Görüş Bildir
Haberler
Partneriniz Bu 45 Durumdan 30'unu Yapıyorsa İlişkinizi Gözden Geçirmelisiniz!

Partneriniz Bu 45 Durumdan 30'unu Yapıyorsa İlişkinizi Gözden Geçirmelisiniz!

Aburoski
16.07.2018 - 15:46

Her ilişkide küçük büyük sorunlar vardır. Biz de bu sorunlardan 45 tanesini belirledik ve ilişkini ölçmen için sana sunduk. Eğer ki partnerin bu 45 durumdan 30 tanesini yapıyorsa ilişkinizi gözden geçirmenin zamanı gelmiş demektir. Bakalım kaç tane işaretleyeceksin? 

Hadi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Partnerinin yaptıklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlişkiniz çok normal!

Gayet güzel giden bir ilişkiniz var. Ufak tefek sorunlar yaşıyorsunuz fakat bu çözülemeyecek büyük sorunlar değil. Bu sorunlar, her ilişkide olabilecek, ilişkinin tuzu biberi diyebileceğimiz sorunlar. Ne sen ne de o bunu çok büyütmüyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza çok fazla takmadığınız için zaten ilişkiniz güzel gidiyor. İlişkilerin çoğu küçük şeyler büyük sorunlar haline getirildiği ve çözülemeyeceğine inanıldığı için bitiyor. Siz onlardan değilsiniz. Birbirinize gayet saygılısınız. Böyle devam edin aman bozulmasın aranız.

Yavaş yavaş sarsıntılar başlamış!

Seçtiğin durumlara göre ilişkinizde ufak ufak çatırdamalar var. Biraz küçük şeyleri büyütüyormuşsunuz gibi. En yakın zamanda karşılıklı oturarak sorunlarınızı konuşmalısınız. Aksi halde bu ilişki biraz daha kötüye gidecek. Artık küçük sorunları büyük sorunlar haline getirmemeyi öğrenmelisiniz. En küçük sorun da karşılıklı bir şekilde açık açık sorununuzu konuşun. Konuşmadığınız için bu durumda olabilirsiniz. Unutmayın ki konuşarak her şeyi çözebilirsiniz. Çözülmez dediğiniz en büyük sorununuzu bile... Yeter ki siz birbirinize karşı saygılı ve sabırlı olun. Birbirinizi seviyorsunuz. Bu ilişkinin sallanmasına da izin vermeyin.

İlişkiniz sonlara yaklaşıyor!

Seçtiğin durumlara göre sizin ilişkinizin sonu hiç iyi gözükmüyor. Çok büyük sorunlar yaşıyorsunuz. Bu sorunlar çözülür mü bilinmez ama bir an önce karşılıklı oturup ilişkiniz hakkında iyice konuşmanız gerekiyor. Aksi halde birbirinizi yıpratmaya devam edeceksiniz. Ne sen ne de o bunu haketmiyorsunuz. Eğer her şeyinizi en ince ayrıntısına kadar konuşursanız eski halinize dönebilirsiniz. Bu arada bu konuşmalar lütfen çözüm odaklı olsun yoksa hiçbir şey çözemezsiniz. Umarız ki ilişkinizi kurtarırsınız eğer hiç umudunuz yoksa yol yakınken dönmelisiniz.

İlişkiniz bitmek üzere!

Seçtiğin durumlara göre ilişkiniz bitmek üzere hatta bitmiş diyebiliriz. Belki de alışkanlıktan dolayı birlikte olmaya devam ediyorsunuz. Bunu kesinlikle daha fazla sürdürmeyin. Aranızda saygıya dair, sevgiye dair pek bir şey kalmamış. Üzülme çünkü her ilişkide olabilecek şeyler bunlar. Sen artık yoluna bak. Seni çok yıpratıyor. Bunu hiçbir şekilde haketmiyorsun. Sen çünkü değerlisin ve sevgini hakedecek birileriyle olmalısın. En yakın zamanda bu sorunlar hakkında konuşmalısın eğer ki partnerin çözüm odaklı konuşmuyorsa bu ilişkiyi bitirmelisin. Umarız ki senin sevgini gerçekten hakedecek biriyle yoluna devam edersin. 😇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
307
116
63
42
36
34
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?