Görüş Bildir
Haberler
Partneriniz Bu 30 Davranıştan 20’sini Sergiliyorsa Büyük İhtimalle Aldatılıyorsunuz!

Partneriniz Bu 30 Davranıştan 20’sini Sergiliyorsa Büyük İhtimalle Aldatılıyorsunuz!

Aburoski
24.07.2018 - 16:47

Her insanın başına gelmesinden korktuğu ilişkilerin baş düşmanı şüphesiz ki aldatmadır. Aldatıldığının farkına varmak da ne yazık ki zor.  Biz de aldatılıp aldatılmadığınızı ölçmeniz için 30 durum belirledik. Eğer partneriniz bu 30 durumdan 20'sini yapıyorsa vay halinize! 

Hadi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Partneriniz bu davranışlardan hangisini sergiliyor?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçin rahat olabilir!

Bu sıralar bazı davranışlarından rahatsız olmuşsun hatta bazı araştırmalara girişmişsin ama rahatlıkla söyleyebiliriz ki partnerin seni aldatmıyor. Şöyle rahatça günün tadını çıkarabilirsin. Her insan partnerinin onu ne kadar çok sevdiğinden emin olsa da yine aklımızın bir köşesinde 'Acaba mı?' düşüncesi duruyor. 

Sen ilişkini böyle sürdürmeye devam et. Eğer şüphelendiğin bir şeyler olursa lütfen araştırmaya girip kendini sıkmak yerine onunla konuş. Konuşarak her şeyi çözebilirsin. Kesinlikle şüpheye düştüğünde arkasından iş çevirme. Eğer öyle bir şey yoksa işler daha da kötü olabilir. Bu nedenle dikkatli davranmalısın.

Aldatmıyor olabilir fakat ilişkinizle ilgili sorunları var!

Seçtiğin durumlara göre ilişkinizde ufak ufak çatırdamalar var. Aldatıp aldatmama konusunda net bir şey söyleyemiyoruz fakat ilişkinizle ilgili problem var. Aldattığı için değil de bu nedenden dolayı bu şekilde davranıyor olabilir. Ha şunu da söyleyelim kesin aldatmıyor demiyoruz. Yine de sen dikkatli ol. Hareketlerini iyi analiz et ve kesinlikle böyle bir şeyin olduğunu düşünüyorsan da git konuş. Konuşmadığın sürece zararlı çıkacak olan sen olacaksın. Kendini saçma sapan düşüncelerle yiyip bitireceksin. 

Kendini bu kadar heder etmenin hiçbir anlamı yok. Sonuçta sen kendisine değer veren bir insansın ve kendini böyle yaparak haksızlık etmiş olursun. bir an önce aklındaki bu düşünceleri atmak için onunla konuş...

Üzgünüz aldatılıyorsun!

Seçtiğin durumlara göre üzülerek söylüyoruz ki sen aldatılıyorsun. Belki de uzun zamandır bunu düşünüyorsun fakat bir türlü onun yapabileceğine inanmıyorsun.  Artık inanmanın zamanı geldi. Üzülme bu sana karşı yapılmış bir şey değil. Tamamen kendi karaktersizliğinden yaptığı bir durum. Vakit ağlayıp sızlanmanın vakti değil. Hayatına yeni bir sayfa açma vakti! Ha bu yeni sayfayı açmadan önce, emin olmak adına onunla karşılıklı güzelce konuş. Bakalım ne diyecek, ne yapacak? Ondan sonra hayatına devam edebilirsin. 

Lütfen kafanı artık bu düşüncelerle meşgul etme. Unutma sen kendisini seven güçlü bir insansın. Karaktersiz insanların seni yıkmasına da izin vermezsin. Hadi bakalım görelim seni! 💪

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
99
43
37
33
28
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın