Görüş Bildir
Haberler
Senin Kalbin Hangi Maddeden Yapılmış?

etiket Senin Kalbin Hangi Maddeden Yapılmış?

Nasıl bir kalbinin olduğunu öğrenmek için soruları yanıtlaman yeterli 😊

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Hangi şehir senin ruh ikizin olurdu?

2. Hiç film izlerken hüngür hüngür ağladığın oldu mu?

3. Depresyona girdiğinde kendini neye verirsin?

4. Peki... Fast food'la aran nasıl?

5. Bir duvar yazısı seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geldik son soruya... Şu an beş yıl önce hayal ettiğin yerde misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Taştan!

Taştan!

Verdiğin yanıtlara göre tam bir taş kalplisin. Belki bu sonuca 'Ben sadece gerçekçi takılıyorum.' gibisinden bir itirazda bulunacaksın ama yüreğinin nasır bağladığını sen de inkar edemezsin. Bir zamanlar muhtemelen sen de birçok insan gibi pamuk kalpliydin ama şartlar ve bazı kötü niyetliler kalbinin kabuklaşmasına neden oldu. Sen de bu durumu kabullendin ve böyle davranmakta bir sorun görmedin. Belki zamanla o kabuğu delip geçen birileri olur. 👍🏻

Camdan!

Camdan!

Verdiğin yanıtlara göre senin kalbin camdan yapılmış. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki kalbin çok değerli, güzel işlemeli, herkesin üzerine titrediği kıymetli bir vazo gibi ama bu cam bir vazo ve iyi bakılmazsa ve dikkat edilmezse kırılmaya, dağılmaya oldukça müsait. O yüzden onu değerini bilen kişilere vermen gerekiyor. Çünkü; kırılırsa toparlaması çok ama çok zor.

Çelikten!

Çelikten!

Verdiğin yanıtlara göre çelikten bir kalbin var. Öncelikle inanılmaz dayanıklı bir yapın var. Herkes gibi başarısız olduğun veya tüm emeklerinin sıfırlandığı durumlar oluyor ama diğerlerinden farkın asla pes etmemen ve her türlü şarta karşı dayanıklı ve sağlam durabilmen. Hayal kırıklıkları, yenen kazıklar ya da fazla övgü almak gibi zorlu durumlar senin karakterini ve savaşçı yapını asla değiştiremiyor. Böyle devam et. Asla pes etme! 👊

Şekerden!

Şekerden!

Verdiğin yanıtlara göre senin kalbin şekerden yapılmış. Çevrendeki insanların yüreklerinde tatlı bir tat bırakıyorsun. Kalbindeki enerji sadece kendini değil seninle tanışma fırsatı yakalayan herkesin yolunu aydınlatıyor. Böylesine tatlı bir kalbe sahip olmanın dezavantajları da var elbette. Çok çabuk hayal kırıklığına uğrayabiliyorsun. Ancak içindeki enerji kendini yenilemeni ve tekrar güzel günlere dönmeni hızlandırıyor.

Pamuktan!

Pamuktan!

Verdiğin yanıtlara göre pamuktan, yumuşacık bir kalbin var. Sana dünyadaki en önemli şeyi sorsak ilk yanıtlarından biri kesinlikle vicdan olurdu. Vicdani bir duruma asla kayıtsız kalamıyorsun. Sadece çevrendekilerin değil tanımadığın insanların bile yardım çağrılarına kayıtsız kalamıyorsun. Bunu kötüye kullanabilecek kişilerin olduğunu bilmene rağmen 'İyilik yap denize at.' misali hiçbir zaman kendini kandırılmış veya kazıklanmış hissetmiyorsun. Çünkü senin için önemli olan kalbin temizliği.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1634
728
423
260
176
135
121
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azra Kılıç

göğüs kafesime batan kesiklerden belliydi cam olduğu

yama ken

Camdan! Aynen öyle, gelen geçen herkes kırıp gitti o yüzden artık bir kalbim yok. Tüm insanlardan nefret ediyorum, umarım mutlulardır.

MsWinwie

Taştanmış . Sensin taştan .