Görüş Bildir
Haberler
Skandal ‘Haremlik Selamlık’ Oturma Düzeni Talimatı Veren Okul Müdürü Görevden Alındı

Skandal ‘Haremlik Selamlık’ Oturma Düzeni Talimatı Veren Okul Müdürü Görevden Alındı

Osmangazi Mithatpaşa Ortaokulu Müdürü'nün öğretmenlere gönderdiği mesajda, 'Erkeklerin erkeklerle kızların kızlarla oturtulması konusunda hassas davranmanızı rica ediyorum' ifadeleri yer aldı. 

Konunun gündeme gelmesi ardından Osmangazi Kaymakamlığı müdür hakkında soruşturma başlattı. Milli Eğitim Bakanlığı ise müdür Akın'ı görevden aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğretmenlere gönderdiği yazıda kız öğrencilerle erkek öğlencilerin birlikte oturmaması talimatı veren Bursa Osmangazi Mithatpaşa Ortaokulu Müdürü Haydar Akın görevinden alındı.

Akın, resmi bir evrak hazırlayarak, “Değerli öğretmen arkadaşlarımızı 22.03.2022 tarihi itibari ile tüm sınıflardaki oturma düzeninin değiştirilmesi ve erkek öğrenciler ile erkek, kız öğrenciler ile kız öğrencilerin denk geleceği şekilde bir düzen oluşturulması gerekmektedir. Gereğini arz ederiz” yazısını öğretmenlere gönderdi.

Yaşanan gelişmelerin ardından Milli Eğitim Bakanlığı okul müdürü hakkında karar verdi. BirGün'ün MEB kaynaklarından edindiği bilgiye göre müdür Haydar Akın, görevinden alındı. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de Akın hakkında soruşturma başlattığı bildirildi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
31
8
7
6
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Admin

Görevden alındı ama ileride il veya ilçe milli eğitim müdürlüğüne atanır, demedi demeyin...

Art Ankara

Zaten kendini gösterme çabaları bunlar...

Engin Türk

Bir insanı ekmeğinden ettiniz demiş birisi yanlış bilgiyi düzeltelim, ekmeğinden etme diye bir şey yok müdürlük görevinden alınıp başka bir okula öğretmen ol... Devamını Gör

Z. Kaan Budak

Bir çomar ağlıyor gözleri yaşlı...