Görüş Bildir
Haberler
Senin Kafan Hafif Gidik mi?

Senin Kafan Hafif Gidik mi?

Yaşadığımız her şeyin karşısında sapasağlam durmamız imkansız. Büyük olayların bize getirisi de oldukça büyük olabiliyor. Kafasal ve düşünsel olarak kendimizi sonsuzlukta hissettiğimiz an, anlıyoruz aslında biraz gidikleştiğimizi. Senin kafan hafif gidik mi?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlarından yaptıklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen kafası gidik biri değilsin!

Hayır aslaaaa! Sen gidik değilsin. Olamazsın. Kendini hiçbir zaman tam anlamıyla kaybetmiş biri değilsin. Ne düşüncelerin içinde kaybolur ne de yaşadıklarını düşünüp kendi hayatını zorlaştırırsın. Her şeyin üstesinden kolaylıkla gelirsin çünkü sen bunu öğrenmişsin. Hayatındaki bütün aksiliklere rağmen eğlenebilir ve gülebilirsin. Sen yalnız kalabilirsin ama sana asıl enerji veren şey etrafındaki insanlar. Senin eğlence ve neşe kaynağın başkaları... Hiçbir zaman düşüncelerinin seni ele geçirmesine izin vermiyorsun. Ne zaman kendini kötü ve bitkin hissetsen buradan en kısa sürede çıkmanın yolunu arıyorsun. Senin kafan gidik değil, sadece bazı anlarda düşünme ihtiyacı hissediyorsun. Yaşadıklarınan pişmanlık duymuyorsun. Bazen hayatını gözünün önünden geçirip, hem kendinle gurur duyuyor hem de şimdiye kadar attığın adımlar için böbürleniyorsun.

Sen kafası gidik birisin!

Evet şimdi doğruları konuşma vakti geldi. Senin kafan biraz gidik. Bunu anlamak için saatlerimizi harcamamıza gerek yok. Sen kendi kafanın içinde farklı bir dünya yaşıyorsun. Kendi isteklerine göre hareket ediyor ve geride kalan kimseyi de önemsemiyorsun. Senin kafan hafif gidik ama öncelikle soru bu olmamalı. 'Seni kim gidik yaptı?' işte soru tam da bu olmalı. Seni üzen, kıran ve hayatındaki neşeni elinden çalan herkes seni gidik biri yaptı. Artık eskisi kadar ne mutlu olabiliyor ne de eğlenebiliyorsun. Bazen çok fazla umursamaz bazen ise çok fazla takıntılı. Senin kafandaki düşünceler senin hayatını çok etkiliyor. Kendini bu düşüncelereden kurtaramıyorsun. Düşündükçe daha da dibe batıyorsun. Senin gidiklikten kurtulman için öncelikle yapman gereken şey düşüncelerden kurtulmak olmalı. Bir düşüncenin içine çekildiğini anladığın an kendi yönünü değiştirecek bir şeyler bulmalısın. Sen şu an hayatının hem en durağan hem de en gidik dönemindesin!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
31
21
9
9
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın