Görüş Bildir
Haberler
Serkay Tütüncü Kimdir, Kaç Yaşındadır? Masumiyet İlker Serkay Tütüncü Aslen Nerelidir?

Serkay Tütüncü Kimdir, Kaç Yaşındadır? Masumiyet İlker Serkay Tütüncü Aslen Nerelidir?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve kısa zaman ciddi bir hayran kitlesi edinen Masumiyet dizisinde İlker karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, dizide rol almaktan çok memnun olduğunu söyledi. TV100’e açıklamalarda bulunan genç oyuncu, “Meselemizin, hikayemizin farkındayız. O yüzden senarist de yönetmen de oyuncular da çok hassas. Ben de olabildiğince İlker’le ilgili, hassas olmaya çalışıyorum ama hikayeye hizmet ediyoruz tabii ki. Bu noktada benim oyuncu olarak düşündüğüm şey, karakterin gerçekliği. O yüzden kritik, riskli bir karakterdi. Ama aşırı mutluyum kabul ettiğim için” ifadelerinde bulundu. Bu haber sonrası ‘Serkay Tütüncü kimdir’ sorusu sosyal medyanın gündeminde. İşte Serkay Tütücün’nün hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serkay Tütücü Kimdir?

Serkay Tütücü Kimdir?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğdu. Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamladı. Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi.

2016 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Gönüllüler takımında yarıştı. Survivor bittikten sonra oyunculuğa da adım attı. 2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlendi. 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

Serkay Tütüncü son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinde İlker karakterini canlandırıyor. 

Serkay Tütüncü’nün rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Bay Yanlış (Ozan Dinçer) (TV dizisi)2019 –

Afili Aşk (Volkan Çekerek) (TV Dizisi)2018 –

İnsanlık Suçu (Gökhan) (TV Dizisi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın