Görüş Bildir
Haberler
Soğuk Kış Günlerinde Beyninizi Son Sürat Çalıştırıp Sizi Tüm Sıkıntılarınızdan Kurtaracak 17 Düşünce

Soğuk Kış Günlerinde Beyninizi Son Sürat Çalıştırıp Sizi Tüm Sıkıntılarınızdan Kurtaracak 17 Düşünce

Beynimizdeki çarklar son sürat dönmeye devam ediyor ve kafamıza üşüşen bu garip düşüncelerden bir türlü kurtulamıyoruz. Ee, biz de yanımıza birilerini daha çekip birlikte beyin fırtınası yapalım dedik. Hadi bakalım, sıra sizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bundan birkaç yıl sonra, çocuklarımızın karşılaşacağı en zor durumlardan biri muhtemelen daha önce alınmamış bir kullanıcı adı bulmaya çalışmak olacak.

2. Bir şeyi daha iyi yapmak için daima başka bir yolun olduğunu bilmek ancak bu yolu bulacak kadar akıllı olmadığının farkında olacak kadar akıllı olmak, dünyanın en can sıkıcı durumu.

3. Tanıdığımız insanlara daha çok güven duymamız gerekirken internette konuştuğumuz ve yeterince tanımadığımız insanlara karşı çoğu zaman daha rahat ve açık oluyoruz.

4. Eski zamanlarda zenginler fakirlerin arenada dövüşmesini seyredip eğleniyorlardı, şimdiyse fakirler zenginleri izleyerek eğlenir oldu.

5. Google'ın bütün sorularımızı biz bitirmeden tamamlayabilmesi, aslında problemlerimizin ne kadar küçük ve sıradan olduğunun bir göstergesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 'U dönüşü' olarak adlandırılan şeyin aslında 'n' çizerek dönmek olduğu gerçeği yalnızca bizi rahatsız ediyor olamaz, öyle değil mi?

7. Bugünün aslında 'pazar' mı yoksa 'perşembe' mi olduğuna dair elimizde kesin bir kanıt yok, tek yapabildiğimiz ilk kayıt tutmaya başlayan kişinin doğru söylediğine inanmak...

8. Eğer vampir bir arkadaşınız olsaydı ve o uyurken yüzünü boyasaydınız, biri söyleyene kadar bundan kesinlikle haberi olmazdı.

9. Yeryüzünün %70'inin suyla kaplı olmasına rağmen filmlerde uzay gemileri daima karaya çarpıyor. Bunu bilerek mi yapıyorlar, yoksa tamamen tesadüf mü emin değiliz.

10. Kitapların bile usb çıkışlarına bağlanarak şarj edildiği bir dönemde yaşıyoruz. Bundan birkaç yıl sonra uyuyarak enerji depolamak yerine biz de kendimizi şarj etmeye başlayabiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İş arayanlar için Tinder'a benzeyen bir uygulama geliştirilmeli. Böylece insanlar yakınlarında onlara uygun olan işleri görebilir ya da şirketler kriterlerine uymayan kişilerle eşleşmekten kaçınabilir.

12. Bir şeyi alışkanlık edinebilmek için üç hafta boyunca onu tekrar etmen gerektiğini söylüyorlar. Ancak her sabah yaptığın halde hala alışamadığın tek bir şey var: uyanmak.

13. Bir insan, doğacak çocuklarına isim bulmaya çalışana kadar kimlerden deli gibi nefret ettiğinin farkına varamıyor. İçler acısı...

14. Bundan 200 yıl önce, yemek yerken müzik dinleyebilmeniz için çok zengin biri olmanız gerekiyordu. Şimdi sahip olduğunuz lüksleri düşünüp mutlu olabilirsiniz.

15. Eğer sivrisinek kan yerine yağ emseydi, insanların en sevdiği hayvan olabilirdi. Ama ne yazık ki bu şansı değerlendiremedi ve unvanını kediyle köpeğe kaptırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hogwarts’ta yabancı dil, matematik veya fen bilimleri gibi derslerin öğretilmediğini göz önünde bulundurunca birbirleriyle iletişim kurmak için hala baykuş kullanıyor olmaları o kadar da şaşırtıcı gelmiyor.

17. Artık bir yetişkin olup olmadığınızı anlamanın oldukça kolay bir yolu var. Eğer yatağınız hala duvara dayalıysa henüz zamanınız var demektir, ama yatağınız odanın ortasındaysa kendinizi yetişkin biri sayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
15
5
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ben 40 yaşımda da olsam yatağımı duvara dayarım arkadaş, ortada olursa korkudan ölürüm ben ya da yanımda birisi yatıyorsa sırtımı ona dönerek yatarım. Sırtım... Devamını Gör

Aşkito muyum ben

Ben çocuğum olmadan da kimden nefret ettiğimi gayet iyi bir şekilde biliyorum. Mesela Burculardan tiksinti derecesinde nefret ediyorum. 2 Burcu hariç hayatim... Devamını Gör