Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliniz Bu 30 Davranıştan 20’sini Sergiliyorsa Büyük İhtimalle Ayrılmak İstiyor!

Sevgiliniz Bu 30 Davranıştan 20’sini Sergiliyorsa Büyük İhtimalle Ayrılmak İstiyor!

Aburoski
15.09.2018 - 13:41

Bazen sevgilinizin davranışlarına bir türlü anlam veremezsiniz. Biz de sevgilinizin sizden ayrılmak isteyip istemediğini anlamınız için 30 tane davranış belirledik. Bakalım sevgiliniz kaç tanesini sergiliyor?

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilin bu davranışlardan hangilerini sergiliyor?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Aaa yok canım ne ayrılması!

Seçtiğin davranışlara göre sevgilin kesinlikle senden ayrılmak istemiyor. Bunu nereden çıkardın bilmiyoruz fakat durum böyle. Rahatlıkla gününe devam edebilirsin. Sevgiline 'Seni çok seviyorum!' mesajı atabilirsin. Bak nasıl da mutlu olacak. Seni de çok seviyor. Aranızda bazı zamanlar sıkıntılar yaşanmış olabilir ya da ileride yaşanacaktır, fakat sizin aranızdaki bağ ayrılmanıza izin vermeyecektir. Sizin de her ilişkide yaşanan klasik sıkıntılarınız var o kadar! 

Sizin ilişkiniz ileriye dönük bile olabilir. Bu ilişkinin devam etmesi için lütfen partnerini sıkma! Sen zaten ona nasıl davranacağını iyi biliyorsun. Ruh halini çok iyi çözüyorsun. Belki de bu sizin ilişkinizdeki sırrınızdır? Birbirinizi çok iyi anlayıp ona göre hareket etmek! Bu güzel bir özellik...

Böyle devam ederse düşünecek!

Seçtiğin davranışlara göre ilişkiniz pek iyi gitmiyor gibi. Bunun nedenini bence biraz oturup düşün. Kafası çok karışık! Bir şeylerin kararını veremiyor ve sen de bu kararları alırken işini zorlaştırma ve doğru hamleler yap! Yap ki ilişkin yarına çıkabilsin. Neden böyle olduğuna dair pek bir düşüncen yok ama bu ilişkiyi kurtarmak istiyorsun. Daha net karar vermiş de değil. Sadece aklını karıştıran şeyler var. Bunları öğren ve ilişkini en kısa sürede bu çıkmazın içinden kurtar. Biz sana güveniyoruz. 

Ayrılmanız için hiçbir neden yok çünkü birbirinizi çok seviyorsunuz. Belki de sevgilin psikolojik sıkıntılar yaşıyor olabilir. Çok dikkatli olmalısın. Hadi elini tut ve onunla konuş....

Ayrılmayı kesin olarak düşünüyor!

Seçtiğin davranışlara göre üzülerek söylüyoruz ki, senden ayrılmak istiyor! Ayrılmayı uzun zamandır düşünüyor. Bu yeni bir şey değil. Sen, bu sürede hiçbir şeyin farkına varmamışsın. Belki farkına varsaydın düzeltebilecek imkanın olacaktı, fakat artık ilişkinizi düzeltmek için çok geç! Ha elbette ki yine de konuş ve şansını dene ama düzeleceğini sanmıyoruz, çünkü kafasında tamamen bu ilişkiyi bitirmiş. 

Neden böyle düşündüğüne dair bir bilgi veremiyoruz, fakat istemediği şeyler olmuş. Bir kere soğumuş ve bir daha ısınamamış. Bazı insanlar öyledir. Bir kere soğuduğunda bir daha asla o kişiye karşı eskisi gibi olamaz. Sizin de böyle bir durumunuz var ne yazık ki. Ama üzülme istediğin gibi biriyle birlikte olacaksın. Yalnız kalmayacaksın merak etme!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
58
48
28
26
26
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rom

Kesin ayrılmak istiyor da... Benim sevgilim yok ki :D

first_contact1

hayır önce ben ayrılcaaaaaammmmmm

Sinan Selçuk

sadjşkdjşalssd

Ördekkaç

Bu testi daha önce yayınlamamış mıydınız?

sue

ara ara hortlatıyolar testleri