Görüş Bildir
Haberler
Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler: Efsane Oyun Karakterlerinin Yıllar İçindeki Değişimi

Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler: Efsane Oyun Karakterlerinin Yıllar İçindeki Değişimi

Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte oyun karakterleri de bundan nasibini alıyor elbette. Yıllandıkça güzelleşen oyun karakterlerini mercek altına alıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lara Croft

1. Lara Croft

Oyun dünyasının en dişli kadınlarından olan Lara Croft 1996 yılında donuk yüz ifadesi ve üçgen göğüslerine rağmen dönemi için devrim niteliğindeydi. Şimdi ise Lara'nın güzelliğine bakmalara doyamıyoruz.

2. Dante

2. Dante

Yıllar alaycı iblis avcımıza da yaradı. Biraz yaşlansa da hala karizmanın oyun dünyasındaki karşılığı.

3. Mario

3. Mario

Oyun dünyasının en eskilerinden olan Mario sayısız oyunu ile yıllar içinde büyük bir değişim gösterdi. Onun için gözlerimizin önünde serpildi desek yalan olmaz.

4. Link

4. Link

The Legend of Zelda serisinin kahramanı link de piksellerinden sıyrıldı ve yiğit bir delikanlı olarak karşımıza çıktı.

5. Kratos

5. Kratos

Hep öfkeli olsa da yüreğinin bir yanında daimi bir hüzün taşıyan Kratos yıllar içinde öfkesinden pek bir şey kaybetmedi. Yine de biraz yaşlandı ancak yıllar ona yine de pek bir şey kaybettirmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ryu ve Ken

6. Ryu ve Ken

Street Fighter denince akla ilk gelen ikili olan kahramanlarımız yıllardır birbirleri ile neredeyse her yerde dövüştüler. Teknoloji onlara her geçen yıl yeni detaylar ve yetenekler de kazandırdı.

7. Sim'ler

7. Sim'ler

The Sims serisinde yaratıp hayatlarının her detayını kontrol ettiğimiz Sim'ler artık böyle görünüyorlar. Biraz yaşlandık mı ne?

8. GTA Karakterleri

8. GTA Karakterleri

Serinin üçüncü boyuta adım atan ilk oyunu olan GTA III ve şimdilik son oyun GTA V arasındaki grafik farkına bir bakın, resmen uçurum.

9. Assassin's Creed Karakterleri

9. Assassin's Creed Karakterleri

Assassin's Creed'in ilk oyunu ile hayatımıza giren Altair'e bir bakın, bir de son oyun olan Valhalla ile tanıştığımız Eivor'a. Gönül ister ki Altair'i günümüz grafikleri ile bir kez daha görelim.

10. Geralt

10. Geralt

Hepimizin favori Witcher'ı Geralt of Rivia da yılların cömert davrandığı karakterlerden. Yıllar içerisinde biraz yaşlansa da aradan geçen süre ona karizma olarak geri dönmüş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ajan 47

11. Ajan 47

Soğukkanlı suikastçımız Ajan 47 ilk oyun ve son oyun arasında teknolojinin nimetlerinden yararlanarak grafiksel olarak büyük bir gelişim gösterenler arasında.

12. Max Payne

12. Max Payne

Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Max Payne ilk oyunu ile bomba etkisi yaratıp klasikler arasına girmişti. Dönemi için oldukça yenilikçi bir yapım olan Max Payne üçüncü oyununda da kendini teknolojinin kollarına emanet etti, ancak saçlarına veda etmekten de kurtulamadı.

13. Leon

13. Leon

Resident Evil serisinin sevilen karakterlerinden Leon karşımıza ilk çıktığında soldaki gibi görünüyordu. Geçtiğimiz yıllarda gelen remake onu biraz daha gerçek kılmayı başardı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
19
5
5
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın