Görüş Bildir
Haberler
Histrionik Kişilik Bozukluğu Testine Göre İçindeki Duyguları Açığa Çıkarıyoruz!

etiket Histrionik Kişilik Bozukluğu Testine Göre İçindeki Duyguları Açığa Çıkarıyoruz!

Histrionik kişilik bozukluğu, hayatlarında sürekli aşırı dramatik davranarak dikkat çekmeye çalışan insanlar için kullanılmaktadır. Bu teste göre içinde yer alan duyguları açığa çıkarıyoruz.

Bu test tamamen eğlence amaçlı yapılmıştır. Ciddiye almayınız. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, kalabalık bir ortama girdiğin zaman bütün ilginin başkasında olması seni rahatsız eder mi?

4. Mutlu bir anında birden mutsuz olabilme özelliğine sahip olduğunu söylüyorlar. Doğru mu?

5. Karşı cinsi etkilemek için hiç saçma sapan hareketler yaptın mı? (Doğruyu söyle:)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ilişkilerinde karşı tarafın yaptığı her şeyi saniyesi saniyesine merak ediyor musun?

7. Tartışırken haksız olsan bile o anki sinirle hala kendini savunmaya devam eder misin?

8. Ve son olarak, çevrendeki insanların senin hakkında ne düşündüğünü önemser misin?

Kıskançlık!

Senin içinde büyük bir kıskançlık duygusu var. Bu sadece aşk ilişkilerinde değil, arkadaş veya sevdiklerinle arandaki iletişim de geçerli. Buna çoğu zaman engel olamıyorsun. Sevdiklerin sadece seninle ilgilensin istiyorsun. Bu konuda biraz bencil olduğunun sen de farkındasın ama engel olamıyorsun. O an aslında yaptığın şey sana çok normal geliyor. Ama sonrasında bu durumu fark edip kendi kendine kızıyorsun. Karşındaki insanı kimseyle paylaşmak istemiyorsun. Evet, yaptığın herkesin yapabileceği bir şey. Fakat sen bazen ayarını fazlasıyla kaçırıyorsun. Belki de gereğinden çok seviyorsun. Dışarıya karşı bunu belli etmemeye çalışsan da için içini yiyor. Kendi içinde yaşayıp strese giriyorsun. Bunun üstesinden gelmek için çok çabalıyorsun. Ama sen sevdiğin insanı kendinden bile kıskanıyorsun. Nasıl düzelecek bilmiyorsun. Ama biz sana bu konuda güveniyoruz. :)

Şiddet!

Senin içinde bastırmaya çalıştığın bir şiddet var. Aslında bu şiddet fiziksel olarak değil duygusal olarak oluyor. İnsanlarla tartışmaya başladığın an karşı tarafı incitmek için incitici sözler söylemek istiyorsun. Bunun sebebi senin canın nasıl yandıysa karşı tarafın da aynı şeyleri hissetmesini istediğinden kaynaklanıyor. Ağzına geleni söylüyor, o an hiçbir şeyi düşünmüyorsun. Sonrasında kafan rahatladığı zaman düşündüğünde kendine çok kızıyorsun. Çünkü o an kendini kaybediyorsun. Sinirini başkasından çıkarmak için resmen çıldırıyorsun. O yüzden biraz daha sakin olmalısın.

Cinsellik!

Senin içinde büyük bir cinsellik duygusu var. Sevdiğin insanla birlikte olmayı, onun tenine dokunmaya bayılıyorsun. O yüzden içinde bastıramadığın ve yoğun bir şekilde oluşan bu cinselliğe karşı koyamıyorsun. Her an her yerde onunla birlikte olmayı, vakit geçirmeyi, gece beraber uyumayı düşünüyorsun. Sen de herkes gibi sevdiğin insanı istiyorsun. Bundan doğal bir şey olamaz. Seks senin için gerçekten harika bir şey. O an bütün varlığınla, duygularınla karşı tarafa kendini teslim etmek dünyanın en güzel şeyi. Tüm duygularınla ve içtenliğinle o an oradasın. Karşındaki insana bunu hissettiriyor ve mutlu etmeyi başarıyorsun. Gerçekten harikasın!

Öfke!

Senin içinde kocaman bir öfke var. İçinde resmen insanlara karşı birikmiş bir öfke bu. Sanki hiçbir zaman dinmeyecek. Zamanında sevdiğin insanlar tarafından hayal kırıklığına uğramışsın. Bunun yarattığı etki sen de büyük yaralar açmış O yüzden etrafındaki bütün insanlara karşı öfkelisin. Ama hala bu öfkeyi atamıyorsun. Kendine bazen çok kızıyorsun. Başkalarının hatalarını diğer insanlardan ne kadar doğru diye. Ama kendine engel olamıyorsun. Her yerde o anılar var. Bir şey oluyor ve tekrar gün yüzüne çıkıyor. Sanki o anda yaşanmış gibi. O yüzden bu öfkeni azaltmak için bir şeyler yapmalısın. Hem sana hem de etrafındaki insanlara zarar veriyor. Bunu sen de çok iyi biliyorsun.

Aşk!

Senin içinde saklı duran, açığa çıkmaması için bastırdığın duygu: Aşk! Sen aslında tam tamına bir aşk insanısın. Aşka olan inancın da ona olan inancı ve ihtiyacın da yüksek seviyelerde. Ancak aşkı çok kuvvetli yaşadığın için genelde bundan zarar görüyorsun ve sen farkında olmasan da bilinçaltın seni korumak adına bu duygunu çoğu zaman derinlere itiyor. Böylece aşk yüzünden eziyet çekmenin de önüne geçmiş oluyor. Sen aslında bu hissi çok daha güçlü yaşayabilirsin ama sonunca üzülen sen olacağın için bu duyguyu sıklıkla içine gömüyorsun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
141
71
55
49
39
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kübra Oruc

ımmm şey birazçık belki ama çokta degil sanırım :D (cinsellik)

Mete Öztürk

hemende anladı hınzır :D

Ibrahim Koparan

cinsellik çıktı galiba :D

Semih Kıvanç

Senin içinde bastırmaya çalıştığın bir şiddet var. Aslında bu şiddet fiziksel olarak değil duygusal olarak oluyor. İnsanlarla tartışmaya başladığın an karşı ... Devamını Gör