Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Senin Hakkında Ne Düşünüyor?

etiket Sevgilin Senin Hakkında Ne Düşünüyor?

Bakalım, sevgilinin senin hakkındaki düşünceleri neler? Öğrenmek istiyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Sevgilinle aranızda çok bir yaş farkı var mı?

4. Pekiii şimdi bir tercih yapacaksın. Çok zengin olacağın çuvalla para mı yoksa sevgili mi?

5. Peki en ufak bir şeyde bile kavga ettiğiniz oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Immm. Sevgililer gününü kutlamanın gerekli olduğunu düşünüyor musun?

7. Ve son olarak, ona en son ne zaman "Seni Seviyorum" dedin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sana karşı bir güvensizlik yaşıyor!

Açıkcası sevgilin senin hakkında biraz güven sorunu yaşıyor olabilir. Çünkü kendisi insanlara öyle kolay güvenemeyen bir karaktere sahip. Bundan dolayı sen ne kadar uğraşırsan uğraş bazı şeyleri kendi içinde çözemiyor. Bunu sana belli etmemeye çalışsa da içinde fırtınalar kopuyor. Evet, sana karşı sevgisinden hiçbir şekilde şüphe etmiyorsun. Gerçekten de öyle diyebiliriz. Sürekli seni düşünüp geleceğiniz hakkında endişeleniyor. Çünkü geçmişte yaşadığı birtakım olaylar yüzünden içinde bastırmaya çalıştığı bazı duygular var. Sürekli şüpheli olmak onu yiyip bitiriyor açıkcası. Ama artık bu durumun farkındasın ve onun içini rahatlatmak için yanında olmalısın. Çünkü sorun seninle alakalı değil, bu onun kendi içinde yaşadığı bir durum. Bu problemi tek başına değil birlikte çözmelisiniz. Sana her şeyden çok ihtiyacı olduğunu söylemeliyiz. Ve biliyoruz ki, er ya da geç bu durum çözülecek. Birbirinize karşı hissettiğiniz o eşi benzeri olmayan duyguları derinden yaşayabileceksiniz. Sen de biliyorsun ki, yan yanayken her şey o kadar güzel ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile. İşte sırf bu anlar için her şeye değer değil mi? Tüm bunların yanında onun için gerçekten değerli olduğunu söylemeliyiz. Belki sevgisini o kadar belli edemiyor ama içten içe seni o kadar çok seviyor ki... Seni kaybetmekten çok korktuğu için bazen istemediğin davranışlarda bulunabiliyor. Ama onun şaşkınlığına ver biraz. :)

Her ne olursa olsun sevgilin seni çok seviyor!

Öncelikle şunu söylemeliyiz ki, sevgilin seni gerçekten çok ama çok seviyor. Buluşmadığınız zamanlarda bile seni düşünüp hayal ediyor. Telefonunu çaldırdığında aniden heyecanlanıyor. Her geçen gün seni daha çok seviyor ve bağlanıyor. Senin mutlu olman için kendince fedakarlıklar gösteriyor. Çünkü senin de onu sevdiğini biliyor. Ama zaman zaman senin bencillik yaptığını düşünüyor. Kendi mutluluğunu her şeyden öte tuttuğunu düşünüp içten içe sana kızıyor gibi. Ama yansıtmamak için de elinden geleni yapıyor. Çünkü onu yanlış anlamandan ve kırılmandan çok korkuyor. Dediğimiz gibi oun için gerçekten çok değerlisin. Fakat arada yaptığın hataları fazla takıntı haline getiriyor. Çünkü çok düşünen ve detaycı bir insan kendisi. Belki sana bu yanını çok göstermemiştir ama inan bize bu şekilde. Çok yakın bir zamanda hiç beklemediğin bir anda içindeki öfkesini dışarı çıkaracaktır. Ama bu öfke öyle kavga etmek anlamında değil tartışıp çözmek için bir çıkış olacaktır. O yüzden kendi öfkeni içinde bastırarak çözüm yoluna gitmelisin. Tüm bunların ötesinde senin gerçekten güçlü bir karaktere sahip olduğunu, olgun bir insan olduğunu düşünüyor. Dışarıdaki tüm kötü kalpli insanlara rağmen içindeki masumiyeti gördüğünün farkında ve seni bu yüzden kaybetmek istemiyor. Bizden söylemesi. :)

Onu öyle bir etkilemişsin ki gözü senden başkasını görmüyor!

Açıkcası sevgilinin gözü senden başkasını görmüyor. Bu nasıl bir aşk? Her ne olursa olsun daima senin hakkında iyi düşünmeyi bırakmayan bir sevgili. Senin mutluluğunu her şeyin üstünde tutan, güven veren ve yüzün gülsün diye ellinden geleni yapan biri. Sen böyle sevgili bulmuşken sakın kaçırma! Çünkü bu devirde böylesi çok zor bulunuyor. Senin fikirlerine destek çıkması ve arkanda durması gerçekten harika bir davranış. Zaman zaman hayal kırıklığına uğrasa da senden asla vazgeçmeyeceğini bilmelisin. Ne yaparsan yap resmen onun gözünde bir meleksin sen. Bazen sinirlense de hemen yumuşayabiliyor. Bu da senin sayende oluyor açıkcası. Herkese karşı iyi niyetli olan o yapından, dışarıdaki duruşundan ve güçlü duruşundan epey etkilenmiş gibi. Seni de içten içe çok kıskanıyor haberin olsun. Şöyle söyleyelim, sana yansıttığından fazlasını yaşıyor kendi içinde. Sürekli kendisiyle birlikte olmanı ve zaman geçirmeni istiyor. Biraz bencilce bir düşünce olduğunu biliyoruz. Ama sana daha önce dediğimiz gbi çok ama çok seviyor. Ve kimseyle de paylaşmak istemiyor. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
368
281
75
46
31
25
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dorian Gray

1890 doğumluyum beni ve portremi kabul edebilecek olanlara iç güveyi gelebilirim,taliplerimi bekliyorum..

Gizem Yenikler

Sana karşı bir güvensizlik yaşıyor! Açıkcası sevgilin senin hakkında biraz güven sorunu yaşıyor olabilir. Çünkü kendisi insanlara öyle kolay güvenemeyen bir... Devamını Gör