Görüş Bildir
Haberler
Duygusal IQ'na Göre Senin Eğitim Seviyeni Ölçüyoruz!

etiket Duygusal IQ'na Göre Senin Eğitim Seviyeni Ölçüyoruz!

Duygusal IQ'na göre senin eğitim seviyen ne durumda?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Soğuk ve yağmurlu bir havada yapmayı en çok istediğin şey bunlardan hangisi olurdu?

4. Yolda yürürken sokağın başında ağlayan bir kadın gördün ve çok üzüldün. O an ne yapardın?

5. Sevdiğin insanların senin hakkında olumsuz eleştiri yapmalarını kabul eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini çaresiz hissettiğin anlarda genelde kendine hangi sözü söylersin?

7. Ve son olarak, manzaralara şöyle bir baktığında, şu an hangisinde olmayı hayal ettin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Duygusal IQ'na göre senin eğitim seviyen 10 üzerinden 10!

Senin eğitimin seviyen çok iyi durumda. Her ne kadar okulda gördüğün derslerin senin için ne kadar önemli olduğunu düşünsen de, kendini geliştirmeyi ihmal etmiyorsun. Genelde çalışkan bir yapıya sahip olduğun için sürekli bir şeyler öğrenmeyi seviyorsun. Bu da senin eğitim kaliteni bir tık daha yükseltiyor. Her zaman başarılı olmak isteyen, sana verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışan bir insansın. Ama bu seni tamamen ders bağımlısı bir insan yapmıyor. Sosyal anlamda kendine bir şeyler katmayı da başarıyorsun. Böylece hep bir numara olmayı başarıyorsun.

Duygusal IQ'na göre senin eğitim seviyen 10 üzerinden 7!

Sen araştırmayı ve öğrenmeyi çok seven bir insansın. Sürekli farklı şeyler öğrenip, gündemi takip etmek senin hobilerinin arasında. Bu araştırmacı özelliğin sayesinde derslerini de çok iyi takip edebiliyorsun. Ekstra çalışmana gerek kalmıyor. Okuduğun şeyler genelde senin aklında kalıyor. Bunun yanında insanlarla arandaki iletişimin de çok kuvvetli. Çeşitli etkinliklerde yer almaya, yeni insanlarla tanışmaya bayılıyorsun. Çünkü böyle insanların sana bir şeyler katacağına inanıyorsun. Tüm bunlar senin aslında eğitim seviyenin gayet iyi olduğunu gösteriyor.

Duygusal IQ'na göre senin eğitim seviyen 10 üzerinden 6!

Sen genelde ilgi alanına giren konularda kendini geliştirmeyi çok seviyorsun. Eğer sevdiğin bir konuysa, onun üzerine tartışmalar yapmaya bayılırsın. Çünkü kendini yeterli hisseder, insanlara bir şeyler katacağını düşünürsün. Tüm bunların yanında insanlarla vakit geçirmeyi, onları dinlemeyi ve anlamayı çok seversin. Duygulara her zaman önem veren bir insan olduğunu biliyoruz. O yüzden insanlara yol göstermeye, dertlerine çözüm bulmaya da bayılırsın. Aslında senin bu yapın, eğitim seviyene de olumlu yansıyor. Gerçek hayattan öğrendiğin şeyleri dersle harmanladığında, ortaya çok güzel şeyler çıkarabiliyorsun.

Duygusal IQ'na göre senin eğitim seviyen 10 üzerinde 5!

Sen genelde ders çalışmayı çok boş bulursun. Çünkü okuduğunu veya duyduğunu anında anlayan bir insansın. O yüzden ders çalışarak vakit kaybetmek istemezsin. Bunun yerine gezmeyi tozmayı, arkadaşlarınla vakit geçirmeyi tercih edersin. Etrafındaki insanlar senin sürekli bir yerlerde gezmenden şikayetçiler. Çünkü onlar ders çalışırken sen sürekli geziyorsun. Fakat şunu söylemeliyiz ki; bilgilerin kısa sürede senin yararına oluyor. Sonrasında kaybolup gidiyorlar. O yüzden birazcık daha üstüne düşersen her konuda başarılı olabilirsin. Bunu başaracağını da çok iyi biliyorsun. Ama canın çalışmak istemiyor. Tüm bunlar eğitim seviyene olumlu ve olumsuz etki yaratabiliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
599
255
129
58
21
16
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ahu bostanci

Duygusal IQ'na göre senin eğitim seviyen 10 üzerinden 10!

Gunelhassnva

10 üzerinden 10

gizli birisi

Sen genelde ders çalışmayı çok boş bulursun. Çünkü okuduğunu veya duyduğunu anında anlayan bir insansın. O yüzden ders çalışarak vakit kaybetmek istemezsin.?... Devamını Gör