Görüş Bildir
Haberler
Sinan Ateş Cinayeti: ‘Dodo’ Lakaplı Çete Liderinin İfadesi Ortaya Çıktı

Sinan Ateş Cinayeti: ‘Dodo’ Lakaplı Çete Liderinin İfadesi Ortaya Çıktı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayının azmettirici olduğu iddia edilen ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yakalanan ‘Dodo’ lakaplı çete lideri Doğukan Çep’in ifadesi ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Kişisel husumetim vardı’

‘Kişisel husumetim vardı’

NTV'den Gökhan Gerçek'in haberine göre; eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Soruşturmada cinayeti planlayan ve hayata geçiren isim olarak adlandırılan Çep, ifadesinde suçlamaları reddederken husumet nedeniyle cinayeti işlediğini iddia etti.

Daha önce de Hasan Ferit Geyik cinayetinden 6 yıldır aranan Çep, Ateş cinayetine ilişkin ise, 'Amacımız öldürmek değil, gözdağı vermek ve yaralamaktı' dedi.

Sinan Ateş'in ocak başkanıyla kendisine sahip çıkmadığını iddia eden Çep, 'Yargıtay'da temyiz aşamasındaki dosyam için yardım istedim. Ancak yardımcı olmadı. Bunun kızgınlığıyla korkutmak ve gözdağı amaçlı olayı planladık' dedi.

Bu haber de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
13
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
h.ibrahim

gözdagı için özel hareketçi ekip,61 of plakalı transporter,mılletvekılleri,bende bir kac gözdağı vermek istiyorum.

Darbeli Matkap

Sinan ateşin konuşacağından korkarak bu tür maşalar aracıyla öldürttünüz. Tebrikler temiz iş, abdullah çatlı, muhsin yazıcıoğlu, sinan ateş ve daha niceleri ... Devamını Gör

ömer

Ne zamandan beri şahsiyet sahibi oldunda husumet güdüyorsun çakal derdi şahin ağaa…