Görüş Bildir
Haberler
TV
Seversin 2. Bölüm İzle: Seversin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Seversin 2. Bölüm İzle: Seversin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kanallar da yeni dizilerini yayınlamaya başladı. Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Seversin, dün akşam 2. bölümüyle ekranlardaydı. Seversin son bölümde, Asya kendisine gelen dizi teklifini reddetti ama sonrasında tüm işler değişti. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Seversin son bölüm tek parça izleme ekranı ve Seversin yeni bölüm fragmanı haberimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük gibi son dönemin popüler oyuncularının yer aldığı Seversin, yayınlanan yeni bölümüyle sosyal medyada gündem oldu.

Seversin Son Bölümde Neler Oldu?

Seversin Son Bölümde Neler Oldu?

Asya bütün pürüzleri atlatarak oyunculuğa başlar ama onu bekleyen asıl tehlike Tolga Tuna'dır. Tolga, Asya'nın başarılı olamayacağına inandığından onu bu işten bir an evvel uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaya başladı. 

Set ortamı Tolga'nın küçüklüğünden beri aşina olduğu bir şeyken Asya sudan çıkmış balık gibidir. Ama Tolga bunu fırsat bilip Asya'yı ezerek dizi setinin tek starı olmaya çalışırken, Asya'yı küçümsemesinin bedelini ağır ödeyecektir.

Seversin Son Bölüm Tek Parça İzle

Seversin Yeni Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın