Görüş Bildir
Haberler
Seni En Çok Kimin Sevdiğini Söylüyoruz!

etiket Seni En Çok Kimin Sevdiğini Söylüyoruz!

Hayatındaki insanlardan seni en çok seven kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Kendini nasıl biri olarak görüyorsun?

4. Bir insana yakınlaşman için ondaki hangi özelliklere önem verirsin?

5. Arkadaşlarınla buluştuğunda yapmayı en çok sevdiğin şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir insanda kesinlikle katlanamayacağın özellik nedir?

7. Zor bir insan mısın?

8. Son olarak ailenle vakit geçirme sıklığın nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Annen!

Annen!

Seni en çok kişi tabii ki annenden başka kimse değil. Tabii ki baban da seni çok seviyordur ama annenin sana olan sevgisi bambaşka. Ne demişler 'Ana gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz.' Sen de annenin çok seviyorsun. Ara sıra tersleşseniz de birbirinizi çok seviyorsunuz. Eee zaten hayatımızın her anında zaten birileriyle problem yaşıyoruz. Annen de senin kötülüğünü istemiyor sonuçta. Biraz daha sağduyulu ol ve annen sevgisine misliyle karşılık ver.

En yakın arkadaşın!

En yakın arkadaşın!

Seni herkesten en çok seven kişi en yakın arkadaşın. Seni çok önemsiyor. Dünya bir yana sen bir yanasın onun için. Böyle bir yakın arkadaş edindiğin için gerçekten çok şanslısın. Biliyorsun günümüzdeki arkadaşlıklar hep çıkarlar üzerine. Ama senin yakın arkadaşının kesinlikle böyle bir amacı yok. Umarız arkadaşlığınız sonsuza kadar sürer.

Sevgilin!

Sevgilin!

Senin en çooook seven sevgilin/eşin. Sen çok duygusal ve sadık bir insansın. Bu yüzden de sevdiğin insana kutsal bir bağ ile bağlanıyorsun. Durum bu olunca sonucun böyle çıkması şaşırtıcı bir durum olmasa gerek. Siz birbirinizi çok iyi anlıyor ve kesinlikle bir elmanın iki yarısı misali tamamlıyorsunuz. Birbirinizin gözlerinin içine bakıyorsunuz resmen. Bu devirde böyle bir aşka sahip olunca da hayatının en önemli insanı o oluyor elbette.

Baban!

Baban!

Seni en çoook seven insan baban. Çocuklar için babaları her zaman çok ayrı olmuştur; kızlar için koruyucu kahraman, erkekler için de örnek alınan kahraman olmuştur babalar hep. Senin için de böyle. Baban senin gözünde her şeyi yapmaya gücü olan, asla yıkılmayan biri. Onu hiçbir zaman yıkılmış görmedin; yıkılmış olsa bile sana bunu göstermedi asla. Çünkü babalar böyledir, bulunduğu durum ne kadar zor olursa olsun sana asla bunu hissettirmez. Seni hep korur, üzülmene asla izin vermez.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
547
349
210
111
88
56
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?