Görüş Bildir
Haberler
Senin Bu Hayattaki Amacın Ne?

etiket Senin Bu Hayattaki Amacın Ne?

Kai Hiwatari
07.08.2020 - 15:59 Son Güncelleme: 12.08.2020 - 12:53

Herkesin bu hayatta bir amacı vardır. Peki ya seninki ne? Merak ediyorsan; 

Haydi teste! 

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Kendini 5 yıl sonra nerede görüyorsun?

4. Peki biri çıksa gelse ve sana, "1 milyon TL vereceğim fakat benim kurallarım çerçevesinde yaşayacaksın" dese kabul eder miydin?

5. Söyle bakalım, aşkın için kariyerinden vazgeçer miydin?

6. Hayatının bir rengi olsaydı sence hangisi olurdu?

7. Peki şu anda geçmişe bir çizgi çektiğini düşünüyor musun?

7. Peki şu anda geçmişe bir çizgi çektiğini düşünüyor musun?

8. Ve son olarak, hayalini kurduğun şeyler için gerçekten çabalıyor musun?

Kariyer sahibi olmak!

Senin bu hayattaki en büyük amaçlarından biri kariyer sahibi bir insan olmak. Bunun uğruna çok çabalıyor ve elinden geleni yapıyorsun. Verdiğin emeklerin karşılığını bir gün alacağını çok iyi biliyorsun. Bu yüzden yorulmak nedir bilmeden elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorsun. O hedefe ulaşmak için sürekli kendini geliştiriyorsun. Onun için ne gerekiyorsa yapmaya can atıyorsun. Etrafındaki insanlar senin bu azmine bazen hayran kalıyor. Çünkü hayallerin uğruna kendinden fazlasıyla ödün vermek zorunda kalıyorsun. Bunu her insan yapamaz. Ama sen nerede nasıl duracağını çok iyi biliyorsun. Belli sınırların var. Kendine koyduğun bu sınırlar çerçevesinde hareket ediyorsun. Tüm bunların karşılığını alacağına sen dair etrafındaki herkes inanıyor. Umarız istediğin ve sahip olmak istediğin bu hedefe en kısa zamanda ulaşırsın güzel insan. Biz sana inanıyoruz...

Sevdiklerinle mutlu bir hayat yaşamak!

Senin bu hayattaki en büyük amaçlarından biri mutlu bir insan olabilmek. Öyle çok fazlasında gözün yok. Her şeyi dozunda yapan bir insansın. Şan, şöhret ve para gibi şeylerin peşinde koşmuyorsun. Çok para aldığın işte çalışıp mutsuz olacağına kendine uygun güzel bir işin olsun istiyorsun. Her sabah heyecanla işe gideceğin ve mutlu olabileceğin bir iş olmalı. Sevdiklerinle birlikte olduğun her şeyin güzel olduğu bir hayat istiyorsun. Bunun için de elinden geleni yapıyorsun. Hayatına sadece gerçekten güvendiğin ve sevdiğin insanları alıyorsun. Öyle çok fazla insanın hayatına girmesini istemiyorsun. Az ve öz olsun, benim olsun kafasında yaşıyorsun hayatı. Çok az insanın bu duyguyu tadabildiğini düşünüyorsun. Ve bunun kıymetini çok iyi biliyorsun. Sevdiklerine değer veriyor ve onları mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsun. Çünkü onlar mutlu oldukça sen de mutlu oluyorsun. :)

Hayatının aşkını bulmak!

Senin bu hayattaki en büyük amaçlarından biri gerçek aşkını bulmak. Geçmişte yaşadığın ilişkilerden pek iyi çıkamamış gibisin. Fakat bu durumlar seni hiçbir zaman yıldırmamış. Aksine daha da umutlanmış ve hayatının aşkını bulacağına inanmışsın. Sevmenin ve sevilmenin çok özel ve güzel duygular olduğunu biliyorsun. Bu duyguları bulabilmek ve bir daha hiç bırakmamak için de uğraşıyorsun. Hayatına giren insanları diğer ilişkilerine göre yargılamıyorsun. Biliyorsun ki, her insan farklı bir hayat farklı bir duygu yaşatıyor. Her seferinde sana daha farklı şeyler katıyor. Kimseyi başkasının hatalarıyla yargılayamayız. Bu sadece önünüze engel koymak olur. Ve sen bu engeli hiçbir zaman koymuyorsun. Mükemmel olan gerçek aşkı yakalayacağını biliyorsun. Hatta çok az kaldığını hissediyorsun. Belki de çoktan bulmuşsundur.:)

Zengin olmak!

Senin bu hayattaki en büyük amaçlarından biri zengin olmak. Şu anda çektiğin sıkıntılardan kurtulmak ve istediğin gibi yaşamak. Evet, çok kötü durumda değilsin fakat neden daha iyisi olmasın diye düşünüyorsun. Bunun için de çok çalışıyorsun. İleride güzel bir iş adamı/kadını olacağını hayal ederek yaşıyorsun. Kendini geliştirmek adına çeşitli aktivitelere katılıyorsun. Sürekli yeni bilgiler öğrenmek istiyorsun. Her şeyi öğrenip, fikir sahibi olmak istiyorsun. Hayal ettiğin hayata ulaşmanın tek yolunun çok çalışmaktan geldiğini düşünüyorsun. Ve bizce çok da doğru düşünüyorsun. Biz biliyoruz ki, bu emeklerinin karşılığını alacaksın. Ve hayal ettiğin o hayata çok yakında ulaşacaksın. Çünkü attığın adımlar çok büyük, merdivenleri adım adım çıkmak yerine ikişer üçer çıkıyorsun. Bu seni zirveye çıkaracaktır. Biz sana inanıyoruz. :)

Eğlenmek!

Senin bu hayattaki en büyük amaçlarından biri eğlenmek. Sen mutlu olmanın tek yolunun eğlenmekten geçtiğini düşünüyorsun. Şu hayatta yeterince ciddiye alınacak ve üzülecek şeyler varken eğlenmenin tadını çıkarıyorsun. Arkadaşlarınla birlikteyken inanılmaz eğleniyorsun. Kendini mutlu edecek şeylerle meşgul olmak istiyorsun. Yeterince sıkıcı olan bu hayatı böyle zevkli hale getiriyorsun. Seni kötü etkileyen insanları hayatına almıyorsun. Her zaman pozitif olmak istiyorsun. Bütün negatifleri hayatından çıkarmak istiyorsun. Etrafındaki insanları da mutlu ediyorsun. Seninle birlikte olmaktan büyük keyif alıyorlar. Çünkü sendeki bu pozitif enerjiyi hissediyorlar. Aynı zamanda da mutlu oluyorlar. Senin gibi insanlar çok az, değerini bilmelisin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
356
162
73
60
24
17
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emir Esmek

DOĞRU BİLDİ BENCE :)

Kübra Kocatürk

8.soru,bu yüzyılda hala hayal kurabilen insanların yaşam enerjisinden istiyorum çok amin Allah'ım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

glnrrglmser

Hayallerim için çabalamam gerektiğini biliyorum AMA Türkiyede yaşıyorum skladshsgjkfghılncalbo

Fatih Emre Koçak

Türkiye'de hayallerine ulaşmak zor ama imkansız değil sadece doğru yoldan ilerlemen lazım