçeriğin Devamı Aşağıda

22. Stranger Things — 4. Sezon

22. Stranger Things — 4. Sezon

Yayın Tarihi: Birinci kısım 27 Mayıs'ta, ikinci kısım 1 Temmuz'da yayında olacak.

Stranger Things, yaklaşık üç yıllık bir aranın ardından, final sezonu ile geri dönüyor! 80'li yılları konu alan favori Netflix dizisinin dördüncü sezonu, Starcourt Savaşı'ndan altı ay sonrasını ve ikonik arkadaş grubunun liseye adaptasyon durumlarını konu alıyor. Yeni ve korkunç bir doğaüstü tehdit ortaya çıktığında, grup Upside Down'ın dehşetine son vermek için tekrar bir araya gelecek. Sonun başlangıcına hazır olun!

Yeni sezonun fragmanını buradan izleyebilirsiniz 👇

21. Obi-Wan Kenobi — 1. Sezon

21. Obi-Wan Kenobi — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 27 Mayıs 

Bu yaz herkesin merakla beklediği televizyon olayı, kuşkusuz Ewan McGregor ve Hayden Christensen'ın Obi-Wan Kenobi dizisi ile Star Wars dünyasına yeniden dönüşü olacak. Star Wars: Revenge of the Sith filmindeki olaylardan 10 yıl sonra geçen dizide, Obi-Wan, hala en iyi arkadaşı ve Jedi çırağı olan Anakin Skywalker'ın şeytani Darth Vader'a dönüşümüne tanıklık ediyor.

Obi-Wan Kenobi fragmanını buradan izleyebilirsiniz 👇

20. Only Murders in the Building — 2. Sezon

20. Only Murders in the Building — 2. Sezon

Yayın Tarihi: 28 Haziran

Yeni sezonda, Charles, Oliver ve Mabel şimdi Bunny'nin ölümünün ardından masumiyetlerini kanıtlamak için uğraşıyor. Artık ilgi odağı olan üçlü, katil olabileceklerini düşünen meraklı komşularla uğraşırken, aynı zamanda rakip bir podcast'in konusu haline geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Only Murders in the Building'in fragmanını buradan izleyebilirsiniz 👇

19. Peaky Blinders — 6. Sezon

19. Peaky Blinders — 6. Sezon

Yayın Tarihi: 10 Haziran

Hayranların gözleri yaşlı... Peaky Blinders'ın son sezonu bu yaz Netflix'te olacak. Yeni sezon, Tommy'nin Grace halüsinasyonundan sonra dibe vurmasıyla, kaldığı yerden devam ediyor.

Peaky Blinders'ın fragmanını buradan izleyebilirsiniz 👇

18. The Umbrella Academy — 3. Sezon

18. The Umbrella Academy — 3. Sezon

Yayın Tarihi: 22 Haziran

The Umbrella Academy bu yaz 3. sezon ile geri dönerken, sevilen kardeşler daha fazla kaosa hazırlanıyor. The Umbrella Academy bu yaz 3. Sezon ile geri döndü ve en sevdiğimiz kardeşlerimiz daha da fazla kaosa hazırlanıyor. 1963 yılında kıyameti durdurduktan sonra, ekip günümüze döner. Ancak, zaman çizelgesinin tamamen değiştiğini ve Sparrow Akademisi'nin ortaya çıktığını öğrenirler. Evreni tehdit eden kimliği belirsiz bir varlık için anlaşmazlıklarını bir kenara bırakan Sparrow ve Umbrella ekipleri bir arada çalışmaya başlar.

The Umbrella Academy'den yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Ms. Marvel — 1. Sezon

17. Ms. Marvel — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 8 Haziran

Bu yeni dizide, Kamala Khan'ın Ms. Marvel olma yolundaki yolculuğunu izleyeceğiz. Büyük bir süper kahraman hayranı olan Kamala, hem okuluna hem de yeni keşfettiği süper güçlerine adapte olmaya çalışır.

Ms. Marvel'ın fragmanını buradan izleyebilirsiniz 👇

16. For All Mankind — 3. Sezon

16. For All Mankind — 3. Sezon

Yayın Tarihi: 10 Haziran

Son yıllardaki en kaliteli yapımlarından biri olan For All Mankind'da, Ay'ı keşfettikten sonra, yüzünü Mars'a dönen uzay yarışında işler daha da karmaşık hale geliyor. ABD ve Sovyetler Birliği, kızıl gezegene ulaşmak için yarışmaya devam ederken, yeni bir rakip ortaya çıkıyor ve riskleri daha da artırıyor.

For All Mankind'ın fragmanını buradan izleyebilirsiniz 👇

15. Better Call Saul — 6. Sezon, İkinci Kısım

15. Better Call Saul — 6. Sezon, İkinci Kısım
cdn-www.comingsoon.net

Yayın Tarihi: 11 Temmuz

Saul Goodman, final sezonunun ikinci kısmı ile sevenlerine veda ediyor. Breaking Bad olaylarına hızla yaklaşırken, Jimmy ve Kim yeni ittifaklar kuruyor ve geçmişin günahları her ikisini de yakalamaya başlıyor. Favori avukatlarımız için işler daha da stresli hale gelirken, dizi hayranları olarak biz de, Walter White ve Jesse Pinkman'ın yeniden ekranlara döneceği anı heyecanla bekliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Better Call Saul final sezonunun fragmanını buradan izleyebilirsiniz 👇

14. The Boys — 3. Sezon

14. The Boys — 3. Sezon

Yayın Tarihi: 3 Haziran

Televizyon tarihinin en iyi süper kahraman dizilerinden birisi olan The Boys'un 3. sezonunda, ekip gizemli bir Anti-Süper Güç silahını keşfettiğinde, bir kez daha The Seven'a saldırarak bir savaş başlatır ve Jensen Ackles'ın canlandırdığı ilk süper kahraman olan Soldier Boy'u öğrenirler.

Sevilen dizinin fragmanını buradan izleyebilirsiniz;

13. What We Do in the Shadows — 4. Sezon

13. What We Do in the Shadows — 4. Sezon

Yayın Tarihi: 12 Temmuz

Herkesin favori vampir dizisi What We Do in the Shadows'un yeni sezonunda, Staten Island'daki evlerine döndükten sonra tekrar bir araya gelen ekibi izliyoruz. Yeni sezonda, Nandor aşkı aramaya devam ederken, Nadja bir vampir kulübü açmak ister ve Laszlo tam anlamıyla bebek Colin'i büyütmeye devam eder.

12. The Staircase — 1. Sezon

12. The Staircase — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 5 Mayıs

Aynı adı taşıyan gerçek suç belgeseline ve gerçek hayattaki olaylara dayanan The Staircase, cinayet romanı yazarı ve gelecek vadeden bir politikacı olan Michael Peterson'ın, karısı Kathleen'in ölü bulunmasının ardından cinayetle suçlanır. Soruşturma ve yargılama devam ederken, aile mercek altına alındıkça yeni sırlar ortaya çıkar. Colin Firth ve Toni Collette'in başrolde olduğu mini dizi, bu yılın iddialı yapımlarından.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Staircase'in fragmanını buradan izleyebilirsiniz;

11. The Wilds — 2. Sezon

11. The Wilds — 2. Sezon

Yayın Tarihi: 6 Mayıs

Kızların içinde bulundukları sosyal deneyin gizemleri giderek büyüyor. İlk sezonun finalinin ardından şimdi de bir adada mahsur kalan erkek grubunu izliyoruz. Kızlar hayatta kalmak için savaşmaya devam ederken, erkeklerin yolculuğunu ve adadaki zamanlarının nasıl geçtiğini de öğreniyoruz.

Yeni sezonun fragmanını buradan izleyebilirsiniz 👇

10. The Summer I Turned Pretty — 1. Sezon

10. The Summer I Turned Pretty — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 17 Haziran

To All the Boys serisinin yazarı Jenny Han'ın bir başka eserinin televizyon uyarlamasına hazırlanın. Belly Conklin'in en sevdiği mevsim yaz mevsimidir, çünkü yaz onun için Conrad ve Jeremiah Fisher ile dünyadaki en sevdiği yerde vakit geçirmek anlamına gelmektedir. Büyülü yaz mevsiminde geçen, ilk aşk ve ilk kalp kırıcı deneyimlerle dolu mükemmel bir genç yetişkin dizisi bizi bekliyor.

Amazon Prime dizisinin fragmanına buradan ulaşabilirsiniz 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Never Have I Ever — 3.Sezon

9. Never Have I Ever — 3.Sezon

Yayın Tarihi: 12 Ağustos

Never Have I Ever'ın yeni sezonunda, Devi'yi okul hayatını, arkadaşlarını, ailesini ve Paxton ile olan yeni ilişkisini dengelemeye çalışırken izliyoruz. Devi, Paxton ve Ben aşk üçgeni şimdilik sona ermiş gibi görünse de, Ben artık Devi'nin ona karşı gerçek hisleri olduğunu bilmektedir. Ayrıca, yeni sezonda, seçkin bir özel okuldan Devi kadar zeki bir Hintli Amerikalı çocuk olan Des diziye katılıyor.

8. First Kill — 1. Sezon

8. First Kill — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 10 Haziran

V. E. Schwab'ın kısa öyküsünden uyarlanan First Kill, güçlü bir vampir ailesi arasında yerini almak için ilk kez öldürmesi gereken genç vampir Juliette'i konu alıyor. Gözünü Calliope isimli yeni kıza diken Juliette, Calliope'un köklü bir vampir avcısının soyundan geldiğini öğrendiğinde işler karmaşık bir hal alır. Öldürmek, hem Juliette hem de Calliope için göründüğünden daha zor hale gelir, özellikle de birbirlerine aşık olmaya başladıklarında.

Yeni Netflix dizisi First Kill'in fragmanına buradan ulaşabilirsiniz;

7. Reservation Dogs — 2. Sezon

7. Reservation Dogs — 2. Sezon

Yayın Tarihi: 3 Ağustos

2021 yılının en iyi dizilerinden biri olan Reservation Dogs'un ikinci sezonunda, Elora, Jackie ile California'ya gitmiştir, Bear son olaylarla başa çıkmak için sıkıntılı bir yola girerken, Willie Jack tüm kasabayı etkileyebilecek bir laneti tersine çevirmeye çalışmaktadır.

6. The Essex Serpent — 1. Sezon

6. The Essex Serpent — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 13 Mayıs

Başrollerinde Claire Danes ve Tom Hiddleston'ı buluşturan dizi, efsanevi bir yılanla ilgili araştırma yapmak için Essex'e taşınan Londralı dul Cora Seaborne'u konu alıyor. Essex'de şüpheci yerel papaz Will Ransome ile bağ kurmaya başlayan Cora, araştırdığı yılan nedeniyle bir trajedinin odağı haline gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Essex Serpent'ın fragmanını izlemeniz için bir tık yeterli!

5. Evil — 3. Sezon

5. Evil — 3. Sezon

Yayın Tarihi: 12 Haziran

Bu az bilinen ve heyecan verici dizinin yeni sezonunda, David ve Kristen kişisel yaşamlarıyla uğraşırken, daha büyük tehditler ortaya çıkmaya başlar. Ayrıca David'in Katolik kilisesindeki bir casusluk birimine dahil olması ve Ben için kız kardeşinin yardımını gerektiren çözülmemiş bir yığın dava yeni sezonda karşımıza çıkacak olan olaylardan bazıları.

Evil'ın yeni sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz;

4. Westworld — 4. Sezon

4. Westworld — 4. Sezon

Yayın Tarihi: 26 Haziran

İki yıllık bir aradan sonra dördüncü sezon ile ekranlara dönen Westworld, hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezon ile ilgili detaylar ve olay örgüsü gizli tutulurken, geçtiğimiz sezonun oyuncu kadrosuna akademi ödüllü Ariana DeBose'un da dahil olduğunu görüyoruz.

Westworld'ün merakla beklenen yeni sezonunun fragmanını buradan izleyin 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Angelyne — 1. Sezon

3. Angelyne — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 19 Mayıs 

Emmy Rossum'un başrolde bulunduğu yeni mini dizi, kasabayı kasıp kavuran 80'lerin Los Angeles ikonu Angelyne'nin hikâyesini anlatıyor. Angelyne, Los Angeles'ın dört bir yanına dağılmış reklam panolarında sadece pembe korvetinin yanında poz vererek ünlü olan genç bir kadındır. Yeni dizi, bir anda ortaya çıkan 80'lerin en büyük ünlülerinden birinin üzerindeki perdeyi aralayacak.

Angelyne'in fragmanını buradan izleyebilirsiniz 👇

2. The Time Traveler's Wife — 1. Sezon

2. The Time Traveler's Wife — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 16 Mayıs

Aynı adlı kitaptan uyarlanan ve Steven Moffat imzası taşıyan The Time Traveler's Wife, Clare ve Henry'nin karmaşık aşk hikâyesine odaklanıyor. Clare 6 yaşında, gelecekteki aşkı Henry ile tanışır ve ikili, aşk, kayıp, evlilik ve çok daha fazlasıyla uğraşırken kelimenin tam anlamıyla zamana yayılan bir romantizme başlar. The Time Traveler's Wife, daha önce 2009 yılında Rachel McAdams ve Eric Bana'nın başrollerini paylaştığı sinema filmine uyarlanmıştı.

Dizinin fragmanına buradan ulaşabilirsiniz;

1. The Terminal List — 1. Sezon

1. The Terminal List — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 1 Temmuz

Chris Pratt, gerçeği ortaya çıkarmak için intikam alma görevinde olan Yarbay James Reece rolünde karşımıza çıkıyor. Tüm Donanma SEAL müfrezesi gizli bir görev sırasında pusuya düşürüldükten sonra hafızasını kaybeden Reece, ailesiyle birlikte olmak için eve döner. Yeni kanıtlar gün ışığına çıkarken, Reece orada olanların hayal ettiğinden daha kötü olduğunu keşfeder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amazon Prime dizisinin fragmanına buradan ulaşabilirsiniz 👇

Sizin en merak ettiğiniz yapım hangisi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Bu içerikler de hoşunuza gidebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barancell35

Sonunda beeee sonundaa Westworld🤩😍 Abi çok hasret kaldık yaa