Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliniz Bu 30 Davranıştan 20’sini Sergiliyorsa Aklı Hâlâ Eski Sevgilisinde!

Sevgiliniz Bu 30 Davranıştan 20’sini Sergiliyorsa Aklı Hâlâ Eski Sevgilisinde!

Aburoski
19.09.2018 - 14:24 Son Güncelleme: 20.09.2018 - 17:59

Herkesin aklında eski sevgilisi iyi kötü yer edinmiştir. Fakat bazı insanlar eski sevgilisini yeni bir ilişkiye başladıkları zamanda bile unutamamıştır. Biz de sevgilinin eski sevgilisini unutup unutmadığını öğrenmen için sana yardımcı olacağız!

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinin davranışlarını seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Tebrikler! Aklında ve kalbinde o yok!

Seçtiğin davranışlara göre sevgilinin aklı da kalbi de onda değil! İçin öncelikle bir rahatlasın bakalım. Evet belki birkaç hareketinden şüphelendin fakat aklındaki o düşünce doğru değil. Evet, senin de onun da eski sevgililerinizle iyi kötü yaşanmışlıklarınız var. Buna saygı duyduğu için tamamen hayatından çıkarmamış olabilir fakat bu onu sevdiği anlamına gelmiyor. 

Eğer ciddi anlamda şüphelerin artarsa lütfen onu karşına al ve itiraf ettir. O itiraf etmediği sürece net bir karar verip ilişkiyi mahvetme. Böyle bir durum olursa karşılıklı konuşarak çok rahat bir şekilde halledebilirsiniz. Ki zaten böyle bir durum olacağını düşünmüyoruz. Çünkü aklında o yok!

Ara ara onu düşünüyor!

Seçtiğin davranışlara göre senin sevgilin ara ara eski sevgilisini düşünüyor fakat bu abartılacak bir düşüme değil. Zaten kim eski sevgilisini unutmuş ki? Alzheimer olmadığımız sürece kimse kimseyi zaten unutmaz. Sevgilinin düşünceleri de tamamen bu! Standart bir insanın düşündüğü şeyleri düşünüyor. Yani onun için artık herhangi bir etkisi yok. Onunla ilgili güzel hisleri zaten çoktan bitmiş gitmiş. 

Arada düşünmesi seni sevmediği anlamına gelmiyor. Böyle bir şey hissetmiş olabilirsin fakat bir düşün bakalım senin hiç aklına bir kere bile olsa gelmedi mi? 'Evet, aklıma geldi!' diyorsan problem çözülmüş oldu. :)

Üzgünüz! Aklı hâlâ onda!

Seçtiğin davranışlara göre sevgilinin aklı maalesef ki hâlâ onda! Bunu söylemek bizim için gerçekten zordu fakat içinde bulunduğun durum bu. Bu kadar fazla eski sevgilisine yönelik hamleler yapması aklımızda soru işaretleri bıraktı. Neden böyle oldu? ya da 'Benimle neden hâlâ birlikte?' gibi düşüncelerin varsa bunu direkt ona sor. Doğru cevabı alabileceğin tek adres o çünkü. 

İlişkini de düşünerek al karşına onunla konuş. Ona bunu sakin bir şekilde itiraf ettir. O zaman zaten birlikte nasıl bir yol çizeceğinize karar verirsiniz. Üzülme, her şey düzelir. 😇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
50
31
27
16
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Frame Madrock

Bi de eski sevgilisine pompaya gidiyor yazsaydınız bune ulen birini bile yapsa sıkıntı büyük

Beyza Bla Bla

Anlamak için bunları seçmeye gerek yok bunları yapıyorsa bariz belli zaten 😂

Hamilesiniz çıktı? Bu testte bir sıkıntı var yada yok.