Görüş Bildir
Haberler
Seni Aldatan Sevgilinden Nasıl İntikam Alacaksın?

Seni Aldatan Sevgilinden Nasıl İntikam Alacaksın?

Aburoski
01.10.2018 - 16:28 Son Güncelleme: 20.12.2018 - 14:21

O korktuğun şey başına geldi! Yani aldatılmak... Çok sevdiğin insan tarafından aldatıldın ve ondan intikam almak istiyorsun. Peki ama nasıl? Sorduğumuz soruları cevapla sana intikam yolları sunalım! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Seni aldatan eski sevgilinin başına kötü bir şey gelse üzülür müsün?

4. En büyük korkun hangisi?

5. Sana en uzak olan kelime hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kızdığını kimseye söyler misin?

7. Peki son olarak sence intikam soğuk yenen bir yemek midir?

Senin en büyük intikamın susmak!

Verdiğin cevaplara göre sen, seni aldatan sevgilinden susarak intikam alacaksın! Onun için herhangi bir zahmete bile girmeye değmeyeceğini düşüneceksin. Kılını bile kıpırdatmadan çekip gideceksin ve bir daha sana asla ulaşamayacak. Neden gittiğini bile bilmeyecek. Ömrünü  bunu düşünerek geçirecek.

Cidden yapılan intikamlardan bir yana bu da insanın canını çok yakıyor. Susmak gerçekten bazen en iyi cevap olabiliyor. Hele hele sana ulaşamayınca zaten kafayı yiyecek!

Arkadaşlarından biriyle sevgili olarak!

Verdiğin cevaplara göre sen, seni aldatan sevgilinden onun arkadaşlarından biriyle sevgili olarak intikam alacaksın! Hiç istemediğin şekilde çok sevdiğin sevgilin seni biriyle aldattı ve bunu sindiremedin. İntikam alarak rahatlayacaksın. Çok fazla düşündün taşından ve bu fikir aklına geldi. Zaten o kişi senden hoşlanıyordu sırf onu sinirlendirmek için arkadaşıyla sevgili olacaksın. 

Aslında kendine göre çok iyi bir intikam aldığını düşüneceksin fakat bu pek iyi bir intikam olmayacak. Sonuçta başka birisini de sen kullanmış oluyorsun. Umarız ki sinirin geçer ve kötü sonuçlarla karşılaşmazsın. :)

Onun hakkındaki bütün sırları herkese anlatarak!

Verdiğin cevaplara göre sen, seni aldatan sevgilinden onun bütün sana anlattığı  sırları herkese anlatarak intikam alacaksın. Sana zamanında kendisiyle ilgili kimsenin bilmediği sırlarını anlatmış ve sen de seni anlattığını öğrenince sırlarını herkese anlatarak canını yakabileceğini düşüneceksin. Bu gerçekten onun canını yakacak bir intikam. Emin ol ki bu intikamla için çok rahatlayacak. 

Sana insanlar tepki gösterse de sen onları pek takmayacaksın. Çünkü bir an önce onun canını yakman gerekecek ve bu intikam yolunu bulacaksın. Senin için elbette ki iyi olacak fakat onun için hiç de iyi olmayacak. Çok zor günler geçirecek. Sen de karşısına geçip sinsi sinsi güleceksin!

Bütün eşyalarını sokaktaki evsizlere dağıtarak!

Verdiğin cevaplara göre sen, seni aldatan sevgilinden onun bütün eşyalarını sokaktaki evsizlere dağıtarak intikam alacaksın! Evde olmadığı bir gün kanıtıyla birlikte sevgilinin seni aldattığını öğrenip deliye döneceksin. kara kara düşünürken birden gözlerinin önüne dolabı gelecek ve eşyaları bir poşete koyup sokak sokak dolaşıp tek tek dağıtacaksın. O eve geldiğinde. dolabında hiçbir şey bulmayacak ve seni de bir daha asla göremeyecek. 

Birçok insana göre çok iyi bir intikam yöntemi gerçekten. Onu sadece üstündeki eşyalarla ortada bırakacaksın. O saatten sonra da ne yapacağı umrunda olmayacak elbette! Ne hali varsa görsün...

Elektronik eşyalarına sifonu çekerek!

Elektronik eşyalarına sifonu çekerek!

Verdiğin cevaplara göre sen, seni aldatan sevgilinden onun tüm elektronik eşyalarını tuvalete atacak ve üstüne de sifonu çekeceksin. Hem de onun gözlerinin önünde! Resmen çıldıracak! Sen de büyük bir zevkle eşyaların gidişini izleyeceksin. Seni aldatmanın bedelini bu kadar ağır ödeyecek işte! Senin böyle bir şey yapamayacağını düşündü fakat öyle güzel yapacaksın ki anlattığın herkes şok geçirecek!

Ha o da bu sırada olmayan eşyalarının borcunu ödemeye devam edecek. Ciddi anlamda onun bu çaresiz hallerini gördükçe keyifleneceksin! Gerçekten iyi cesaret bravo!

Sosyal medya hesaplarını spamleterek

Verdiğin cevaplara göre sen, seni aldatan sevgilinden onun sosyal medya hesaplarını spamleterek intikam alacaksın. Çok fazla takipçili sosyal medya hesapları var ve sen de onun takipçilerine olan değerini ve hesaplarına olan düşkünlüğü biliyorsun. En iyi intikam yöntemin bu olacak! 

Sonunda istediğine de ulaşacaksın ve sosyal medya hesapları elinden püf diye uçacak! Çok mutlu olacaksın ve o bunu hiç bilmeyecek. İşte intikamın bu kadar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
72
39
16
12
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Akdağ

evsizlere dağıtıyorsun diyorda ben dilenciye bile bir lira vermeyen adamım değil ki evsizler. hiç sanmıyorum

freyareyizz

onun sırlarını anlatmak mı.. bu çocukluktan başka bir şey değil ;/ onun sirrindan kime ne :D benim aklımda daha güzel planlar var

WantonNovelSMYRNA

Senin en büyük intikamın susmak! Hımm.. mümkün olabilir. Ama susarken bile neler yapabileceğimi düşünürüm. Güzel orta gelirse gole çevirmessem ayıp olur sonr... Devamını Gör