Görüş Bildir
Haberler
Size Hafta Sonunu Ekran Karşısından Hiç Kalkmadan Pijama Terlikle Geçirtecek Nefes Kesici Yabancı Diziler

Size Hafta Sonunu Ekran Karşısından Hiç Kalkmadan Pijama Terlikle Geçirtecek Nefes Kesici Yabancı Diziler

'Hafta sonu ne izlesem?' diye düşünüyorsanız ilacınız bizde! Malum havalar soğuk, tüm hafta sonunu evde geçirmek için bundan iyi bir bahane olamaz. E biz de en iyi yapımlardan oluşan bir dizi listesi hazırladık sizler için. 

E hadi o zaman, yabancı dizi önerilerine geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. The Undoing (2020)

15. The Undoing  (2020)

IMDb: 7.4

The Undoing, başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın hayatına odaklanıyor. Mutlu bir evlilik süren Grace’in hayatı vahşi bir kazanın ardından kocasının kaybolması ile kabusa döner. Kendisini bir anda felaketler dizisinin ortasında bulan talihsiz kadın, oğluyla birlikte yeni bir sayfa açmaya çalışır.

14. The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story (2019)

14. The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story (2019)

IMDb: 7.7

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, ülke çapında gerçekleştirdiği cinayetler sayesinde FBI'ın en çok arananlar listesinde ilk 10'a girmeyi başarmış olan seri katil Andrew Cunanan'ın, Uluslararası Moda İkonu Gianni Versace'yi 1997'de Versace'nin South Beach'teki evinin merdivenlerinde öldürmesini konu alıyor.

13. Ramy (2019 - )

13. Ramy (2019 - )

IMDb: 8.0

Ramy, genç bir adamın manevi yolculuğunu konu ediyor. Ramy Hassan, yıllar önce Mısır’dan göç eden ailesiyle birlikte New Jersey’de yaşar. Müslüman bir toplumda yetişen Ramy, bir kültür çatışması içerisindedir. Yetiştiği kültürle ABD’deki yaşam tarzı arasında sıkışan Ramy, kendi yolunu bulmaya çalışır. Hayatın ahlaki bir sınavdan ibaret olduğunu düşünen Müslüman toplumla, hayatın hiçbir öneminin olmadığını düşünen bin yıllık bir neslin arasında kalmanın zorluklarını yaşayan Ramy, bu süreçte kendisini keşfetmeye çalışır.

12. American Gods (2017 - )

12. American Gods (2017 - )

IMDb: 8.0

Neil Gaiman'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'American Gods' Starz kanalının yaklaşan fantezi, drama dizilerinden biri olup genel özeti şöyledir; Shadow gizemli ve sırlarla dolu bir geçmişe sahiptir. Bir banka soygunundan dolayı 3 yıl hapis cezası çekip erken tahliye edilir ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

11. Sharp Objects (2018)

11. Sharp Objects (2018)

IMDb: 8.1

Sharp Objects, kasabasında öldürülen iki genç kızın hikayesiyle birlikte kendi geçmişini de çözmeye çalışan Camille Preaker isimli muhabirin yaşadıklarını anlatıyor. Uzun zamandır görmediği annesi ve üvey kız kardeşi ile bir araya gelen Camille’nin bir cinayeti çözmek için kendi geçmişinden yararlanmasının ardından işler iyice sarpa sarar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Scenes from a Marriage (2021)

10. Scenes from a Marriage (2021)

IMDb: 8.1

Ingmar Bergman'ın imzasını attığı İsveç dizisinden uyarlanan Scenes From A Marriage, yıllarca kargaşa içerisinde süren bir evliliğin hikayesini anlatıyor. Evlilik, sadakatsizlik, boşanma ve eski çiftin yeni partnerlerle hayat kurmasından oluşan süreç ekranlara aktarılıyor.

