Görüş Bildir
Haberler
Senin En Büyük Kazancın Ne?

Senin En Büyük Kazancın Ne?

Senin bu hayattaki en büyük kazancın ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç!

3. Bugüne kadar en çok ne için para harcamışsındır?

4. Bize bu mavilerden birini seçer misin?

5. Peki arkadaşlarınla ne sıklıkla görüşüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi söyle bakalım, birinden hoşlandığın zaman onun geçmişini merak edip sorar mısın?

7. Peki genelde başına gelen şeyleri ailenden biriyle paylaşır mısın?

8. Son olarak pandemiden önce günün çoğunu nerede geçiriyordun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Annen!

Annen!

Senin en büyük kazancın annen! Tabii ki baban da seni çok seviyordur ama annenin sana olan sevgisi bambaşka. Ne demişler 'Ana gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz.' Sen de annenin çok seviyorsun. Ara sıra tersleşseniz de birbirinizi çok seviyorsunuz. Eee zaten hayatımızın her anında zaten birileriyle problem yaşıyoruz. Annen de senin kötülüğünü istemiyor sonuçta. Biraz daha sağduyulu ol ve annen sevgisine misliyle karşılık ver.

En yakın arkadaşın!

En yakın arkadaşın!

Senin en büyük kazancın en yakın arkadaşın. Seni herkesten en çok seven kişi en yakın arkadaşın. Seni çok önemsiyor. Dünya bir yana sen bir yanasın onun için. Böyle bir yakın arkadaş edindiğin için gerçekten çok şanslısın. Biliyorsun günümüzdeki arkadaşlıklar hep çıkarlar üzerine. Ama senin yakın arkadaşının kesinlikle böyle bir amacı yok. Umarız arkadaşlığınız sonsuza kadar sürer.

Sevgilin!

Sevgilin!

Senin en büyük kazancın sevgilin! Senin en çooook seven sevgilin/eşin. Sen çok duygusal ve sadık bir insansın. Bu yüzden de sevdiğin insana kutsal bir bağ ile bağlanıyorsun. Durum bu olunca sonucun böyle çıkması şaşırtıcı bir durum olmasa gerek. Siz birbirinizi çok iyi anlıyor ve kesinlikle bir elmanın iki yarısı misali tamamlıyorsunuz. Birbirinizin gözlerinin içine bakıyorsunuz resmen. Bu devirde böyle bir aşka sahip olunca da hayatının en önemli insanı o oluyor elbette.

Baban!

Baban!

Senin en büyük kazancın baban! Seni en çoook seven insan baban. Çocuklar için babaları her zaman çok ayrı olmuştur; kızlar için koruyucu kahraman, erkekler için de örnek alınan kahraman olmuştur babalar hep. Senin için de böyle. Baban senin gözünde her şeyi yapmaya gücü olan, asla yıkılmayan biri. Onu hiçbir zaman yıkılmış görmedin; yıkılmış olsa bile sana bunu göstermedi asla. Çünkü babalar böyledir, bulunduğu durum ne kadar zor olursa olsun sana asla bunu hissettirmez. Seni hep korur, üzülmene asla izin vermez.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
68
54
12
10
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sevgilin! / bilin bakalım ne eksik?? 😅😂😂

anon

O söz “ana gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz” değil “Ane gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz” şeklindedir Ane bağdat yolu üzerinde uçurumları dik ve yolu oldukça... Devamını Gör

Duru KESKİN

Ben de biliyorum bu halk arasındaki yanlış bilgiler...