Görüş Bildir
Haberler
Senin Canına Tak Eden Şey Ne?

etiket Senin Canına Tak Eden Şey Ne?

Ebru Çiftçi
09.03.2019 - 13:26 Son Güncelleme: 21.03.2019 - 20:59

Bu teste göre senin canına tak eden şeyi söylüyoruz! 

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, en yakın arkadaşın doğum gününü kutlamayı unuttu. Ona karşı tavır alır mıydın?

4. Peki en zor zamanlarında yanında olmasını istediğin insanların bir bahaneyle yanında olmadığına şahit oldun. Ne yapardın?

5. Hayalini çok kurduğun bir şey için çok çabaladın fakat bir türlü olmadığını fark ettin. Sonunda ondan vazgeçer miydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu hayvanlardan hangisini daha çok seviyorsun?

7. Ve son olarak, bu tweetlerden hangisi senin için daha komik?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kendini herkesten üstün gören insanlar!

Sen o kadar düşünceli bir insansın ki etrafındakilere her zaman iyi davranıyorsun. İçindeki o iyi niyeti hiçbir zaman kaybetmemeye çalışıyorsun. He, yeri geliyor insanların davranışları yüzünden çok üzülüyorsun fakat bu durum senin karakterini hiçbir şekilde değiştirmiyor. Fakat bu insanların üstünlük taslaması, etrafındaki insanları küçümsemesi seni çok ama çok üzüyor. Aynı zamanda da sinirlendiriyor. Kendi kendine 'Böyle bir şeye ne gerek var?' şimdi diye düşünüp duruyorsun. Çünkü bu tip insanlar genelde karşısındakine zarar vermek için böyle davranmayı tercih ediyorlar. En ufak bir söz bile insanın o an modunun düşmesine sebep olabiliyor. Bu da senin canını epey sıkıyor açıkcası. Çünkü insanları üzmek yerine mutlu etmeyi tercih ediyorsun. İçinde öyle bir iyi niyet var ki, herkes mutlu olsun istiyorsun. Bunun için insanlara söylediğin sözlere her zaman dikkat ediyorsun. Karşındaki insanın incinmemesi için düşünmeden konuşmamaya özen gösteriyorsun. Ama gerçekten kendini herkesten üstün gören bu insanların davranışları son zamanlarda senin canına tak etmiş durumda. Sonuçta hepimiz insanız değil mi? Neden böyle davrandıklarını hiçbir zaman anlamıyorsun. O yüzden çevrende böyle davranan insanları kendinden olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorsun. En güzelini de yapıyorsun!

Sevdiğin kadar sevilmemek!

Sen normalde çok zor bir insansın. Hayatına aldığın bir insan varsa o senin için zaten çok değerlidir. O kişilerin mutluluğu için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Sevgini sonuna kadar hissettirmeye çalışıyor, mutlu olmaları için elinden geleni yapıyorsun. Fakat bazen insanların senin verdiğin değeri vermediğini fark ediyorsun. Sanki aranızdaki ilişkide bir şeyler vermesi gereken kişi sadece senmişsin gibi davranıp, çabalamak dahi istemiyorlar. Doğal olarak sen de bu duruma fazlasıyla üzülüyorsun. Onların sana davrandığı gibi davranmaya çalışıyorsun. Şöyle bir durum var ki sen onlar gibi olamıyorsun. Hayatına aldığın insana karşı sevgini göstermen gerekiyor. En azından böyle hissediyorsun. Çünkü onları mutlu ettiğini gördükçe sen de mutlu oluyorsun. Zaten ilişkiler böyle olmaz mı? Arkadaş olsun sevgilin olsun sevdiğini hissettirmen gerekir. En azından senin için insanlarla olan ilişkin bu şekildedir. Fakat onların sana bunu hissettirmemesi bir noktadan sonra canına tak etmiş! Çünkü bu durum kendini bazı zamanlar çok yalnız hissetmene sebep oluyor.  Artık hayatına sana gerçekten değer veren ve sevdiğini gösteren insanları alman gerekiyor. Yoksa bu iyi kalplilikle sen daha çok üzülürsün bizden söylemesi.

Hiçbir yere varamamak!

Hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler var. Bunları yoluna sokmak için epey uğraşıyorsun. Elinden geldiği kadar çaba gösteriyorsun. Bazı insanlar sana destek olmaya çalışırken bazıları da seni düşürmek için uğraşıyorlar. Fakat sen hedefine ulaşmak için o kadar çabalıyorsun ki seni tanıyanlar bu yönüne hayran kalıyor. Tabii bazen aşırı derecede yorulduğunu hissediyor pes etmek istiyorsun. Fakat hiçbir zaman tam anlamıyla pes etmiyorsun. Yapın gereği sürekli çalışmaya savaşmaya devam ediyorsun. Çünkü çabalamadan bir şeylerin düzelemeyeceğinin farkındasın. Kendi hayallerini gerçekleştirmek için şans yollarını açıyorsun. Bazen çok iyi ilerliyor bazen de olduğun yerde sayıkladığını fark ediyorsun. Özellikle son zamanlarda hayatındaki bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark ediyorsun ve bu seni oldukça etkiliyor. Artık bu durum canına tak etmiş. Daha fazla ne yapabilirim diye kendini yiyip bitiriyorsun. Fakat bu durumu avantaja dönüştürmek senin elinde. Hayatta bazen istediğin şeyler beklediğin gibi sonuçlanmayabilir. Bunu düzeltebilmek için geriye dönüp nerelerde hata yaptığına bakman gerekiyor. Eğer öyle yaparsan yoluna daha emin adımlarla ilerleyebilirsin. Sen zor zamanlardan geçiyorsun fakat sürekli böyle gidecek değil. O yüzden toparlanıp kendine gelmen lazım. Biz sana inanıyoruz sen de kendine inan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1071
272
194
64
59
52
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Sevdiğin kadar sevilmemek!

moonymoony

lan ancak bu kadar doğru olabilirdi kutluyorum

esra_bal56

kendini herkesten üstün gören insanlar(aynennn)