9. Patrick Melrose (2018)

9. Patrick Melrose (2018)

IMDb: 8.1

David Nicholls tarafından kaleme alınan Melrose serisi, kötü bir çocukluğun ardından anılarını geride bırakan aristokrat bir hayat süren Peter Melrose’un hayatını konu alıyor. Dizide Melrose'un çocukluğuna, aile hayatı, aristokratik yaşamı ve uyuşturucu bağımlısı olduğu döneme değiniliyor.

8. I May Destroy You (2020)

8. I May Destroy You (2020)

IMDb: 8.1

I May Destroy You, büyük bir travma yaşayan bir kadının hayatına odaklanıyor. Kendisine güvenen bir kadın olan Arabella, yazdığı ilk kitabının getirdiği başarının ardından ikinci kitabını yazmaya başlar. Büyük bir stres altında bulunan Arabella’nın hayatı, bir gece kulübünde cinsel saldırıya uğramasıyla geri dönüşü olmayan bir şekilde değişir. Yaşadığı korkunç olayın ardından Arabella, ailesi, arkadaşları, kariyeri dahil hayatındaki her şeyi yeniden değerlendirmeye başlar. Bu süreç Arabella’nın kendisini yeniden keşfetmesini sağlar.

7. Killing Eve (2018 - )

7. Killing Eve (2018 - )

IMDb: 8.2

Luke Jennings'in kitaplarından uyarlanan dizi, ajan olmanın hayallerini kuran bir kadının beklenmedik bir maceraya atılmasını anlatıyor. Güvenlik hizmetlerinde çalışan Eve, ajan olma hayalleri kuran bir kadındır. Villanelle ise şiddete dayanan işinin kendisine sunduğu lükse hayatı seven yetenekli bir katildir. Birbiriyle takıntılı hale gelen bu iki kadın arasında zorlu bir kedi fare oyunu başlar

6. Barry (2018 - )

6. Barry (2018 - )

IMDb: 8.3

Başrolünde Bill Hader'ı izlediğimiz dizide, Barry isimli eski bir askerin kendini Los Angeles’ta tiyatro sahnesinde bulması oldukça komik bir dille anlatılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Euphoria (2019 - )

5. Euphoria (2019 - )

IMDb: 8.4

Yönetmen koltuğunda Augustine Frizzell’in oturduğu aynı isimli İsrail yapımı diziden uyarlanan Euphoria’da 17 yaşındaki Rue’nun hikayesi anlatılıyor.. Zendaya’nın hayat verdiği Rue’nun anlattığı hikayeler; seks, kimlik arayışı, travma, sosyal medya, uyuşturucu, aşk ve arkadaşlık gibi temaları ele alıyor.

4. After Life (2019–2022)

4. After Life (2019–2022)

IMDb: 8.4

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiçkimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını “süper güç” gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışacaktır.

3. Normal People (2020)

3. Normal People (2020)

IMDb: 8.5

Sally Rooney’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan dizi, İrlanda'nın küçük bir kasabasında yaşayan Marianne ve Connell’in arasındaki karmaşık ilişkiyi takip ediyor. Başrollerinde Daisy Edgar-Jones ve Paul Mescal'ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda 'Room' filminin yönetmeni Lenny Abrahamson görev yapıyor.

2. The Boys (2019 - )

2. The Boys (2019 - )

IMDb: 8.7

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar. Preacher’ın yazarı Garth Ennis ile Derick Robertson’ın kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanan dizi, Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke’nin imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise en son Preacher’da birlikte çalışan Evan Goldberg ile Seth Rogen var.

1. Succession (2018 - )

1. Succession (2018 - )

IMDb: 8.8

Jesse Armstrong’un yaratıcısı olduğu dizide New York’ta yaşayan, dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ve dört çocuğunun hikayesi para, güç, siyaset ve aile değerleri ekseninde ele alınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Succession güzel.

hsynnnnnn

the boys 3. sezon ne zaman başlıcak ya