Görüş Bildir
Haberler
TV
Seni Kalbime Sakladım 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Seni Kalbime Sakladım Yeni Bölüm Fragmanı

Seni Kalbime Sakladım 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Seni Kalbime Sakladım Yeni Bölüm Fragmanı

GNS
31.07.2022 - 18:37

TRT1'in yaz dizilerinden Seni Kalbime Sakladım 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Seni Kalbime Sakladım'ın yeni bölümünde; Civanmert ve Zeynep arasında yaşanan oyun ortaya çıkmak üzeredir. Herkes durumu kurtarmaya çalışırken, Civanmert'in Zeynep'in üzülmemesi için çalışması durumları daha da farklı bir boyuta taşır. Peki Seni Kalbime Sakladım yeni bölümde neler olacak? İşte Seni Kalbime Sakladım 6. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcu Yılmaz ve Pınar Kaya'nın senaryosunu kaleme aldığı Seni Kalbime Sakladım, TRT1 ekranlarındaki serüvenine devam ediyor. Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci'nin başrollerinde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Seni Kalbime Sakladım'ın yeni bölümünde neler olacağı ise merak konusu. İşte Seni Kalbime Sakladım 6. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Seni Kalbime Sakladım 6. Bölüm Fragmanı

Seni Kalbime Sakladım Son Bölüm Fragmanı

Seni Kalbime Sakladım Son Bölüm Fragmanı

Yusuf Abdullah yaşadığı sağlık sorunuyla herkesi telaşa sokar. Civanmert ise tamamen onun sağlığını düşünerek gerçekleri açıklamak ve açıklamamak konusunda kararsız kalır.

Öbür yandan oyunu öğrenen Mete, Zeynep'i tekrar kazanmaya karar verir ve bunun için uğraşır. Civanmert, girdiği yeni işte beklenmedik olaylarla karşı karşıya gelir.

Herkes tarafından öğrenilen bu durum, Zeynep'in de çok fazla kızmasına yol açar. Zeynep olayların aslını öğrenmek adına çıktığı yolda karşılaşacağı tehlikenin farkında bile değildir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın