Görüş Bildir
Haberler
Evleneceğin Kişi Hangi Kötü Özelliğe Sahip Olacak?

etiket Evleneceğin Kişi Hangi Kötü Özelliğe Sahip Olacak?

Ebru Çiftçi
23.09.2018 - 17:24 Son Güncelleme: 24.09.2018 - 17:59

Ne kadar ruh eşin olduğunu düşünsen de herkesin kötü bir özelliği vardır. En azından senin hoşuna gitmeyen kötü bir özellik diyebiliriz. Bakalım senin ruh eşin hangi kötü özelliğe sahip olacak?

O zaman teste, 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, ruh eşini şu anda bulduğunu düşünüyor musun?

4. Diyelim ki, önemli bir yemeğe davet edildin ve orada eski sevgilini yeni sevgilisiyle gördün. Ne yaparsın?

5. Peki bu renklerden hangisi senin şu anki duygularını anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi ünlü hayatımızdan çıksın?

7. Ve son olarak, evleneceğin insanda olması gereken en önemli özellik bunlardan hangisidir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Evleneceğin kişi biraz bencil olacak!

Senin ruh evleneceğin kişi biraz bencil olacak. Aslında bunun farkında olmayacak. Sen her zaman ilişkide ilk karşı tarafı düşünürsün. Doğal olarak, o kişiden de böyle düşünmesini beklersin. Ama o genelde olayları kendi açısından düşünüp ona göre karar verecek. Çünkü senden önce hayatında hep tek karar almış ve kendi açısından düşünmüş. Tabii ki de seni göz ardı etmeyecek. Ama kendi düşünceleri daha ağır basacak diyebiliriz. Baskın bir karaktere sahip olmak isteyecek. Bunun verdiği bir şey olabilir. Ama zamanla bunu törpüleyecektir. Çünkü birbirinizin ruh eşi olduğunuzun ikiniz de farkında olacaksınız. Birbirinize olan sevginiz sonsuz olacak. Ama dediğimiz gibi her insan farklı özelliklere sahiptir. Bunu değiştirmek biraz zaman alacaktır. Ama sizin aranızda o kadar güzel bir bağ olacak ki bunların hepsini çok güzel bir şekilde aşacaksınız.

Evleneceğin kişi fazla takıntılı olacak!

Senin evleneceğin kişi her şeyi kafasına takan ve en ince ayrıntısına kadar düşünen bir insan olacak. Bir yandan çok güzel bir şey gibi gözükse de seni yıpratabilir. Çünkü her söylediğin şeyi kafasına takarak, aranızdaki ilişkiye zarar verebilir. Aslında sen iyi bir şey söylemiş olsan bile bunun altında bir şey arayabilir. Bunun sebebi geçmişte yaşamış olduğu olaylardan kaynaklanıyor. Çünkü zamanında insanlara karşı yaşadığı güven problemi, artık onun hayatı sorgulamasına sebep olmuş. Ama birbirinizi bulduğunuz için bu durumu öyle güzel çözeceksiniz ki, o bile şaşıracak. Çünkü ikiniz de birbirinizi çok seven iki insan olarak, kötü yanlarınızı törpülemenize yardımcı olacaksınız. Zaten evlilik dediğimiz şeyin de böyle olması gerekmiyor mu?

Evleneceğin kişi aşırı duygusal olacak!

Senin evleneceğin kişi senden daha duygusal bir insan olacak. Bu aslında çok güzel bir özellik gibi görünse de, sen aşırı duygusal bir insan olmadığın için sizi kötü etkileyebilir. Genelde mantıkla hareket eden bir insan için fazla duygusallık yıpratıcı olabilir. Çünkü karşı taraf olaylara duygusal yaklaşırken, senin mantık çerçevesinde hareket etmen onun düşünmesine sebep olabilir. Yani onu sevmediğini, değer vermediğini çıkarabilir. Bu durum seni biraz yıpratabilir. Ama zamanla her insanın aynı özelliğe sahip olmadığını anlayacak. Sen sevgini farklı şekilde dile getirirken o güzel sözlerden, sürprizlerden, cafcaflı şeyler isteyecek. Fakat bir süre sonra senin sevgini hissettiğini anlayacak ve aranızdaki bu mesele çözülecek. Çünkü ikiniz de aslında birbirinizi çok seviyor olacaksınız ve her ne yaşarsanız yaşayın bunları atlatacaksınız. Sonuçta sevgi her şeyin önüne geçer. Değil mi?

Evleneceğin kişi biraz sinirli olacak!

Senin evleneceğin kişi biraz sinirli bir yapıya sahip olacak. Bu siniri aslında sana karşı değil. Genel olarak etraftaki insanlara, olaylara ve kendisine karşı sinirine hakim olamayacak. Geçmişte yaşadığı olaylar buna sebep olmuş olabilir. Fakat sinirini bir tek sana gösteremeyecek. Her ne olursa olsun sevdiğin insanın kendi kendini başka insanlar yüzünden yıpratması seni üzebilir. Çünkü kendine böyle yaparak zarar verdiğini düşüneceksin. Ama sen onun bu özelliğini öyle bir törpüleyeceksin ki, o bile buna şaşıracak. İşte bazen sevgi her şeyin üstesinden gelebiliyor. Yeter ki, karşınızdaki insanı sevin ve sayın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
385
158
91
76
63
45
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Thoth

Nihatın seçilme yüzdesini merak ediyorum :D

Gunelhassnva

bencil olacakmış