Görüş Bildir
Haberler
Senin Hangi Suça Meyilli Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Senin Hangi Suça Meyilli Olduğunu Söylüyoruz!

Trex
21.06.2017 - 12:33

Bu testte bilinçaltında yatan minik canavarı ortaya çıkarıyoruz. Senin suç işlemeyeceğini elbette biliyoruz ama ya işleseydin? Hadi bakalım ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım. Sen aslında hangi mevsime aitsin?

2. Bir satranç taşı olsan hangisi olurdun?

3. Şimdi de sana göre diğerlerinden daha etkili olan Kurtlar Vadisi karakterini seç.

4. Birini tercih etmek zorundasın. Hangisi?

5. Bu tweeti 5 üzerinden puanlamanı istiyoruz. ( 0= Hiç komik değil. 5= Kahkaha attım )

5. Bu tweeti 5 üzerinden puanlamanı istiyoruz. ( 0= Hiç komik değil. 5= Kahkaha attım )
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bu tweeti de puanlayın, sonucu görelim. ( 0= Hiç komik değil. 5= Kahkaha attım )

6. Son olarak bu tweeti de puanlayın, sonucu görelim. ( 0= Hiç komik değil. 5= Kahkaha attım )
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seri Katil!

Seri Katil!

Verdiğin cevaplara göre senden çok zeki bir seri katil olur! son derece zeki bir insansın. Herhangi bir olayı gerçekleştirmeden önce çok iyi plan yapıyor ve ona sadık kalıyorsun. Birilerine mesaj vermek istediğinde buna ince zekanı katarak yapıyorsun ve insanları şaşkınlık içinde bırakıyorsun. Çevrende her zaman güleryüzlü ve yardımsever olarak biliniyorsun. Ayrıca fark edilmeyi de seviyorsun. Evet sen suç işleyen biri olsan kesinlikle seri katil olurdun amaaaa sen kimseye kıyamazsın. ;)

Mafya Lideri!

Mafya Lideri!

Ve karşımızda bir mafya lideri var! Sende doğuştan gelen liderlik özellikleri mevcut. Çevrendeki insanları yönetmek senin için adeta bir sanat! Kimileri yıllarını yöneticilği hakkıyla yapabilmek için verirken sen muhteşem karizman ve doğuştan gelen yeteneklerle bunu başarıyorsun. Ayrıca çevrendeki insanların saygısını kazanmış durumdasın. İyi kalpi bir insan da olsan düşmanlarına karşı gerektiğinde acımasız olabiliyorsun. Evet sen suç işleyen biri olsan kesin mafya lideri olurdun ;)

Holiganlık!

Holiganlık!

Potansiyel bir holiganla karşı karşıyayız :) Belki stadyumda belki de dışarıda olabilir ama şunu rahatlıkla söyleyebiliriz: Sende net holiganlık özelliği mevcut. Sinirlenince seni durdurmak çok zor. Ne kanun ne kural ne de ayıp tanıyorsun. Taktik yok bam bam bam girişiyorsunuz. Bu agresyonla işin zor tabi neyse ki sadece o potansiyele sahipsin kimseye bam bam bam yok ;)

Bilgisayar korsanlığı!

Bilgisayar korsanlığı!
cache.mrporter.com

Ooooo karşımızda post-modern zamanların korsan adayı mevcut. Senin için bilgisayar canavarı demiyoruz elbette ama o potansiyel sende mevcut.  Haksızlıklara karşı duruşun net. Asla taviz vermeyen bir kişiliğin var. Haksız olan güçlü de olsa onun karşısında durabiliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1335
511
314
256
125
121
76
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Seri katil. Öyle bir övmüşsünüz ki millet çıktığına sevinecek :)

Deniz Azdemir

Seri Katil ;)

Hera

Bilgisayar korsanlığı! Benden pc ile alakalı bir şey çıkacağını biliyordum ama insan mafya lideri der hırsız der başka şeyler der lan. Az aksiyonlu şeyler çı... Devamını Gör