Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Günü İçin 10 Romantik Restoran Önerisi

Sevgililer Günü İçin 10 Romantik Restoran Önerisi

Papyoncom
10.02.2015 - 16:14 Son Güncelleme: 12.02.2015 - 18:45

Yılın En Romantik Günü İçin Restoran Önerileri!

Sevgililer Günü'ne hazır mısınız? İşte 14 Şubat’ta sevgilinizle beraber yiyeceğiniz o özel yemek için 10 romantik restoran önerisi. İster Anadolu Yakası’nda, isterseniz Avrupa Yakası’nda, İstanbul’u tüm romantikliği ve eşsiz manzarasıyla yaşamak isteyen çiftler için her bütçeye ve damak zevkine uygun restoran seçenekleri Papyon.com’da.

Kaynak: http://blog.papyon.com/2015/02/09/sev...

Aqua Restoran

Aqua Restoran

Dekorasyonundaki zerafetin, şıklık ve konforla buluştuğu Aqua Restoran'da sevgilinizle beraber kalplere giden yolda lezzet şöleninin bir parçası olacaksınız. İtalyan Baş Aşçı Sebastiano Spriveri’nin aşıklar için hazırladığı özel menüdeki enfes yemekler damağınızda iz bırakacak! 

Rezervasyon: Aqua Restoran

Agatha Restoran

Agatha Restoran

Pera Palace Hotel Jumeriah’ın göz kamaştırıcı Agatha Restoran'nında, romantik dakikalar için hazır olun! Geçmişten bugüne gelen mekan, kim bilir kimlerin aşklarına tanıklık etti. 14 Şubat’ta Agatha Restoran neden sizin aşkınıza da tanıklık etmesin? Sevgililer Günü için özenle hazırlanan menüdeki leziz yemeklere karşı koymayacaksınız. 

Rezervasyon: Agatha Restoran

Raika

Raika

Sevgililer Günü’nünde, eşsiz bir İstanbul manzarası eşliğinde romantik bir yemek ister misiniz? Cevabınız evetse The Marmara Taksim’deki, Raika restoran tam size göre. Eros size en iyi dileklerini gönderirken, aşkınızla beraber Raika’nın çiftler için özenle hazırladığı menüdeki  leziz yemeklere koyamayacaksınız. 

Rezervasyon: Raika

The Globe

The Globe

Hilton İstanbul Bomonti’deki The Globe restoran, 14 Şubat’ta çiftleri unutulmaz bir lezzet şölenine çağıyor! Sevgililer Günü için özel hazırlanan menüdeki yemekler hem kalplere hem de midelere hitap eder cinsten. Siz de bu lezzet şölenine katılmak istiyorsanız acele etmenizde fayda var!

Rezervasyon: The Globe

İzoletta Wine & Steak House

İzoletta Wine & Steak House

Yeşilliklerin içinde ciğerleriniz oksijene dolarken, kalbiniz de aşka doysun! Peki ya mideniz? İzoletta Wine & Steak House 14 Şubat’ta çiftlere lezzet dolu bir menü hazırladı. Aşkınızla beraber romantik bir ambiyansta, damaklarda iz bırakacak yemeklere hayır diyemeceksiniz. 

Rezervasyon: İzoletta Wine & Steak House

Lacivert

Lacivert

Aşıkların kutsal restoranı Lacivert'te, unutulmaz bir yemeğe hazır mısınız? Aşkını her daim yaşamak isteyen çiftlerin doğru adresi Lacivert, Sevgililer Günü için enfes tatlardan oluşan bir menü hazırladı. İstanbul Boğazı'nın eşi benzeri olmayan manzarası eşliğinde, sevgilinizle beraber yiyeceğiniz leziz  yemekler için daha ne bekliyorsunuz?

Rezervasyon: Lacivert

360° İstanbul East

360° İstanbul East

14 Şubat'ta muhteşem İstanbul manzarasını doyasıya yaşarken, hafızanızdan ve damağınızdan da silinmeyecek bir yemeğe, 360° İstanbul East'te hazır olun! Sevgilinizle beraber doyasıya eğlenip, Eros’a dileklerinizi göndereceğiniz bu unutulmaz geceyi kaçırmayın. 

Rezervasyon: 360° İstanbul East

Tapasuma

Tapasuma

14 Şubat'ta Tapasuma restoranda farklı lezzetlere karşı koyamayacaksınız!  Tapasuma'nın usta şefleri aşıklar için enfes bir menü hazırladı. Aşkınızla beraber bu unutulmaz yemek için acele edin. 

Rezervasyon: Tapasuma

Palma d'Oro

Palma d'Oro

Palmiyelerin huzur verdiği, romantik bir ambiyansta sevgilinizle beraber lezzet dünyasına adım atmak için en doğru adres, Palma d'Oro restoran. Farklı seçenekleri bir arada sunan menüsünde, başı çeken yemekler İtalyan mutfağından esintiler taşıyor. 

Rezervasyon: Palma d'Oro

Paysage Restoran

Paysage Restoran

Mavi sularına bakmaya doymayacağınız bir yer düşünün. Paysage Restoran sizlere sevgilinizle beraber, 14 Şubat akşamı için hazırladığı enfes yemekleri, yeşil ve mavinin buluştuğu bir manzarada sunuyor. Sevgilier Günü için özenle hazırlanan menü ve programı kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun! 

Rezervasyon: Paysage Restoran

BONUS: Sevgililer Günü Hediyesi

BONUS: Sevgililer Günü Hediyesi

Şubat ayı boyunca restoran rezervasyonlarını Papyon.comdan yaptıran herkese UBER’den ilk 2 yolculuğunda geçerli 40’ar TL ve FruitFlowers.com.tr'den 50 TL ve üzeri tüm alışverişlerde geçerli %25 indirim kuponu hediye.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Moda Gülü

İstanbul the marmara roof ilk 10 listemdedir. Şiddetle tavsiye olur gece ve cam kenarı olsun yeriniz rezervasyon için birkaçgün önceden aramanız gerekebilir.... Devamını Gör