Görüş Bildir
Haberler
Simeone İmzayı Atıyor

Simeone İmzayı Atıyor

Fatih
18.03.2015 - 21:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Atletico Madrid'in, teknik direktör Diego Simeone'nin sözlemesini uzatmak için yürüttüğü görüşmelerde sona geldiği iddia edildi

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid'in, teknik direktör Diego Simeone'nin sözlemesini uzatmak için yürüttüğü görüşmelerde sona geldiği iddia edildi.

Atletico Madrid ile Bayer Leverkusen arasından oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının ardından İspanyol medyasına konuşan Diego Simeone'nin kız kardeşi ve menajeri Natalia, görüşmelerin devam ettiğini belirterek, 'Yakın bir zamanda iyi haberler alacağız. Taraftarlar maçın ardından Calderon'dan çok memnun ayrıldı ve çok yakında daha da mutlu bir haber alacak' dedi.

Konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Atletico Madrid kulüp başkanı Enrique Cerezo ise 'İyi haberler gelebilir' değerlendirmesinde bulundu.

İspanyol basını ise Atletico Madrid'in Simeone'nin sözleşmesini 2022'nin haziran ayına kadar uzatmak istediğini öne sürdü.

Atletico Madrid'i 4 sezondur çalıştıran Arjantinli teknik adam, takımıyla 192 maça çıkarak Radomir Andiç'i (189) geride bırakmış ve kulüp tarihinde en uzun süre teknik direktörlük yapan 3. teknik adam olmuştu. Simeone'nin sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatması halinde, 1939 ve 1946 yılları arasında kulüpte teknik direktörlük yapan Ricardo Zamora'yı (220) geçmesi bekleniyor. Atletico Madrid'de 1974 ve 2003 yılları arasında 5 farklı dönemde toplam 13 sezon teknik direktörlük yapan Luis Aragones ise görev aldığı 612 maç ile rekoru elinde bulunduruyor.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın