Görüş Bildir
Haberler
Şenol Güneş: Fenerbahçe İyi Bir Takım Ama Biz Daha İyiyiz

Şenol Güneş: Fenerbahçe İyi Bir Takım Ama Biz Daha İyiyiz

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'yi tebrik eden Güneş, 'Fenerbahçe çok iyi bir takım ama biz daha iyi bir takımız' dedi. Şenol Güneş, 'Oyuncularım bugün soyunma odasına şampiyonluk fotoğrafları çekiyordu ve onlara 'Fazla çekmeyin gelecek sezon yine çekersiniz.' dedim. İstikrar önemli, neden olmasın?'' sözleriyle sonraki sezonda da iddialı olacaklarının altını çizdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluğun ardından konuştu.

Gomez'in geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Güneş, ''Mario çok özel, çok önemli bir futbolcu. Cenk'e görev verdikçe işini yaptı. Mario bize katkı yaptı, biz de ona katkı yaptık. Gomez'in kalmasını isteriz ama giderse onun için bir kayıp olabilir.'' ifadelerini kullandı.

''FAZLA FOTOĞRAF ÇEKMEYİN, GELECEK SEZON YİNE ÇEKERSİNİZ''

Bu tip maçlardan sonra bir sezonun sonunda tabloya bir imza attıktan sonra ortaya çıkan resmin de çok güzel göründüğünü ifade eden Güneş, ''Oyuncularıma kendileri için değil, taraftar için sahaya çıkmaları gerektiğini ancak bunu keyif alarak yapmaları gerektiğini söyledim. Öyle de oldu ve kazandık. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum. Fenerbahçe çok iyi bir takım ama biz daha iyi bir takımız. Oynadığımız tüm oyunlarda kazanmaya çalıştık, rakipten üstün olmaya çalıştık. Bugün beraberlik de yetiyordu ancak biz sahaya beraberlik için çıkmadık. Güzel giden bir şeyin kötüye gitmemesi için işi şansa bırakmamamız gerektiğini biliyorduk. Oyuncularım bugün soyunma odasına şampiyonluk fotoğrafları çekiyordu ve onlara ''Fazla çekmeyin gelecek sezon yine çekersiniz.'' dedim. İstikrar önemli, neden olmasın?'' dedi.

''YAKINLARIMIN DÜĞÜNÜNE, CENAZESİNE BİLE GİDEMEDİM''

Beşiktaş'ın hızla değişerek bu günlere geldiğine vurgu yapan deneyimli teknik adam, ''Sadece altyapı problemi kaldı o da halledilirse Beşiktaş her şeyi aşacaktır. Taraftarlarımızın kaybedince hüzne boğulması benim içimi cız ettiriyordu. Ben Trabzon'da bunun çok daha fazlasını yaptım. Bir başka hesaplara girmeyelim. Ben hep gerekeni yaptım. İki Akhisar maçında beş gol yedik. Tolga bu sene çok iyi işler yaptı. İki Akhisar maçı ve Lizbon maçlarını çıkar çok iyi işler yaptı. Gökhan anormal derecede Türkiye'nin en iyi oyuncularından bir tanesi. Cenk çok yetenekli, orta sahamız çok yetenekli. Belki Burak bir süre daha devam eder ama daha sonra Cenk olacak her zaman. Futbolda karar vermek kolay değil. Bazen yanlış, bazen de doğru kararlar olabiliyor. Ben yakınlarımın cenazesine, düğünüme bile gidemedim. Çocuklarımla zaman geçiremedim ve futbolcularım için, onların daha iyi olması için çalıştım.'' diye konuştu.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın