Görüş Bildir
Haberler
Seni Temsil Eden Tarot Kartını Söylüyoruz!

etiket Seni Temsil Eden Tarot Kartını Söylüyoruz!

04.04.2018 - 21:06

Başla bakalım

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını söyle bakalım.

3. Mutluluk bulaşıcı mıdır sence?

4. Bu durumlardan en çok hangisi seni üzer?

5. İnsanların en kötü yanı ..... olmaları?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ruh halini temsil eden bir bebiş seç bakalım :)

7. Astrolojiyle ilgili düşüncelerin neler?

8. Arkadaşlarınla bir tatil planın olsa tercihin neresi olurdu?

9. Tarafını seç, yaz mı kış mı?

10. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Adalet!

Adalet!

Cevaplarına göre seni temsil eden tarot kartı Adalet. Bu kart destenin en önemli kartlarındandır. Adında belli olduğu gibi kişi odaklı düşünüldüğünde hayatı boyunca doğruluktan ayrılmayan insanları temsil eder. Yani seni... Sen de bir yanlışı fark ettiğinde sonucu belki sana zarar bile verecek olsa ya da yalnız kalacağını da bilsen adaletten şaşmıyorsun. Her zaman bu duruşunla çok takdir edilen biri oldun. Aslına senin böyle olmaya iten fazlaca şey de yaşamışsın hayatında. Yalanlar, kavgalar ve bitmek bilmeyen çıkar savaşları... İnsanlar seni o kadar yormuş ki. Ne zaman birine şans versen hep kazık yemişsin. Sen onlara ne kadar iyilikle gittiysen onlar da sana o kadar kötülükle gelmişler. Her gelen yeni bir yalanla geliyor sana. Her gelen yeni bir hayal kırıklığı oluyor bir anda. Bu durum seni hem çok üzüyor hem de çok kızdırıyor. İnsanların neden bu şekilde davrandıklarını anlamaya çalışıyorsun. İşte hal böyle olunca sana yapılanların başkasına yapılmasını istemediğin için hep dürüst ve adaletli bir insan oldun. Bu yoldan şaşma, tebrikler :)

Asaların Altılısı!

Asaların Altılısı!

Verdiğin cevaplara göre seni temsil eden kart Asaların Altılısı. Bu kart, azmi ve başarıyı simgeler. Tabii aynı zamanda bunlarla beraberinde gücü de getirir. Sen elini attığın her işte çok başarılı oluyorsun. İnsanlar sana hayranlıkla bakıyorlar. Senin hayatında başarısızlığa yer yok. Daha doğrusu senin içi başarısızlıklar da başarı. Çünkü başarısızlıkları senin cesaretini ve çabanı temsil ediyor. Bunun illa bir başkası tarafından tescillenmesine ihtiyaç duymuyorsun. Ayrıca çok da zeki birisin her işinin altından kıvrak zekan ve pratikliğinle kalkıyorsun. Bu da doğal olarak herkesin sana imrenerek bakmasına neden oluyor. Ne zaman bir problem olsa danışılan ilk kişi tabii ki sensin. Okul hayatın ve iş hayatın başarılarınla dolu. Hayatına giren insanları da bu şekilde etkiliyorsun. Yani çok çabalamana gerek kalmıyor. İnsanlar seninle muhabbet kurabilmek için resmen yarışa giriyorlar. Zeki olduğun kadar genel kültürün de çok iyi çünkü. Seninle bir insanın sohbet ederken sıkılması imkansız gibi bir şey. Aman dikkat et nazar değer bak sonra, bilgilerini biraz da kendine sakla. Kıskançlıktan öldüreceksin insanları...

Asaların Kraliçesi!

Asaların Kraliçesi!

