Görüş Bildir
Haberler
Sinan Ateş'in Katil Zanlısının İfadesi Ortaya Çıktı

Sinan Ateş'in Katil Zanlısının İfadesi Ortaya Çıktı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in katil zanlısı Eray Özyağcı ifadesinde Ateş ile aralarında 'kişisel husumet' bulunduğunu öne sürdü. Özyağcı 'Ancak kastım öldürmek değil ayaklarına sıkmaktı. Kendisi ölmüş olduğundan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Doç.Dr Sinan Ateş’in 30 Aralık Cuma günü Ankara’nın en merkezi yerlerinden Çukurambar’da silahla vurularak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında bugüne kadar 18 kişi tutuklanmıştı.

Yunanistan’da yakalanarak Türkiye’ye deport edilen tetikçi Erol Özyağcı da sorgusunun ardından bugün tutuklandı. Özyağcı’nın tutuklanmasıyla birlikte dosyadaki tutuklu sayısı 19’a yükseldi.

Soruları geçiştirdi

Soruları geçiştirdi

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye getirilen Özyağcı, 3 savcı tarafından sorgulandı. T24'ten Asuman Aranca'nın haberine göre, Özyağcı ifadesinde, dosya kapsamında tutuklanan ve kendisini Ankara’ya getiren polisler ile cinayet sonrasında kendisini kaçırmakla suçlanan Ülkü Ocakları eski yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ı tanımadığını öne sürdü. 

Kendisine yöneltilen soruların birçoğunu geçiştiren Özyağcı, yaklaşık 38 gün süren kaçış sürecine ilişkin bilgi vermedi. Kendisini kimlerin götürdüğünü, nasıl ve kimler tarafından saklandığını anlatmadı.

Edinilen bilgiye göre Özyağcı sorgusunda, “Sinan ile birkaç defa telefonla görüştük. Kendisiyle kişisel husumetim vardı. Ancak kastım öldürmek değil, ayaklarına sıkmaktı. Kendisi ölmüş olduğundan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Husumetimin sebebini söylemek istemiyorum, ölünün arkasından konuşulmaz” ifadelerini kullandı.

İfadesinde kendisini Ankara’ya getiren özel harekatçı polisleri Doğukan Çep’in ayarladığını söylediği öğrenilen Özyağcı’nın, Çep ve polislerin ifadesiyle çelişkili beyanlarda bulunduğu belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
18
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert syl

kimin yaptırdığını söylesen şişliicekler içerde, sen de haklısın.

Pasif Kullanıcı

Bu mahluğu buharlaştırıp her şeyin üstünü kapatırlar. Depremden fırsat.