Görüş Bildir
Haberler
Sıcaktan Uyuyamayanları Kızgın Kumlardan Serin Sulara Atacak, Klima Etkili 17 Düşünce

etiket Sıcaktan Uyuyamayanları Kızgın Kumlardan Serin Sulara Atacak, Klima Etkili 17 Düşünce

Sıcak kapıya dayandı, uykusuz geceler yüzünü gösterdi. Tavanı boş gözlerle seyredip beyin fırtınası yapmanın tam zamanı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eğer gelecekte uzaylılarla iletişim kurabilirsek, her seferinde onları öldürmeye çalıştığımız bu kadar çok filmi niye çektiğimizi açıklamak biraz zor olabilir.

2. Bir sınavda başarısız olduğunuzu bilmekten daha kötü olan tek şey, o sınavdan iyi not alacağınıza inandığınız zaman size başarısız olduğunuzun söylenmesidir.

3. Konuşkan bir insansanız, sizden daha çok konuşan biriyle karşılaşıncaya dek aslında ne kadar çok konuştuğunuzu asla fark edemezsiniz.

4. Arkadaşlarınız sizin kendi seçtiğiniz aileniz ise o zaman aileniz de asla istifa edemeyeceğiniz bir işte birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınız olmalı...

5. Telefonunuzu bir telefon kılıfı olmadan kullanmak, prezervatif kullanmadan cinsel ilişkiye girmeye benziyor. O an size iyi hissettireceği kesin ama her zaman bir risk mevcut.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mutlu olmak istiyorsanız, haber izlemeyi bırakın.

7. Eski nesiller, daima genç nesillerle ilgili şikayet edip dururlar. Halbuki, genç nesilleri suçladıkları şeylerin hepsi aslında onların yetiştirme tarzından kaynaklı değil midir?

8. Eğer Külkedisi'nin camdan ayakkabısı bir tek onun ayağına mükemmel oturuyorsa, daha en başından ayağından hiç çıkmaması gerekmez miydi?

9. 0-0 biten bir futbol maçını izlemek, iki saat boyunca hiç kimsenin orgazma ulaşamadığı bir porno filmini izlemek gibi... Tedirginlik içinde bir tarafın sonuca ulaşmasını bekliyorsunuz.

10. Birdenbire hepimiz birbirimizin düşüncelerini okumaya başlasaydık, arkadaşlıklarımızın çoğu muhtemelen yarım saat içinde bitiverirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İnsan, yalnızca "Kim Milyoner Olmak İster?" gibi bir yarışmaya katılıp aynı anda hem 32 bin lira kazanmayı hem de kendini berbat hissetmeyi başarabilir.

Çünkü hiçbir şey bilmediğinizi yalnızca o sorudan sonra fark edersiniz.

12. Eğer sitcomlardaki komik sahneler için kalabalık bir grubun kahkaha sesini eklemek yerine, tek bir kişinin histerik bir şekilde gülme sesi eklenseydi daha etkili olurdu.

13. Filmlerdeki kötü adamların her seferinde şeytani planlarını kurbanlarına anlatmalarının sebebi, belki de içlerini dökecek birilerine ihtiyaç duyuyor olmalarıdır.

14. Eğer öğlen 11'de koşuya çıkıyorsanız, siz gece insanısınız. Eğer sabah 6'da koşuya çıkıyorsanız, siz sabah insanısınız. Ama sabaha karşı 4'te koşuyorsanız, siz şüphe duyulması gereken bir insansınız.

15. Bir yetişkine çorap hediye etmek, sadece bir çorap hediye etmek değildir. Onu mağazaya gidip çorap alma zahmetinden kurtarmak ve boş zaman hediye etmektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Eğer çocuklarınızı doğru yetiştirirseniz, torunlarınızı istediğiniz gibi şımartabilirsiniz. Ama çocuklarınızı şımartmayı seçerseniz, torunlarınızı siz büyütmek zorunda kalırsınız.

17. Yetişkinlerin mükemmel olmadığını ve hata yapabildiklerini fark ettiğiniz zaman, çocukluk döneminizin bittiği anlamına gelir.

Onları bunun için affetmeye başladığınız an ise ergenliğinizi geride bırakıp gerçek anlamda bir yetişkin olduğunuz andır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
320
94
33
22
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
delirium

#14 ben koşmuyorum. Bu da benim tembel olduğumu gösterir.

Midoriya

#13 Bana pamuk prenses ve 7 cücelerdeki cadıyı hatırlattı. Belli ki bir özgüven ekikliği var. Ondan güzel olduğu için pamuk prensesi öldürmek istemesi onu kö... Devamını Gör

Türk Mavisi

masalda bile belirgin sınıf ayrımı var. Cüceler yardım etmek zorunda olan küçük yoksullar. Bir prenses elbette bir prensi bekleyecek. Onu koruyup kollayan cu... Devamını Gör

Baturhan Çora

admin serinlemeğe diye çağırıyor jupitere çevirmiş burayı