Görüş Bildir
Haberler
Sharapova Fransa Açık'a Veda Etti

Sharapova Fransa Açık'a Veda Etti

Enver K.
01.06.2015 - 17:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransa Açık Tenis Turnuvası’nda sürpriz; tek kadınlarda son şampiyon Maria Sharapova turnuvaya dördüncü turda veda etti. Tek erkeklerde Roger Federer ise ertelenen maçta Fransız Monfils'i yenerek çeyrek finalist oldu.

Sezonun ikinci Grand Slam organizasyonu olan Fransa Açık'ın tek kadınlardaki son şampiyonu Maria Sharapova için bu yılki turnuva kısa sürdü. Dünya sıralamasının iki numarası olan Rus raket, dördüncü tur maçında Çek Lucie Safarova'ya 6-7 ve 4-6'lık setlerle yenilerek elendi.

Sharapova karşılaşma sonrası; “Bugün bazı bölümlerde iyi oyun çıkardım ancak belli bir seviye tutturamadım. Rakibim son derece ataktı ve beni baskı altına aldı. Benim için sadece zor bir gün oldu ve bir maç kaybettim” diye konuştu.

Dünya sıralamasında 13 numarada yer alan ve bir önceki turda Alman Sabine Lisicki'yi de saf dışı bırakan Safarova, çeyrek finalde Garbine Muguruza ile karşılaşacak. Üçüncü turda Alman Angelique Kerber'i eleyen 21 yaşındaki İspanyol tenisçi, dördüncü turda da geçen yıl son sekize kalmış olan İtalyan Flavia Pennetta'yı 6-3 ve 6-4'lük setlerle eledi.

Sharapova turnuvaya soğuk algınlığıyla başlamış, daha sonra düzelmişti. Tek kadınlardaki bir başka sürpriz ikinci turda yaşanmış ve Sharapova'nın geçen yıl finalde karşılaştığı Rumen Simona Halep turnuvaya ikinci turda veda etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın