Sever Gibi Yapıp Kucağına Aldığı Çocuğu Kaçıran Kişi Son Anda Yakalandı!
Güney Afrika'da bir süpermarkette yaptığı alışveriş sonrası kasada ödeme yapan kadının torunu yanından kaçırıldı. Saniyeler sonra durumu fark eden yaşlı kadın, adamı son anda yakaladı ve çocuğu aldı.
Olay sahil kenti Umhlanga'da bir süpermarkette meydan geldi.

2 yaşındaki torununu alışveriş sepetine bindirerek alışveriş yapan kadın ödeme için kasaya yöneldi. Bu sırada çocuğun yanına gelen takım elbiseli ve sonrasında aynı binada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen bir adam çocuğu sevmeye başladı. 57 yaşındaki büyükannenin kasa görevlisi ile konuşmasını fırsat bilen adam çocuğu aldı ve çıkışa yöneldi. Saniyeler sonra arkasını dönen kadın çocuğu göremeyince çığlıklar atarak çıkışa doğru koştu. Yaşlı kadın, çocuğu kaçıran adamı bir başka dükkana girerken yakaladı ve çocuğu aldı. Yetkililer adamın gözaltına alındığını duyurdu.
Kaynak: DHA
İşte o anlar:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın
ne olursa olsun çocuk kaçırmaya çalışan, taciz eden kişi anında öldürülmeli ve leşi herkesin göreceği bir yerde sallandirmali.
Netflixte bir belgesel var "The Disappearance of Madeleine McCann" anne babalar bu belgeseli izleyin. Orada bir sahne var hala unutamıyorum ufak kızı kaçırıy... Devamını Gör
ne belgeseldi ama ! gercekten ders niteliginde...
Yani bu yabancılara da "Ne kadar bilinçliler bir olay görünce hemen üşüşmüyorlar" falan diyoruz ama biraz umursamazlık derecesinde soğukkanlılar sanki. Daha ... Devamını Gör
eleştirin olumlu mu olumsuz mu gram anlayamadım ben :((