Görüş Bildir
Haberler
Senin Hayatın Ne Renk?

Senin Hayatın Ne Renk?

Senin hayatının ne renk olduğunu söylüyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım hayatını seviyor musun?

4. Peki daha çok nasıl bir hayata sahipsin?

5. Bir arkadaşın aradı ve hemen şimdi valizini hazırlayıp, yurt dışına gideceğinizi söyledi. N'aparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisini seçersin?

7. Yemeği nasıl yersin?

8. Son olarak 5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?

Senin hayatın kırmızı renk!

Senin hayatın kırmızı renk!

Senin hayatın kırmızı renk! Sen yerinde saymaktan hoşlanmayan birisin. Hayatında hep bir hareket ve heyecan olmalı. Bu ilişkilerinde de kariyerinde de böyle. Başarıya kafayı takmış biri olarak, imrenilmek, övülmek hoşuna gider. Hakkını her zaman savunur ve her zaman sözlerinin arkasında durursun. Seninle girilen tartışmada galip çıkmak biraz zordur. Hayatındaki her şeyi yönetmeye hazır birisin. Hiçbir şeyi birine teslim etmez, en başından sonuna kadar her şeyiyle sen ilgilenirsin. Yönetici ruhun oldukça gelişmiştir. İnsanları yönlendirmeyi iyi bilirsin. Kararlarının her zaman arkasında durursun. Bir konu hakkında kararsız kalman veya uzun süre düşünmen mümkün değildir. Sonucu ne olursa olsun bir adım atarsın. Öz güvenin yüksektir. Hayatında hep başarı odaklı ilerlemişsin. Senin hayatının rengi kırmızı çünkü hayattan alacağın daha çok şey var.

Senin hayatın beyaz renk!

Senin hayatın beyaz renk!

Senin hayatın beyaz renk. Senin hayatında genellikle sakinlik söz konusu. Kendini hep sağlama alan ve riskli şeylerden geri duran birisin. Adımlarını atarken çok fazla düşünür ve hata yapmak istemezsin. Biraz cesaretsiz birisin çünkü hem kendini hem de sevdiklerini düşünürsün. Senin için cesaret etrafındaki herkesi yok saymak ve sonunu düşünmemektir. Hayatında saygının çok önemli bir yeri var. Yaratıcılığın çok yüksektir çünkü sonsuz bir hayal gücüne sahipsin. Hayal kurmak, geleceğini planlamak sana ayrı bir haz verir. İnsanlara her zaman birden fazla şans verebilen birisin. Affedicisin ve kin tutmazsın. Sen hata yapmazsın ama hata yapan insanları da affedebilirsin. Senin hayatın beyaz renk çünkü her zaman her şeyin iyi tarafını görebiliyor ve onu ortaya çıkarabiliyorsun.

Senin hayatın yeşil renk!

Senin hayatın yeşil renk!

Senin hayatın yeşil renk. Hayatında hep sabretmiş ve bir şeyleri beklemiş birisin. Senin için hiçbir şeyin acelesi yoktur ve hiçbir şey içinde acele etmezsin. Bir şeyin hemen olasındansa daha sonra daha iyi olmasını tercih edersin. Bu nedenle hayatında bir şeylerin peşinden koşmak senin için zordur. Hep gelene kucak açmış ama hiçbir şeyin de peşinden gitmemiş birisin. Herkesle kolay iletişim kurabilen ve herkesle samimiyet kurabilen birisin. Seni çok çabuk seviyorlar ve seninle sohbet etmekten zevk alıyorlar. Çünkü onlara kendilerini iyi hissettirebiliyorsun. Hiçbir tartışmanın içinde yer almaz ve yüksek sesle de aslında kimseyle tartışmazsın. Sen hep akılcı ve duygusal birisindir. Bu nedenle tartışmalara hemen girmez, kendine süre verir ve iyice düşünürsün. Huzuru arayan biri olarak hayatında da buna çok önem verirsin.

Senin hayatın sarı renk!

Senin hayatın sarı renk!

Senin hayatın sarı renk. Evet sen meraklı birisin. Hayatında hep araştırmayı sevmiş ve hep bu araştırmaları da birilerini anlatmışsın. İnsanlarla sohbet etmekten zevk alıyor ve insanlara fikir vermeyi de seviyorsun. Her problemi olan sana koşsun ve sen onlara yardımcı ol istiyorsun. Her ortamda kendini aratan birisin. Eğlenceli hallerin, sohbetin, enerjin ile herkesin gözdesi olabiliyorsun. Seninle vakit geçirmek çevrendeki çoğu kişiye zevk veriyor. Heyecanlı bir karaktersin. Bazı fikirlerin karşısında heyecanını gizleyemiyorsun. Bu nedenle de her fikre kendini kaptırıyor ve her fikre yükseliyorsun. Kolay inanıyorsun ve bir anda bütün planları yapmaya başlıyorsun. Senin hayatında hareket hiç bitmiyor. Her zaman bir şeyler yaşıyorsun. Sakin biri olmadığın için hayatında sakinlik olmuyor. Senin hayatın sarı renk çünkü sen aslında bu heyecandan ve hareketten besleniyorsun.

Senin hayatın mavi renk!

Senin hayatın mavi renk!

Senin hayatın mavi renk. Sen otorite sahibi birisin. Her zaman hayatındaki her şey belli bir düzen içindedir. Kimseye bu düzeni bozdurmaz ve yıktırmazsın. İnsanlar senin hayatına ayak uydurabilir ama sen kimsenin hayatına göre yaşayamazsın. Kurallarınla varsın ve bu kuralları seviyorsun. Bunların dışına çıkmak istemiyorsun. Hayatında kusursuzluğa önem veren birsin. Bu nedenle çok fazla detaylara takılır ve çok fazla bir şeyle uğraşırsın. Önemsiz bir işe bile saatlerini ayırabilirsin. Hayatında eğlence olduğu kadar ciddiyette yer alıyor. İnsanlar ilk başta senden biraz çekiniyor olabilirler ama daha sonra seni çok seviyorlar. Duygularını çok fazla belli eden biri değilsin ama empati yeteneğin çok yüksek. Bu nedenle herkese yaklaşımın oldukça hassas. Senin hayatın mavi renk çünkü hayatında her zaman kendi isteklerine yer veriyorsun.

Senin hayatın pembe renk!

Senin hayatın pembe renk!

Senin hayatın pembe renk. Sen biraz alıngan birisin. Hayatında her güzel şeyin peşiden gittiğin için de çok çabuk hayal kırıklığına uğrayabiliyorsun. Kırılgan bir yapın var. Gösterişli birisin ve aslında gösterişten de hoşlanırsın. İstesen de istemesen de dikkat çekersin. İdealist birisin, saygı ve sadakate de oldukça değer veririsin. Hayatındaki herkesin tek bir yeri vardır bu nedenle onları kötü hissettirecek veya değersiz hissettirecek hiçbir davranışta bulunmazsın. Fazla gururlu olduğun için hayatta çoğu şeye adım atmaktan geri duruyorsun. Bir şeylerin sana gelmesini bekliyor ve beklerken de aslında çoğu şeyi elinden kaçırıyorsun. Senin hayatın daha sakin ve huzurlu bir hayat. Biraz depresif birisin. Çok fazla düşüncelere dalıyor ve çok fazla kendini düşüncelerinle sıkıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
29
20
11
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?