Görüş Bildir
Haberler
Senin Beynin Hangi Ünlü ile Aynı Çalışıyor?

etiket Senin Beynin Hangi Ünlü ile Aynı Çalışıyor?

Testi çöz, beyninin hangi ünlü gibi çalıştığını söyleyelim! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, Instagram'da sürekli story atar mısın?

4. Peki bir sorumluluk aldığın zaman onu hakkıyla yapanlardan mısın?

5. Şöyle hafta sonunu bir yerlerde geçirmeye ne dersin? O zaman gitmek istediğin yeri seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de önemli bir konuya geldik... Senin için aşk kariyerden önce mi gelir?

7. Immm... Söyle bakalım, üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandın?

8. Ve son olarak, bize memleketini söyle de testimizi bitirelim. 😉

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Serenay Sarıkaya!

Serenay Sarıkaya!

Valla senin beynin aynı Serenay gibi çalışıyor. O kadar çalışkan o kadar sempatik o kadar sorumluluk sahibi bir insansın ki bu özelliklerinle gerçekten ona çok benziyorsun. Ne sorumluluk alırsan al en iyisini yapıp herkes tarafından dikkatleri üzerine çekiyorsun. Güzelliğinle ve tarzınla da herkes tarafından dikkat çekenlerdensin. Ama en çok da mantığınla dikkat çektiğini söylemeliyiz. Çünkü genelde duygularınla değil mantığınla hareket edersin. İş ille aşkı veya arkadaşlığı hiçbir şekilde karıştırmazsın. İşte tüm bu özelliklerin sayesinde beynin tıpkı Serenay Sarıkaya'nın beyni gibi çalışıyor. 😇

Ezgi Mola!

Ezgi Mola!

Senin beynin aynı Ezgi Mola'nınki gibi çalışıyor. Kaliteli mizahıyla ve sempatik tavırlarıyla gerçekten kendini sevdiren isimlerden kendisi. Girdiği her işin altından ustaca çıkmayı başaranlardan. O kadar çalışkan bir insan ki zaman geçtikçe daha da başarılı bir insa haline geliyor. İşte tüm bu özellikleriyle gerçekten sana çok benzetiyoruz. Sen de çalışkan, başarılı ve esprili bir kişiliğe sahipsin. Anlayacağın Ezgi Mola ile kafalarınız aynı çalışıyor. 😇

Beren Saat!

Beren Saat!

Senin beynin resmen Beren Saat ile aynı çalışıyor. Beren Saat, gündelik hayatındaki duruşuyla da kendini belli eden ünlülerimizden. O kadar doğal o kadar samimi ki onu sevmeyenimiz yoktur diye düşünüyoruz. Tüm bunların yanında yaptığı işlerde de o kadar başarılı ki adından her seferinde söz ettiriyor. Aynı zamanda sevdiklerine değer veren bir insan olarak da kalplere girmeyi başarıyor. Sen de onun gibi işinin ehli bir insansın. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine destek vererek insanlara yardım etmeyi seven bir insan. Sen de tıpkı onun gibi bir karaktere ve düşünceye sahip bir insansın diyebiliriz. Neredeyse onun gibi sorumlu, sevdiklerine değer veren ve yaptığın işlerde başarlı olan bir insansın. Anlayacağın kafalarınız her bakımdan aynı çalışıyor.

Aslı Enver!

Aslı Enver!

Senin beynin tıpkı Aslı Enver'in beyni gibi çalışıyor. Onun bu sakin ve sempatik kişiliği, olgun duruşu gerçekten insanı etkileyici cinsten. Eğer bir şey söyleyecekse bunu güzel bir dille karşısındaki kırmadan yapıyor. Yaptığı işlerde de oldukça başarılı olduğunu görebiliyoruz. Kendi özel hayatıyla değil başarılarıyla adından bahsettiren biri kendisi. Tüm bu özelliklerini sana çok benzetiyoruz açıkcası. Senin de sempatik tavırların insanlar tarafından oldukça seviliyor. Görünüşünle değil de karakterinle öne çıkan bir insansın. Nerede nasıl davranman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Duruşunla, karakterinle ve başarılarınla tıpkı Aslı Enver'e benziyorsun.

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Senin beynin aynı Kıvanç Tatlıtuğ gibi çalışıyor. Nasıl mı? Onun herkes tarafından beğenilen mükemmel bir duruşu var. Kendi çizgisini belirlemiş ve o yolda ilerliyor. Özel hayatına kimsenin müdahale etmesine izin vermiyor. Sadece işiyle uğraşıyor ve her girdiği işin içinden başarıyla çıkıyor. Gerek yakışıklılığı gerek çalışkanlığı gerek özel hayatıyla kendine hayran bırakan isimlerden kendisi. Sen de tıpkı onun gibi kendine belirli çizgileri çizen ve kimsenin müdahale etmesine izin vermeyen bir karaktersin. İnsaları dış görünüşüne göre yargılamaz, karakterine göre seçersin. Hayatına aldığın kişilere değer verir, onun dışındaki insanlarla çok fazla samimi olmazsın. Herkese karşı belli bir duruşun var. Bu da seni Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetiyor resmen. Anlayacağın Kıvanç Tatlıtuğ ile beynin aynı çalışıyor.

Aras Bulut İynemli!

Aras Bulut İynemli!

Senin beynin aynı Aras Bulut İynemli'nin beyni gibi çalışıyor. Deli dolu bir karaktere sahip kendisi. Gerektiği yerde nerede nasıl davranacağını bilen, sempatik tavırları ve asi duruşuyla herkesin kalbine girmeyi başaranlardan aynı zamanda. Özellikle işine olan aşkını ve başarısını gözler önüne seren isimlerden. Sen de onun gibi deli dolu bir karaktere sahipsin. Genelde insanların ne söylediğine değil, kendi istediğine odaklanırsın. Bu sayede de hep başarı elde edersin. Etmesen bile bu senin kararın olduğu için pek aldırış etmezsin. Duruşunu hiçbir zaman bozmayan farklı bir kişiliğe sahipsin. İşte tüm bu özelliklerinle Aras Bulut İynemli'ye benziyorsun.

Cem Yılmaz!

Cem Yılmaz!

Senin beynin resmen Cem Yılmaz'ın beyni gibi çalışıyor! İnce zekası, esprili karakteri, özgüvenli ve çok başarılı bir adam kendisi. Analitik düşünme yeteneğine sahip akıllı bir insan kendisi. Bunu zaten yaptığı işlerden, duruşundan ve birçok başarılarından anlayabiliyoruz. Sen de onun gibi bir kafaya sahipsin. Her zaman aklınla insanları baştan çıkarırsın. Eğer bir konu üzerinde tartışılıyorsa fikrinle insanları ikna etmeyi başarırsın. Zekisin ve bunu yaptığın her şeyde gösteriyorsun. Kendini kanılamana gerek bile yok. Zaten ince zekanla insanlara bunu gösterebiliyorsun. İşte bu özelliklerinle resmen Cem Yılmaz'a benziyorsun.

İlber Ortaylı!

İlber Ortaylı!

Senin beynin tıpkı İlber Ortaylı'nın beyni gibi çalışıyor. Resmen onun gibi bilgiden beslenen bir insansın. Her konu hakkında bilgi sahibi olan ve kendini geliştirmeyi seven bir insan. Tarih olsun dil bilgisi olsun her konuda bilgiye sahip olan, gündemi takip eden ve insanlara kendini okuyarak geliştirmesi gerektiğini söyleyen bir adamdır. Kendi alanında fazlasıyla başarılı olan İlber Ortaylı her zaman modern bir görüşe sahip olmuştur. İşte sen de onun gibi bir düşünce yapısına sahipsin. Her zaman bilgi edinmeyi, kendini bu şekilde geliştirmeyi düşünenlerdensin. Tüm bu düşünce tarzınla resmen İlber Ortaylı'ya benziyorsun. Tıpkı onun gibi düşünüyorsun, bu yüzden beynin tıpkı onunki gibi çalışıyor.

Aleyna Tilki!

Aleyna Tilki!

Senin beynin aynı Aleyna Tilki'nin beyni gibi çalışıyor! Sen de tıpkı onun gibi çocuk ruhlu bir insansın. Eğlenmeyi sevdiğin kadar başarılı olmaya da önem veren bir insansın. Aleyna, kendiyle ne kadar barışık bir insansa sen de en az onun kadar öylesin. İnsanların ne düşündüklerini pek umursamaz, kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşıyorsun. Özgürlüğü seven bir yanın var. Bu konuda tıpkı Aleyna Tilki gibisin. Hiçbir şeyi, hiçkimseyi umursamadan kafana ne koyduysan onu yaparsın. Tüm bu özelliklerinle resmen Aleyna Tilki'ye benziyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
505
392
181
156
151
87
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Nevruzoğlu

Aleyna Tilki'mi?Allah korusun!!!o0o

Sigurd

Ya size ne üniversiteyi kaçıncı seferde kazandığımdan, her testte de sorulmaz ki arkadaşım, alakalı/alakasız her test bu soru var.

Ezgi Aydın

aleyna tilki çıktı kafir deseydiniz