Görüş Bildir
Haberler
Senin Gizli Ruhsal Gücün Ne?

etiket Senin Gizli Ruhsal Gücün Ne?

Yung Boş Ada
18.02.2015 - 21:54 Son Güncelleme: 06.03.2018 - 20:24

O gizli gücü hep içinde hissettin ama bir türlü adını koyamadın ne olduğunu hiç anlayamadın öyle değil mi? İşte sana bir şans; testi çöz ve içindeki gücü keşfet!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; hangisi başına daha sık geliyor?

2. Sorunların altından nasıl kalkarsın?

3. Peki hangisi sana daha çok hitap ediyor?

4. Bir tartışma içindeyken nasıl hissedersin?

5. Şimdi de yabancı bir kahraman seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki kendini tam anlamıyla ne zaman tatmin olmuş hissediyorsun?

7. Son olarak, eğer bir gün ünlü olursan bunun nasıl olmasını istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Bilgelik" çıktı!

"Bilgelik" çıktı!

Sen olgun bir ruhsun, her zaman etrafındakilerden daha büyük gibi hissettin kendini. Biraz da nostaljiksin, sanki önceden yaşamışsın gibi bu hayatı. Kesinlikle hepimizden ayrı bir seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Her şeyi önceden öğrenmiş, deneyimlemişsin; şu anda burada bulunmanın amacı da bu derin bilgilerini tecrübelerini bizimle paylaşmak, bize öğretmek. Adeta gecenin karanlığında parlayan bir ışık gibisin ve bizi bilginin ışığıyla aydınlatmana ihtiyacımız var. Söyle şimdi yüce bilge, bizi daha neler bekliyor!

"Misafirperverlik" çıktı!

"Misafirperverlik" çıktı!

Sen o kadar cömert, sıcakkanlı ve düşüncelisin ki; kapın daima herkese ardına kadar açık. Yardıma ihtiyacı olan birini gördün mü tanıdık olsun olmasın hiç fark etmez, bir saniye bile kaybetmeden anında yardıma koşarsın. Senin hoşgörünün sınırı yok asla. O kadar sevgi dolu bir insansın ki ne olduğu önemli değil, her zaman senin kollarının altında herkese yetecek kadar yer vardır. Bir gün bizi de davet edersin umarız o sıcak yuvana :)

"Güç" çıktı!

"Güç" çıktı!

Senin ruhunun hediyesi güç! Azim adeta senin göbek adın. Altından kalkamayacağın hiçbir şey yok. Ne kadar zor durumda olduğun ya da kaç kişinin seni alt etmeye çalıştığının hiçbir önemi yok; sen çoktan yarışı kazanmış ve altın madalyanı takmışsın zaten! Sen tam bir savaşçısın, hiçbir şeyin kolay kazanılmadığını biliyorsun ve bunlar için sonsuz bir azimle savaşıyorsun. Hayata olan tutkun ve inancın kesinlikle tartışılmaz. Yürü be kim tutar seni! Hepimizin kahramanısın sen!

"İnanç" çıktı!

"İnanç" çıktı!

Sende sonsuz bir inanç var. Bu inancın neye olduğu önemli değil; ister mutlak bir güce olsun, ister insanlığa, ister karmaya, astrolojiye ya da doğaya. Sen inandığın şeye sonuna kadar bağlısın, uğrunda her şeyi yapmaya hazırsın. Ve inandığın şey sana her zaman doğru yolu gösteriyor. Gerçek bir idealistsin ayrıca. Yaşadığın her şeyin de bir nedeni olduğunu biliyorsun, bunları yaşaman bir amaca ulaşman için sadece küçük bir araç. Hayatın kolay olmadığını ve inancını yitirmediğin sürece her şeyin üstesinden geleceğini biliyorsun. Senin adımlarını izliyoruz!

"Heyecan" çıktı!

"Heyecan" çıktı!

Senin sonsuz bir enerjin var. Her günü yepyeni bir macera tadında yaşıyorsun. Her yeni işe müthiş bir tutkuyla başlıyorsun ve eğer bir şeye başladıysan seni durdurmak, vazgeçirmek imkansız! Ayrıca sendeki bu heyecan, bu tutku etrafındaki herkese ilham veriyor. Adeta doğuştan bir lidersin. Yaptığın iş için içinde yanan alev herkesi etkiliyor ve herkesin saygısını kazanmanı sağlıyor. Söyle bakalım yeni hedefin ne?

"Merhamet" çıktı!

"Merhamet" çıktı!

Sende öyle bir kalp var ki,  kapıları sonuna kadar herkese açık ve tamamen sevgi ve nezaketle dolu. Her zaman etrafındakilere dağıtabileceğin sonsuz bir sevgin var. Ayrıca sürekli sevdiklerin için endişeleniyorsun, çünkü senin için dünyanın en zor şeyi sevdiğin birinin acı çektiğini görmek. Duygularının hayatını yönettiğini söylesek yanılmış da olmayız. Ön yargılı değilsin ayrıca asla. Hayatın inişleri ve çıkışlarıyla çok zor olduğunu biliyorsun ve bu yüzden bazen elimizde olmayan sebeplerle yanlış seçimler yapmak zorunda olduğumuzun farkındasın. İşte bu yüzden kim olursa olsun sonsuz sevgiyle kucaklıyorsun herkesi. Senin gibilere çok ihtiyacımız var bu dünyada, ama üzülerek söylüyoruz ki senin bu iyi niyetini suistimal edecek insanlar her zaman olacak. Dikkatli olman dileğiyle.

"Rüyalar" çıktı!

"Rüyalar" çıktı!

Sen çok sezgisel bir insansın. Senin rüyaların sana bahşedilmiş bir hediye adeta. Rüyalarında sana gönderilen gizli mesajlar var. Uykuya daldığın zaman rüyaların bu dünyayla ruhsal dünya arasında bir bağlantı kuruyor senin için. Her zaman rüyalarını dikkate alman, izlemen gerektiğini hissettin ayrıca; artık içindeki gizli anlamlara ve sembollere daha çok dikkat edersin. Çoğunlukla da rüyalarını hatırlarsın sen ve rüyaların senin hayatında göremediğin gizli gerçekleri gösterir sana. Şu cümleyi de çoğu zaman kurarsın: 'Bunu rüyamda görmüştüm.' Ayrıca rüyaların hayatın gizli sırlarını öğrenmen için sana gönderilmiş bir güç. Bu gücü çok dikkatli kullan, kendin ve bizlere yol göster.

"Kehanet" çıktı!

"Kehanet" çıktı!

Aslında hiçbir şey yazmasak da olur buraya; çünkü sen zaten ne yazacağımızı biliyorsun ve bu sonucun çıkacağına emindin öyle değil mi? Sende öyle bir altıncı his var ki bu hissin sayesinde yaratıcıdan ve diğer dünyadan haberler alıyorsun. Kehanet çoğu zaman yanlış anlaşılıyor ve bu yüzden de çok yanlış yargılanabilirsin ama hiç korkma çünkü sen sezgilerine ve gücüne sonuna kadar inanırsan her şeyin üstesinden gelirsin. Evet belki gaipten sesler falan duymuyorsun ama içinde hep bir şeyler hissettin ve hislerini takip ettiğin zaman da hiç yanılmadın. Etrafında ne olup ne bittiğinin her zaman farkındasın ve olaylar daha yaşanmadan sen ne olacağını tahmin ediyorsun, biliyorsun. İnsanlığa müthiş bir inancın var ayrıca, bir gün gerçekten iyi şeyler olacağını biliyorsun. Sendeki bu müthiş gücü bizi doğru yola yönlendirmek için kullan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4371
1760
927
466
258
213
205
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın