Görüş Bildir
Haberler
Sivasspor Deplasmanından 32 Galibiyet İle Ayrıldı Haberomi

Sivasspor Deplasmanından 32 Galibiyet İle Ayrıldı Haberomi

Haberomi
23.03.2015 - 17:59 Son Güncelleme: 23.03.2015 - 18:11

Sivasspor Deplasmanından 3-2 Galibiyet İle Ayrıldı

21 Haftadır süren lig maçlarında bu gün oynanan iki takım içinde zorlu olan GalatasaraySivasspor maçında Galatasaray 3-2 galip ayrıldı.3 Golle 3 puanı kapan Sarı Kırmızılı takım maç fazlası ile zirveye oturdu.

İlk Gol Yasin’den Geldi

Son haftada oynadığı maçlar ile dikkatleri üzerinde çeken Yasin Öztekin maçın 9. Dakikasında içeriye açılan ortada topu kontrol etti ve kaleye yakın bir noktadan sol ayağıyla Galatasaray 1-0 öne geçti.

Beraberlik Aatif ile sağlandı

39. Dakikaya kadar sakin giden maçta Sivasspor’da serbest vuruştan dönen topun Aatif Chahechouhe’nun önüne gelmesiyle ceza sağasında bir vuruşla maç beraberliğe taşındı.

Burak Sarı Kırmızılıları Öne Geçirdi

İlk yarının tamamlanmasından sonra 56. Dakikada Yasin öztekinden gelen pasın Burak Yılmaz topa son anda dokunmasıyla kaleciye çarpıp dönmesi ve Burak’ın tekrar diziyle vurması sonucu maçta 2-1 Galatasaray öne geçti.

Alex Telles’ten temiz gol

67. Dakikada Burak Yılmazın verdiği kaliteli pas ile topu önünde bulan Telles güzel bir vuruşla ağları havalandırdı ve Sivasspor deplasmanında farkı 2’ye çıkardı

İbrahim Akın’dan son dakika gölü

Adem Koçak’ın İbrahim akın ile paslaşması sonucu ceza sağsının sağ çaparından vuruş yapan İbrahim Akın direğe çarparak giren gol ile maçın son gölünü attı ve Galatasaray Sivasspor deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.

Kaynak: http://haberomi.com/galatasaray-sivas...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın