Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Joaquin Phoenix'in Rol Aldığı 'Yaşamaya Bak'tan Ödüllü 'Okul Tıraşı'na 9 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Joaquin Phoenix'in Rol Aldığı 'Yaşamaya Bak'tan Ödüllü 'Okul Tıraşı'na 9 Film Vizyonda

claude cahun
17.06.2022 - 17:18

'17 Haziran'da sinema salonlarına hangi yeni filmler geliyor?' sorusuna cevap veriyoruz! Bu hafta da yine pek çok türden filmler sinemalarda seyircisiyle buluşacak. 

17 Haziran haftası sinema salonları 4'ü yerli 5'i yabancı toplamda 9 filmi konuk edecek. Vizyondaki filmler listesinde Oscar ödüllü Joaquin Phoenix'in başrolde olduğu 'Yaşamaya Bak'tan (C'mon C'mon) Ferit Karahan imzasını taşıyan bol ödüllü 'Okul Tıraşı'na yapımlar yer alıyor.

Hazırsanız detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Son Seans: MTTH

1. Son Seans: MTTH
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Babasının sert mizacı gölgesinde bir çocukluk geçiren Selim, şimdilerde kamyonuyla nakliye işleri yapan bir adamdır. Yaşadığı travmalar kendisinde pek çok fobi yaratan Selim, bir gün kamyonuyla seyir hâlindeyken sanrılar görmeye başlar. Tetiklenen fobileri onu bir ormana sürüklerken Selim, kendisini büyük bir kâbusun içinde bulur.

Oyuncular: Serhat Üstündağ, Binali Münüklü, Hatice Düştegör

Yönetmen: Gökhan Murat Toktamışoğlu

2. 41 Kere Maşallah

2. 41 Kere Maşallah
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Bir yandan ebeveynleriyle uğraşan bir yandan da hoşlandığı kıza duygularını açmaya çabalayan Naci, kendisine büyü yapıldığını öğrenir. Ta lise yıllarında üzdüğü bir kıza tarafından yapılan bu büyünün bozulması için Naci'nin üç ay içinde 40 tane kızı kendisine âşık etmesi gerekmektedir.

Oyuncular: İnan Ulaş Torun, Ekin Türkmen, Asuman Dabak

Yönetmen: Ahmet Kapucu

3. Mühr-ü Musallat - Perihan

3. Mühr-ü Musallat - Perihan
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Köyün birinde ismi Perihan olan bir genç kız, cin çıkarma ritüeli sırasında hayatını kaybeder. Bu olayı araştırmak için köye gelen üç sosyoloji öğrencisi, kendilerini çok tehlikeli, karanlık ve doğaüstü olayların içinde bulur.

Oyuncular: Sena Yıldız, Ercan Özdal, Selahattin Taşdöğen

Yönetmen: Metin Kuru

4. Asi Prenses (Pil)

4. Asi Prenses (Pil)

Özet: Roc-en-Brume şehri sokaklarında yaşayan küçük bir yetim olan Pil, geçimizi sağlamak için kaleden yiyecek çalar. Bir gün gardiyanlar onu fark edip peşine düşünce Pil, kılık değiştirmek için bulduğu bir prenses elbisesini giyer. Bundan sonra onu çılgın bir macera beklemektedir.

Oyuncular: Kaycie Chase, Paul Borne, Julien Crampon

Yönetmen: Julien Fournet

5. Senkronik (Synchronic)

5. Senkronik (Synchronic)

Özet: Bilim kurgu-dram türündeki Senkronik, sürekli tuhaf vakalarla uğraşan iki sağlık görevlisini odağına alıyor. Steve ve Denis, bir gün sıra dışı bir yardım çağrısı alır. İlk başta ölen kişinin aşırı doz aldığını düşünseler de bunun bir  cinayet olduğu ortaya çıkar. İkili olayı araştırmaya başlar, ancak bu defa da Denis'in kızı esrarengiz biçimde kaybolur.

Oyuncular: Anthony Mackie, Jamie Dornan, Katie Aselton

Yönetmenler: Justin Benson, Aaron Moorhead

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geçmişe Dönüş (Memory)

6. Geçmişe Dönüş (Memory)

Özet: 2003 yapımı The Memory of Killer'ın bu yeniden çevriminde kiralık bir suikastçı, tehlikeli bir suç örgütü için bir işi tamamlamayı reddettikten sonra hedef haline geldiğini öğrenir. Hayatını kurtarmak için kendisini hedef alanların peşine düşse de yaşadığı hafıza kaybı onu epey zorlayacaktır.

Oyuncular: Liam Neeson, Guy Pearce, Monica Bellucci

Yönetmen: Martin Campbell

7. X

7. X

Özet: 1979'da bir grup genç film yapımcısı, yetişkin filmi çekmek üzere Teksas'ın kırsalındaki bir eve doğru yola çıkar. Ancak evin yaşlı sahipleri onları uygunsuz filmi çekerken yakalayınca, bu iş onları için bir hayatta kalma savaşına dönüşür.

Oyuncular: Mia Goth, Jenna Ortega, Brittany Snow

Yönetmen: Ti West

8. Okul Tıraşı

8. Okul Tıraşı

Özet: İzole bir yatılı okulda gergin bir gün boyunca geçen bu ahlaki drama, bir çocuğun hasta arkadaşını kurtarmak için verdiği çaresiz mücadeleyi takip ediyor. Onun karşısında zorlu coğrafi koşullardan okulun katı bürokrasisine türlü engeller bulunuyor.

Oyuncular: Samet Yıldız, Ekin Koç, Mahir İpek

Yönetmen: Ferit Karahan

9. Yaşamaya Bak (C'mon C'mon)

9. Yaşamaya Bak (C'mon C'mon)

Özet: Bipolar bozuklukla mücadele eden Viv, bir gün radyo gazetecisi olan kardeşi Johnny'yi arar ve ondan küçük oğluna bir süre bakmasını rica eder. Bu teklifi kabul eden Johnny, küçük Jesse'le birlikte Los Angeles’tan New York’a, oradan New Orleans’a uzanan eğlenceli ve duygusal bir seyahate çıkar.

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Woody Norman

Yönetmen: Mike Mills

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın