Görüş Bildir
Haberler
Senin Evinin Olmazsa Olmazını Tahmin Ediyoruz!

Senin Evinin Olmazsa Olmazını Tahmin Ediyoruz!

Ema
30.07.2023 - 10:08

Evinde mutlaka bulunması gereken, hayatını kolaylaştıracak ve ev işlerini pratikleştirirken evde vaktini daha da verimli geçirmeni sağlayacak teknolojik alet hangisi? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlayalım...

2. Yalnız mı, ailenle mi, yoksa ev arkadaşınla mı yaşıyorsun?

3. Evinde yemek yapıp insanları ağırlar mısın?

4. Günün kaç saatini evinden dışarıda geçiriyorsun?

5. Düzenli olarak temizliğini yapan biri var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çalışıyor musun, yoksa öğrenci misin?

7. Bu aralar bütçen ne durumda?

8. Son olarak, evlilik yapmayı düşünüyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Robot süpürge!

Senin evinin olmazsa olmazı, bir robot süpürge! Özellikle evinin temizliği ile daha az uğraşmak ve ev işlerine daha az zaman ayırmak isteyen biriysen, robot süpürge tam sana göre! Bu pratik teknolojik alet sayesinde evinden uzakta kalmak zorunda olduğun zamanlarda bile temizliğini aksatmadan hayatına devam edebilirsin!

75 inç televizyon!

Verdiğin cevaplara göre senin evinin olmazsa olmazı, 75 inç bir televizyon! Hele ki bu televizyon Smart TV olursa, evde geçirdiğin sınırlı vakitten çok daha fazla verim alabilir; dev ekranında film veya dizi izlemenin keyfine varabilirsin! Böylece yorucu bir iş gününün sonunda evine gittiğinde zamanın nasıl geçeceğini düşünme derdi de sona erecek!

Airfryer!

Verdiğin cevaplara göre senin evinin olmazsa olmazı, bir Airfryer! Eve geldiğinde yemek hazırlamaya saatler harcamadan ve kendini yormadan, şipşak ve lezzetli yemekler ortaya çıkarmana yardımcı olacak bu pratik alet, hayatını kolaylaştıracak gibi görünüyor! Son zamanlarda neredeyse herkesin evine girebilmiş olması boşuna değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
9
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Robot süpürge! Senin evinin olmazsa olmazı, bir robot süpürge! Özellikle evinin temizliği ile daha az uğraşmak ve ev işlerine daha az zaman ayırmak isteyen b... Devamını Gör