Görüş Bildir
Haberler
Seyircisini Türkiye'den Stil Sahibi Evlere Konuk Eden Popüler Youtube Kanalı: Daire!

Seyircisini Türkiye'den Stil Sahibi Evlere Konuk Eden Popüler Youtube Kanalı: Daire!

Laurie Strode
30.04.2020 - 16:23

Daire; Youtube'un son dönemdeki popüler kanallarından biri. Her biri stil sahibi evleri gezen bu kanalın bu kadar sevilmesinin başlıca nedeni bizce gezdiği evlerdeki objelerin maddi değeriyle değil, manevi değeriyle ilgileniyor olması. Yani Daire, kısacası, evlerin ruhunu ve hikâyesini anlatıyor bizlere ve sıcacık bir hikâye oluveriyor her bir bölümü.

Aslan yattığı yerden belli olur diyerek bu birbirinden güzel evlere konuk olduğumuz kanalı sizler için anlattık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daire; Youtube dünyasının en tatlı, en iç açıcı kanallarından biri. Bizleri her bir bölümünde gerçekten stil sahibi evlere konuk eden bu kanal, yaşam alanlarımızı yaşanabilir kılmamıza dair basit ama etkili fikirler sunuyor.

Daire aslında sadece stil sahibi evleri gezmiyor, aynı zamanda hikâyesi olan evleri geziyor diyebiliriz.

Ev dediğimiz şeyin de böyle olması gerekmiyor mu? Zamanımızın büyük çoğunluğu geçirdiğimiz bu mekânlarda en çok arzuladığımız şeydir keyif içinde yaşayabilmek.

Küçük büyük fark etmez bir evi keyifli yapan en önde gelen şey ise evin ferah olması ve kendi stilimizi yansıtması hiç şüphesiz. Daire'de konuk olduğumuz evler de işte tam da öyle evler!

Bu kanalda konuk olduğumuz evlerin her biri sahibinin damak tadından dökülen detaylarla dolu...

Ev sahipleri küçücük bir objeye dahi hayat yükleyip evin de hayat bulmasını sağlıyor.

Kimisi şehrin orta yerinde, kimisi daha doğanın içinde yer alan bu yaşam alanları, hem bu küçük detaylarla hem de evlerin genel aurasıyla her birimize ilham oluyor.

Belki küçük bir komodin düğmesi belki bir boy aynası; basit ama oldukça efektif bu çözümler, kendi dairelerimiz için bizlere de ilham oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evlerimize kapandığımız şu günlerde yaşam alanlarımızı yeniden tazeleyip yeni bir hayat bulmamızı sağlayacak bu görüntüler tam da kendini yeniden bulmak isteyenler için!

Daire'deki favori evlerimizden biri olan Deniz'in Galata'daki kompakt evi tam da bahsettiğimiz gibi mesela...

Giriş kat dükkanı eve çeviren Seza’nın Tomtom’daki bu evi aslında dekor olarak evimizin bir köşesine koyduğumuz her eşyanın bir hikâyesi olduğunu hatırlatıyor bizlere.

Büşra'nın Koşuyolu'ndaki bu tatlı mı tatlı evi ise İstanbul gibi büyük bir şehirde sadece göğe doğru yükselen apartmanlara mahkum olmak zorunda olmadığımızı gösteriyor.

Ceyda ve Özkan'ın Ege köyündeki bu ahşap evi tam da tası tarağı toplayıp acilen bir Ege köyüne yerleşme yolundaki hayallerimize yeniden depreştiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir diğer favori evimiz ise Ege'nin küçük ama pratik bu Nişantaşı'ndaki evi. Açık raf sistemi gardrobu, camlı dolapları, gezdiği ülkelerden getirdiği yastık ve kilimleri ile yine ruhu olan bir ev onunkisi.

Aslıhan'ın Riva'da bulunan ve 17 canlı ile paylaştığı evi hem şehirde olup hem şehirden kaçabilmenin de bir yolu olduğunu gösteriyor.

Yine şehrin ortasından sımsıcacık bir ev: Deniz ve Mert'in Fulya'daki dairesi yüksek tavanlı evlerin pratik kullanımına iyi bir örnek aslında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
17
15
5
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yemezler! İlk başlarda severek videolarını izlesem de daha sonrasında ışık hızı ile uzaklaştım.Daire'nin editör arkadaşları asla kendi sesleri dışında bir se... Devamını Gör

Halil orman

Nedense bu evler bana birbirinin aynı geliyor, samimiden ziyade daha çok zorlama dekore edilmiş gibi. Pinterest, instagram, vs etkisi açıkca görülüyor o yüzd... Devamını Gör

moondark

Netflix ve TLC izleyin mükemmel ev ve tasarımlar var.