Görüş Bildir
Haberler
Sizleri Bambaşka Diyarlara Doğru Yolculuğa Çıkaracak Netflix'in En İyi İspanyolca Dizileri

Sizleri Bambaşka Diyarlara Doğru Yolculuğa Çıkaracak Netflix'in En İyi İspanyolca Dizileri

R.G.
15.06.2021 - 11:47

İyi kurgulanmış sürükleyici dizileri izlemek herkesi mutlu eder! Günümüzde dijital platformlarda her türlü diziye ulaşmak mümkün. Bu platformların en başında kuşkusuz ki Netflix geliyor. Son zamanlarda öne çıkan İspanyolca diziler Netflix'e damgasını vurmuş durumda. Sürükleyici senaryoları ve başarılı oyuncularıyla günden günde daha çok ilgi gören İspanyolca diziler, dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de heyecanla izleniyor.

Netflix, İspanyolca dizilerle bize görsel bir şölen sunuyor. Peki Netflix'te izleyebileceğiniz en başarılı İspanyolca diziler hangileri? Sizler için Netflix'teki en başarılı İspanyolca dizileri araştırdık. Tekrar tekrar izlemeye doyamayacağınız ve yeni sezonları heyecanla beklenen dizilere gelin birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Who Killed Sara? (2021- ) IMDb: 6.4

9. Who Killed Sara? (2021- ) IMDb: 6.4

Listemize İspanyolca diziler arasında ilgiyle izlenen bir yapımla başlıyoruz! Alex, kız kardeşinin öldürülmesi sonucunda işlemediği suç yüzünden 18 yıl hüküm giyer. Haksız yere suçlanması üzerine bu durumu kanıtlamak için elinden geleni yapar. Suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan Alex, aynı zamanda kardeşinin intikamını almak büyük bir mücadele içerisine girer. Netflix'te 2 sezonu bulunan suç temalı Who Killed Sara, ilginç senaryosu ile sizleri ekran başına kilitleyecek.

8. Elite (2018- ) IMDb: 7.5

8. Elite (2018- ) IMDb: 7.5

İspanya’da yaşanan bir deprem sonucu birçok okul hasar görür. Bunun sonucunda açıkta kalan öğrenciler bölgedeki okullara dağıtılır. İşçi sınıfından olan üç öğrenci İspanya'nın en önemli okullarından biri olan Las Encinas'a kabul edilir. Okula kabul edilmelerinin büyük bir şans olduğunu düşünen 3 genç, okulun başlamasıyla diğer zengin öğrencilerle uyum sağlamakta güçlük çeker. Aralarındaki duvarın ne kadar kalın olduğunu görürler. Sınıf arkadaşlarından birinin öldürülmesiyle ise gözler dışlanan bu üç gence çevrilir. Suç türündeki dizinin Netflix'te 3 sezonu bulunuyor.

7. El Inocente (2021) IMDb: 7.9

7. El Inocente (2021) IMDb: 7.9

Harlan Coben'in ve Oriol Paulo'nun daha önceki işlerinde de olduğu gibi El Inocente dizisi geçmişin sırlarını gizemli bir şekilde ekrana taşıyor. Özgürlüğüne ve aradığı aşka kavuşan Mateo'nun hayatındaki her şey yolunda giderken gelen bir telefonla Mateo'nun hayatı bir kabusa dönüşür. Netflix tarafından mini dizi olarak yayınlanan El Inocente'de sırlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Muhteşem senaryosu ve heyecanlı temposuyla oldukça gizemli bir dizi olan El Inocente'yi izlemeye başlayınca nasıl bittiğini anlamayacaksınız!

6. Paquita Salas (2016- ) IMDb: 8.0

6. Paquita Salas (2016- ) IMDb: 8.0

Dört Feroz ödüllü Paquita Salas en eğlenceli İspanyolca yapımlar arasında gösteriliyor. 90’lı yılların İspanya’sında dönemin en yetenekli menajerlerinden biri olan Paquita, aninden en önemli müşterisini kaybeder ve yaptığı bütün planlar bir anda mahvolur. Bunun üzerine çaresizce yeni yıldızlar aramaya başlayan Paquita aradığını bulacak mi? Netflix'te 3 sezonu bulunan dizi ilginç karakterleri ve konusuyla size çok renkli bir deneyim vadediyor. İspanyol dizileri arasındaki en iyi komedi yapımlarından biri olan Paquita Salas'ı mutlaka izlemelisiniz.

5. Velvet Coleccion (2013-2016) IMDb: 8.1

5. Velvet Coleccion (2013-2016) IMDb: 8.1

1960'lı yıllarda geçen Velvet Coleccion, bir markanın doğuşunu konu alıyor. En çok izlenen İspanyolca yapımlardan biri olan dizide, moda tasarımcılığı yapan Ana, Barcelona’da bir tasarım okulu kurmaya ve ürünlerini sergilemek için bir mağaza açmaya karar verir. Bu amaç doğrultusunda Ana yakın arkadaşları Raul ve Pedro’dan yardım ister. Ana, Raul ve Pedro kendilerini zorlu bir maceranın içerisinde bulurlar. Velvet'den uyarlanan ve 2 sezonu olan dizi sizi romantik bir maceraya davet ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Vis a Vis (2015-2019) IMDb: 8.2

4. Vis a Vis (2015-2019) IMDb: 8.2

İspanyolca diziler arasında çok beğenilen bir yapım olan Vis a Vis bir kadın hapishanesinde yaşanan güç savaşını ve olayları konu alıyor. Vis a Vis, sevgilisi tarafından dolandırılarak terk edilen genç bir kadının ve ailesinin tüm zorluklara göğüs gererken nasıl bir değişime uğradıklarını gözler önüne seriyor. Yüksek temposu ve renkli karakterleriyle sizi ekrana kilitleyecek dizi, 2015-2019 arasında yayınlanan 4 sezondan oluşuyor. Bu muhteşem yapımı izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız!

3. Club de Cuervos (2015- ) IMDb: 8.2

3. Club de Cuervos (2015- ) IMDb: 8.2

Club de Cuervos, Nosotros los Nobles yapımcıları tarafından izleyicilere sunulan muhteşem bir dizi! Dizi Netflix’te yayınlanan ilk İspanyolca dizi olma özelliğini taşıyor. Dizide, iki kardeşe babalarından Club de Cuervos isimli bir futbol takımı miras kalır. Birbirleriyle anlaşamayan bu iki kardeş futbol takımını üst sıralara taşımak için mücadele ederken, bir yandan da birbirleriyle rekabete girerler. Netflix'te 4 sezonu bulunan eğlence dolu bu diziyi kahkahalar eşliğinde izleyeceksiniz.

2. La Casa de Papel (2017-2021) IMDb: 8.3

2. La Casa de Papel (2017-2021) IMDb: 8.3

Bir İspanyolca dizi listesi yapıyorsak La Casa de Papel olmadan olmaz! Alex Pina tarafından yaratılan ve yayına çıktığı ilk günden beri ilgileri üzerine çeken La Casa de Papel, fenomen olmuş diziler arasında yer alıyor. 'Proseför' lakaplı bir liderin öncülüğünde toplanan ekibin yaptıkları soygunları konu alan dizi, muhteşem müzikleriyle de izleyicilerinden tam not alıyor. 4 sezonu bulunan dizi, macera dolu sahneleri ve sürükleyici senaryosuyla sizlere heyecan dolu bir yolculuk vadediyor. Soyguncuların kullandıkları Dali maskeleri de diziye ayrı bir renk katıyor. Bu diziyi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz!

1. Narcos (2015-2017) IMDb: 8.8

1. Narcos (2015-2017) IMDb: 8.8

Listemizin son filmi muhteşem bir yapım olan Narcos! Gelmiş geçmiş en iyi yabancı diziler arasına giren Narcos, Kolombiyalı ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hayatını konu ediniyor. En iyi İspanyolca diziler arasında gösterilen Narcos, 2015-2017 yıllarında yayınlanan 3 sezonu ile sizleri bekliyor. Dizide, Pablo Escobar’ın kurduğu suç imparatorluğunu izlerken gözlerinizi bir an bile kırpmayacaksınız. Dizinin başrolünde Pedro Pascal, Damian Alcazar ve Francisco Denis gibi ünlü isimler yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın