Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Bu 30 Davranıştan 20'sini Sergiliyorsa Sana Sırılsıklam Aşık!

Sevgilin Bu 30 Davranıştan 20'sini Sergiliyorsa Sana Sırılsıklam Aşık!

Aburoski
02.08.2018 - 17:18

Her insan hayatında kendisine sırılsıklam aşık olan birisinin olmasını ister. Bu şu zamanlarda biraz zor olsa da imkansız değil. Belki hayatınızdaki insan size gerçekten aşıktır ve siz bunu anlayamıyorsunuzdur? Biz de anlamanıza yardımcı olmak için 30 davranış belirledik ve bakalım bu davranışlardan kaç tanesini sevgiliniz sergiliyor. 

Hadi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilin bu davranışlardan hangilerini sergiliyor?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yeni yeni sana alışıyor!

Seçtiğin davranışlara göre sevgilinin sana pek sırılsıklam aşık olduğunu söyleyemiyoruz. Belki sana daha yeni yeni alışıyor. Belki ilişkiniz daha yeni bilemiyoruz fakat durum bu şekilde. Bu seni sevmediği anlamına tabii ki de gelmiyor. Bu davranışlar sana sırılsıklam aşık olduğunu değil ama sana değer verdiğini gösterir. 

Sana alışmak, aşık olma konusunda ise daha yolun başında. Bu nedenle ileride nasıl bir durum içerisine girer bilinmez fakat büyük ihtimalle sana aşık olacak. Kendini her duruma hazırla. Sonu istediğin şekilde olmazsa moralini hiçbir şekilde bozma. 'Kısmet değilmiş.' deyip geçersin. Ama hayatındaki bu insanın değerini çok iyi bilmelisin. Kimse kolay kolay bunları yapmıyor. Bu nedenle sana büyük ihtimalle aşık olacak!

Sana aşık oluyor!

Seçtiğin davranışlara göre sevgilin sana sırılsıklam aşık olmak üzere! Bu zamana kadar sana olan davranışları senin çok hoşuna gitmiş. Bu süre zarfında da seni çok iyi gözlemlemiş ve bu gözlemlerini devam ettiriyor. Hayatı boyunca karşısına çıkan en doğru insanlardan biri olduğunu düşünüyor ve seni kesinlikle kaybetmek istemiyor. Sana çok fazla değer veriyor. Hayatına sana her şekilde saygı gösteriyor. Bu konuda kendini şanslı hissedebilirsin. 

Sadece sana aşırı derecede bağlanmaktan korkuyor olabilir. Bu nedenle kendini geri planda tutuyor olabilir. Senden uzak durduğu zamanlarda kesinlikle senden soğuduğunu düşünüp triplere girme. Bazı korkuları var o kadar. Onun haricinde senden kesinlikle emin!

Ve sana sırılsıklam aşık!

Seçtiğin davranışlara göre sevgilin sana sırılsıklam aşık! Belki de dünyada birine bu kadar aşık olan biri yoktur. Sana olan aşkı filmlere bile konu olabilir. Abarttığımızı düşünebilirsin fakat abartmıyoruz. Artık kim bu şekilde sevgilisine davranıyor ki bir düşün bakalım? Hayatındaki bu insanın değerini kesinlikle bilmelisin. 

Sende aynı şekilde onun hislerine önem vermeli, hayatına saygı duymalısın ki bunları yaptığını düşünüyoruz. Senden de ondan da hiçbir şüphemiz yok. Yeter ki siz bu şekilde birbirinizi aşkla sevmeye devam edin. Umarız ki, bu aşkınız ileriye dönük olur ve son olarak şunu söyleyelim. Kesinlikle küçük şeyler nedeniyle birbirinizi kırmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
433
294
113
89
69
66
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?