Verdiğin cevaplara göre seni temsil eden kartımız Asaların Kraliçesi. Bu kartın destenin en güçlü kartlarındandır. Anlamı da güç, zeka ve lider kavramlarını barındırır. Tabii bunların yanında bir de şeytan tüyü dediklerinden sende bolca var. Etrafında seni sevmeyen bir kişi bile yok. Haklı özgüveninden de bahsetmek lazım tabii. Sen de çok iyi biliyorsun ki özgüvenli insanları pek çekemezler..'Sen de amma egoistsin' lafını eminiz ki çok kez duymuşsundur. Hiiiç aldırma. Bunun ego değil özgüven olduğunu anlamamaları onların problemi senin değil. Ayrıca özgüven sahibi olman müthiş bir özellik. Her zaman fikirlerini çekinmeden dile getiren, bunun pozitif yönde de karşılığını çokca aldığın kesin. Özgüven sana başarıyı da getiriyor. Aynı zamanda çekiciliği de... Ayrıca girdiğin her ortamda konuştuğun her şeyle insanları etkin altına kolayca alabiliyorsun. İnsanların seninle aynı ortamda olabilmek için nasıl çabaladıklarını bir bilsen.

Dünya!

Dünya!

Verdiğin cevaplara göre seni temsil eden kartımız Dünya. Bu kartın anlamı, maddi ve manevi olarak başarıya ulaşmak demektir. Yani hem iş, eğitim hayatında hem de bir insan olarak ne kadar doğru olduğunu gösterir bizlere. Öncelikle o güzel kalbine değinmek istiyoruz. Sen bu dünyadaki en naif, en ince fikirli insanlardan biri olabilirsin. Öyle ki, arkadaşların ne zaman canları yansa ilk sana geliyorlar. Senin onları yargılamadan dinleyeceğini gerekirse beraber ağlayabileceğini biliyorlar çünkü. Ayrıca bu yalnızca arkadaşların için de geçerli değil. Sen oldukça duyarlı bir insansın. İnsanlara yardım edebilmek için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun çoğu zaman. Bu da seni arkadaş ortamlarında oldukça popüler biri yapıyor tabii ki. Aynı zamanda oldukça sanatsal yönü de kuvvetli birisin. Belki henüz keşfetmemiş olabilirsin ama o kadar güçlü ve yaratıcı bir hayal gücün var ki... Bunu mutlaka değerlendirmelisin. Sen neredeyse mükemmel tanımının canlı kanlı kanıtı olabilirsin :)

Ermiş!

Ermiş!

Verdiğin cevaplara göre seni temsil eden kartımız Ermiş. Bu kartın anlamı adından da anlayacağın üzere bilgelik ve yol göstericilik kavramlarından oluşur. Tıpkı senin gibi yani. Sen de özellikle arkadaşlarına ne zaman başları sıkışsa hep yol gösteren kişi oluyorsun. Hatta senin dediklerine o kadar hak veriyorlar ki bir süre sonra sen ne dersen onu yapabilecek hale geliyorlar :) Ayrıca sürekli bir şeyler araştırıp yeni neler öğrenirim diye düşünüyorsun. Bu yapmayı en çok sevdiğin şey. Bilgiye aç bir insansın, herkesten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorsun. Bu halin de epey takdir topluyor. İnsanlar senin engin bilgilerinden yararlanmak için sıraya giriyorlar resmen. Sen baya ayaklı kitap gibisin. Senin gibi kültürlü biriyle de sohbet muhabbetin tadı paha biçilemez olur tabii. Arkadaşların da seninle muhabbet etmeye can atıyorlar. Her konuşmada senden yeni bir şeyler öğreniyorlar çünkü. Onların gözünde sen hem iyi bir dost hem de iyi bir rehbersin. Seni tanıdıkları için çok şanslılar :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
768
337
117
114
40
30
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sercan Can

Dünya!

Lucinda Kane

Adalet! Olmayan şey...

Duygusal Panda

İnsanlar seninle muhabbet kurabilmek için resmen yarışa giriyorlar. yav he he -_-