Görüş Bildir
Haberler
Sinem Kobal Hamile Mi? İkinci Kez Çocuk Sahibi Olacak Çiftin Bebeğinin Cinsiyeti İse...

Sinem Kobal Hamile Mi? İkinci Kez Çocuk Sahibi Olacak Çiftin Bebeğinin Cinsiyeti İse...

dila bahar
05.11.2021 - 18:27

Şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapan Kenan İmirzalıoğlu ile oyuncu eşi Sinem Kobal ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl kızları Lalin'i kucaklarını alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu büyük mutluluk yaşamıştı. Kızı Lalin'i dünyaya getirdikten sonra setlere ara veren Sinem Kobal'ın yeniden hamile olduğu öğrenildi. Son dakika haberlerine göre; Sinem Kobal 3 buçuk aylık hamile. Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal, önceki gün Ortaköy'de görüntülenmiş kızları Lalin'den bahsetmişti. Lalin'e kardeş geldiği ortaya çıkınca herkes bebeğin cinsiyetini merak etti. İşte ikici kez anne olacak olan Sinem Kobal'ın bebeğinin cinsiyeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden olan Kenan İmirzalıoğlu ile oyuncu eşi Sinem Kobal ikinci kez anne ve baba olmak içim gün sayıyor. İşte detaylar…

‘Anne Ve Baba Olmak Bu Dünyadaki En Güzel Şeylerden Birisi’

‘Anne Ve Baba Olmak Bu Dünyadaki En Güzel Şeylerden Birisi’

Geçen sene kızları Lalin'i kucaklarını alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu büyük mutluluk yaşamıştı. Bebek sahibi olduktan sonra setlere ara veren Sinem Kobal'ın yeniden hamile olduğu öğrenildi. Magazin gündemine son dakika düşen habere göre; Sinem Kobal'ın 3 buçuk aylık hamile olduğu öğrenildi. Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal, önceki gün Ortaköy'de görüntülenmiş kızları Lalin'den bahsetmişti. Anne ve baba olmanın güzelliklerinden bahseden ikili, 'Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi, Allah herkese nasip etsin inşallah' demişti.

İşte Bebeğin Cinsiyeti...

İşte Bebeğin Cinsiyeti...

Lalin'in kime benzediği konusunda konuşan Kenan İmirzalıoğlu, 'Lalin annesinin kopyası, yüz hatlarını Sinem'e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor' ifadelerini kullanmıştı.

Kızlarının fiziksel olarak herkesten bir parça aldığını belirten Sinem Kobal, 'Fiziksel olarak büyüdükçe bakışları değişiyor, bazen içinden Kenan bakıyor diyorum, bazen bakıyorsun kendi annemi ve babamı görüyorum. Çok garip bir şey, acayip' şeklinde konuşmuştu. Bebeklerinin doğumunun ardından yaşamlarının büyük kısmını Marmaris'te geçirmeye başlayan ve geçtiğimiz gün 'Lalin iyi ki var, o bizim en güzel parçamız' diyen oyuncu çiftten müjdeli haber geldi.Lalin'e kardeş geldiği ortaya çıkınca herkes bebeğin cinsiyetini merak etti. Sinem Kobal'ın bebeğinin cinsiyetininin ise erkek olduğu öne sürüldü.Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin haberi sadece ailelerine söylerken, kimsenin duymaması için özen gösterdiği de ortaya çıktı.Güzel oyuncunun pandemi nedeniyle hamileliğinin bir bölümünü Selimiye'de geçireceği konuşuluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın