Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Gününde Yalnızım Diye Kahrolanlardan Yüz Bin Kat Daha Yalnızlık Çeken 12 Film

Sevgililer Gününde Yalnızım Diye Kahrolanlardan Yüz Bin Kat Daha Yalnızlık Çeken 12 Film

Şeboş
11.02.2016 - 12:58

Herkes güller, böcekler, tek taşlar, baş başa yemekler mi yiyor? Üzüldüğün şeye bak. Şimdi bol yağlı mısırını alıyorsun geçiyorsun televizyonun karşısına. Öyle bunalıma girmek yok, sümüklü mendilleri çevreye saçmak yok. Baksana adamlara kimisi tek başına dünyaya meydan okuyor, kimisi memleketine dönemiyor, kimisi ise atmosfer dışında. Toparlan bakayım... Ha birde kalorisi düşük gıdalar tüket ki sonrasın da bunalımın daha az olsun. Adamlar koca filmi yalnız geçiriyor bak, şanslısın bence bir nebze...

Çoğunu izlediğinizden eminim, ama ya 'Tosun Paşa' izleyeceksiniz ya da bu yalnız adam filmleriyle o geceyi bitireceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. All Is Lost - Sona Doğru

1. All Is Lost - Sona Doğru

Hint Okyanusu'nda tek başına gezinti yapan bir adam, yatının bir gemiye çarpmasıyla bilincini kaybeder. Uyandığında kendin de değildir ve kazayı hatırlamaya başlar. Tüm ekipmanını kaybetmiştir ve fırtınanın tam ortasında kalmıştır. Teknik donanımları olmadan direnişi zor olacaktır ama tecrübeli denizcilik bilgisiyle hayatta kalacağına inanmaktadır.

IMDb 6,9

2. Buried - Toprak Altında

2. Buried - Toprak Altında

Paul Conroy eski ahşap bir tabuta canlı canlı gömülmüştür, buraya onu kimin, neden koyduğunu bilemese de, kurtulmasına yardım edebilecek tek şey cep telefonudur. Telefonun iyi çekmemesi, şarjının az kalması ve havasızlık ortamını olumsuz kılan şeylerdir ve kurtulması için sadece 90 dakikası vardır.

IMDb 7,0

3. Phone Booth - Telefon Klubesi

3. Phone Booth - Telefon Klubesi

Shephard, bir gün bir telefon kulübesinden çıkarken telefon çalar. Telefondaki ses kendisi hakkında bilgiler verir ve üzerine doğrulttuğu tüfeğin lazerini göstermesi ile birlikte telefon kulübesine hapis olur. Artık telefondaki sese göre hareket edecektir.

IMDb 7,1

4. I Am Legend - Ben Efsaneyim

4. I Am Legend - Ben Efsaneyim

Smith, yeryüzünde insan yapımı olan bir virüsten etkilenmeden hayatta kalan tek insan olduğunu düşünen askeri bir viroloktur ve filmin sonuna kadar verdiği mücadele tekrar izlemeye değer.

IMDb 7,2

5. The Terminal - Terminal

5. The Terminal - Terminal

Bir Steven Spielberg filmi; Victor, Amerika yolundayken ülkesinde askeri darbe olması üzerine New York'un Uluslararası Havaalanında mahsur kalır. Pasaportunun da süresi dolduğundan ne ülkesine gidebilir, ne de Amerika sınırından geçebilir. Ülkesindeki savaş bitinceye kadar havaalanında beklemek zorundadır ve başına gelmeyen kalmaz.

IMDb 7,3

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 127 Hours - 127 Saat

6. 127 Hours - 127 Saat

Dağcı Aron Ralston'un başından geçenlerin gerçek hikayesi... Genç bir dağcı olan Aron, Utah yakınlarında büyük bir kaya parçasının arasına sıkışır. 5 gün boyunca kolu kayaya sıkışmış olarak mücadele verir. Yaralı halde sıkışıp kalma hali ve içsel sorunlarıyla karşılaşmak zorunda kalan Aaron aynı zamanda cesareti ve kendisini metrelerce derinlikteki bu beladan kurtarmaya yarayacak tüm yönleriyle de yüzleşir.

IMDb 7,6

7. Cast Away - Yeni Hayat

7. Cast Away - Yeni Hayat

Tom Hanks'in oynadığı Robert Zemenkis yapımı bir film. Fedex'te çalışan Chuck'ın uçağının düşmesi üzerine ıssız bir adada yaşamak zorunda kalışını konu alır.

IMDb 7,7

8. Mr.Nobody - Bay Hiçkimse

8. Mr.Nobody - Bay Hiçkimse

2092 yılında, son ölümlü olan 117 yaşındaki Némo artık ölümle mücadele etmektedir ve genç bir çocukken bir tren peronunda olduğu anıları aklına gelir ve tren kalkmak üzereyken bir karar vermek durumundadır. Annesiyle birlikte mi gitmeli, yoksa babasıyla mı kalmalıdır? Bu karar, bir çok olasılığı doğuracaktır...

IMDb 7,9

9. Gravity - Yerçekimi

9. Gravity - Yerçekimi

Filmde Bullock ilk uzay görevindeki zeki tıp mühendisi, George Clooney ise son görevine çıkan tecrübeli astronotu canlandırıyor. Başta son derece sıradan görünen bu görevde hiç beklenmeyen bir felaketle uzay gemisi harap olur, uzay boşluğunda tamamen yalnız kalan bu ikili uzayın derinliklerinde kaybolur.

IMDb 7,9

10. Life Of Pi - Pi'nin Yaşamı

10. Life Of Pi - Pi'nin Yaşamı

Genç bir çocuğun inanılmaz macerasına sürüklüyor. Heyecan verici, spiritüel, keyifli, esprili ve aynı zamanda hüzünlü bir hikaye. Pi 'nin Hindistan’daki bir hayvanat bahçesinden Pasifik’e uzanan yolculuğunda yaşadığı kaza sonucu bir sandalda bir sırtlan, bir zebra ve orangutan ile üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ile verdiği hayatta kalma mücadelesinin hikayesini anlatıyor.

IMDb 8,0

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Moon - Ay

11. Moon - Ay

Astronot Sam Bell, üç yılını aya ulaşmak ve bu süreç içindeki hayallerini gerçekleştirmek için herkesten uzak bir hayat yaşamaktadır, Sam Ay'da kendine ait bir hayat yaratmıştır. Günlerini sessizlik içinde geçiren Sam hayatını geçmişteki planları ve hayallerini hatırlamaya ve eve dönüş yolculuğuna başlamadan önce  çevresindeki bazı tuhaflıkları hissetmeye başlar. Algı eşiği açılan Sam, rutinin bozulduğunu görmektedir.

IMDb 8,0

12. The Dark Knight Rises - Kara Şövalye Yükseliyor

12. The Dark Knight Rises - Kara Şövalye Yükseliyor

Bane'nin yaptığı gizli planları durdurmaya bu sefer ne Bruce Wayne'nin ne de Batman'in gücü yeter. Kedi kadın Selina Kyle'ı da kendi safına çeken Bane, Gotham kentini ve halkını ciddi bir tehditle karşı karşıya bırakacaktır. Ne yerel kuvvetler, ne de ordu felaketketleri önleyemez. Batman ise  ilk defa  güçlü bir rakibe karşı mücadele verecektir...

IMDb 8,5

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın