Görüş Bildir
Haberler
Serdar Aziz Dünya Evine Girdi

Serdar Aziz Dünya Evine Girdi

Fatih
30.05.2014 - 23:09

Serdar Aziz Dünya Evine Girdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un başarılı oyuncusu Serdar Aziz dünya evine girdi.

Bursa’da bir otelde gerçekleştirilen düğünde Serdar Aziz, hayatını Tuğçe Türk ile birleştirdi. Çiftin nikahını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kıydı. Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ve Ertuğrul Sağlam ise nikah şahidi oldu.

Düğüne, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, yöneticiler, bazı belediye başkanları, bir dönem Bursaspor’u çalıştıran Raşit Çetiner, futbolcular, spor camiasının tanınmış isimleri ve her iki ailenin yakınları katıldı.

Serdar Aziz, nikah öncesi yaptığı konuşmada, ”Evlilik benim için önemli bir adım. Benden çok şey bekleyen bir futbol camiası var. Bu evliliğin bana hayırlı olacağına inanıyorum. Geçtiğimiz sezon küçük bir sakatlık geçirmiştim. Yeni sezonda daha başarılı bir Serdar olacak” dedi.

Nikah töreninin ardından evlilik cüzdanı başkan Altepe tarafından ilk olarak Kadir Şankaya’ya verildi. Şankaya da bu önemli anın şampiyon antrenör Ertuğrul Sağlam tarafından perçinlenmesini dileyerek, cüzdanı ona teslim etti. Sağlam ise son olarak evlilik cüzdanını gelin Tuğçe Türk’e verdi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/30/serdar-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın