Görüş Bildir
Haberler
Senin Kalbin Taştan mı?

Senin Kalbin Taştan mı?

Herkesin duygularını yaşama biçimi farklıdır. Kimi en acı duyduğu anda ayakta sağlam dururken kimi en ufak bir sorunda yıkılabilir. Peki senin kalbin taştan mı yoksa pamuktan mı?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım en son ne zaman ağladın?

4. Peki hangi ayrılık cümlesi daha acı?

5. Hoşlandığın biri senin en yakın arkadaşından hoşlanırsa ne yaparsın?

5. Hoşlandığın biri senin en yakın arkadaşından hoşlanırsa ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence aşk acısı en fazla ne kadar sürer?

7. Daha önceden sana zarar vermiş birinin şu an kötü durumda olduğunu duysan ne hissedersin?

8. Son olarak burcunu seçer misin?

Senin kalbin taştan!

Evet senin kalbin taştan. Ne kadar hassas olmaya çalışsan da olamazsın. Çünkü doğanın sana verdiği yapı bu değil, sen sert bir karaktere sahipsin. Herkesin karşısında dik durabiliyor, kimseye boyun eğmiyorsun. Kimse seni istediği gibi incitemez, kıramaz. Çünkü onların senin üzerindeki etkisini dikkate alacak kadar bile önemsemezsin. Kalbin taştan çünkü artık kırılacak bir yeri kalmamış. Yıllar boyu süren yıpranmalar, acılar, hayal kırıklıkları sonucunda artık kalbi kırılan değil, kalp kıran biri olmuşsun. Ağlamak, üzülmek, bu tür duygusal tepkiler sana bir şey kazandırmıyor. Bunu fark ettiğin anda, tüm bu duyguları bir kenara bırakmış ve kendine takındığın yeni maskenin altına gizlenmişsin. Bu maskenin altında kim olduğunu belki de sadece sen biliyorsun. Belki de bu sert dış kabuk, senin gerçek benliğini, hassas ve kırılgan yanlarını koruma altına almış. Ama unutma, taştan bir kalp de olsa, içinde bir yerlerde hala sevgiye, anlayışa ve belki de biraz merhamete ihtiyaç duyuyor.

Senin kalbin taş değil, adeta bir pamuk...

Ahhh senin o kırılgan kalbin. Ne geliyorsa başına işte bu kalbin yüzünden geliyor. Ne hak edene hakkını verebilirsin, ne de seni üzenlere karşı aynı şekilde davranabilirsin. Bu tür eylemler senin doğana aykırı, hatta belki de gereksiz geliyor. Senin kalbin o kadar narin ve yumuşak ki, her zaman önceliğin karşındaki kişinin hislerini düşünmek oluyor. Sen, onların sana ne kadar zarar verdiklerine değil, bu zararı neden verdiklerine odaklanıyorsun. Onları anlamaya, onların yerine kendini koymaya çalışıyorsun. Senin bu düşünceli ve empati dolu yapın, birini kırmayı hem zorlaştırıyor hem de sana hiç yakıştırmıyor. Bu hassas kalbin belki başına birçok dert açıyor, belki de seni zaman zaman yoruyor. Ancak unutma ki, aynı zamanda bu kalbin, birçok kişiye de ilham veriyor, onlara daha iyi bir insan olma yolunda örnek oluyor. Senin bu kalbin, birçok kişinin hayatına dokunuyor ve onları daha anlayışlı, daha sevgi dolu bir insan olmaya teşvik ediyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
39
19
12
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diana Linx

Senin kalbin taştan! Bu doğru :)

Sueda Yıldırım

Senin kalbin taş değil, adeta bir pamuk... Ahhh senin o kırılgan kalbin. Ne geliyorsa başına işte bu kalbin yüzünden geliyor. Ne hak edene hakkını verebilir... Devamını Gör

ömer

Senin kalbin taş değil, adeta bir pamuk... Sena kahpelere söle bunu kahpelere kalp falan bırakmadılar🚬🚬👌

Arwen

Kahpe kelimesinin patentini al Ömer 😊 Tekelinde olmalı, kullanmak isteyen senden izin alsın. 😁😁