Görüş Bildir
Haberler
Sevgililerin En Çok Para Kazandırdığı 10 Sektör

Sevgililerin En Çok Para Kazandırdığı 10 Sektör

Buldumbuldum
01.04.2014 - 13:57 Son Güncelleme: 01.04.2014 - 14:09

Aşık çiftler olmasaydı ülkemizde ekonomi ne halde olurdu acaba? Durup düşününce sevgililerin aslında ülkenin kalkınmasında ne kadar önemli rol oynadıklarını fark etmek hiç zor değil.. Sevgilisi olanlar ne demek istediğimizi gayet iyi bilirler. :) Bakalım sevgilileri en çok seven sektörler hangileriymiş?

1-) Gsm Operatörleri

1-) Gsm Operatörleri

Sms paketleri, konuşma dakikaları olmasaydı sevgililerin hali nice olurdu. Sırf gsm operatörlerinin yaptığı kampanyalar yüzünden evlenip, çoluk çocuğa karışan bir sürü insan var.

2-) Hediyelik Eşya Sektörü

2-) Hediyelik Eşya Sektörü

Küsleri barıştıran, kırılanları yapıştıran hediyelik eşya sektörü iyi ki var :) Yoksa trip atan bir sevgilinin üstesinden hangi güç gelebilirdi ki, öyle değil mi ama!

3-) Çiçek-Çikolata Sektörü

3-) Çiçek-Çikolata Sektörü

Çiçek-çikolata alma geleneği önceden kız istemeye giderken varmış ki hala da devam ediyor.. Ama şimdilerde sadece kız istemeye giderken değil, buluşmaya giderken bile elinizde çiçek olmadan gidemiyorsunuz. Bu durum da çiçek-çikolata sektörünü olmazsa olmaz kılıyor.

4-) Gıda Sektörü

4-) Gıda Sektörü

Eee sevgiliyle dolaşmak öyle kolay değil.. Kapıdan dışarı adımınızı attınız mı ( hele ki yanınızda sevgiliniz varken ) en az 70 lirayı gözden çıkaracaksınız. Bilhassa özel günlerde sevgilinize romantik bir sofra hazırlatmayı planlıyorsanız maaşınızın yarısını unutun.

5-) Eğlence Sektörü

Sevgilinizle dolaşmak için bir yerlere çıkarsınız, sonra acıkıp 'Hadi bir iki lokma bir şeyler yiyelim' kararını alıp gıda sektörüne yönelirsiniz ve en sonunda da 'Biraz eğlenmeye ne dersin?' fikri ortaya atılır kendinizi eğlence kulüplerinde bulursunuz. Sonuç itibariyle sevgili=masraf.

6-) Ulaşım Sektörü

6-) Ulaşım Sektörü

İşi, okulu gereğiyle farklı şehirlerde yaşamak durumunda kalan sevgililerin en çok para yatırdığı diğer bir sektörde tabii ki ulaşım sektörü.. Ama biliyorsunuz ki aşk mesafe tanımıyor.

7-) Düğün-Dernek Sektörü

7-) Düğün-Dernek Sektörü

İlişki evliliğe kadar uzandıysa, düğün-dernek sektörünün ellerini ovuşturmaya başladığı evredesiniz demektir. Gelinlik-damatlık alışverişi, düğün salonu masrafı vb. durumlar yüzünden harcamalarınızı takip edemez hale gelirsiniz.

8-) Sinema Sektörü

8-) Sinema Sektörü

Romantik aşk filmi izlemeye gitmeyen sevgili mi olur yahu! Hele önceden 'Sinemaya gidelim mi?' demek 'Seni seviyorum' demeye eşdeğermiş. Dolayısıyla sinema sektörü, ilişkilerin olmazsa olmazı.

9-) Kozmetik Sektörü

9-) Kozmetik Sektörü

'Aşık adamın hali bir başkadır' diye boşuna dememişler. Siz her halinizle güzel/yakışıklısınız elbet ama sevgiliniz olduğu zaman kendinize daha fazla özen gösterirsiniz. Eee doğal olarak bu durum da kozmetik sektörüne yansır.

10-) Turizm Sektörü

10-) Turizm Sektörü

Sevgilisiyle güzel bir tatil yapmayı kim istemez ki! Zaten evlilik sonrası balayı programları direkt turizm sektörünü ilgilendiriyor. Kısacası aşk her yerde. Resmen sevgililer sayesinde ekonomi can buluyormuş. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0