Görüş Bildir
Haberler
Sen Zorba mısın?

Sen Zorba mısın?

Bu davranışlardan yaptıklarını seç, sen zorba mısın söyleyelim!

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan hangilerini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Hayır sen zorba değilsin!

Sen hiç de zorba biri değilsin. Sen, başkalarını düşünmeyi kendini düşünmekten daha çok seven, merhametli ve duyarlı bir insansın. Her zaman, bir şey söylemeden önce, kelimelerinin karşındaki kişiyi kırıp kırmayacağı, belki de onun hassas bir noktasına dokunup dokunmayacağı üzerine düşünürsün. Alay etmek, dalga geçmek gibi kaba ve incitici davranışlar senin kitabında yer almaz. Sen, insanların hatalarını ve kusurlarını görmezden gelmeyi tercih eden, herkesin mükemmel olmadığını kabul eden bir insansın. Çünkü sen de biliyorsun ki, kimse kusursuz değil ve herkesin kendine özgü zayıf yönleri var. Ve sen, başkalarının da senin kusurlarını görmezden gelmesini, seni olduğun gibi kabul etmesini istersin. Sen, insanları olduğu gibi kabul eden, onları değiştirmeye çalışmayan bir insansın. Sen, insanların duygularına değer veren ve onları anlamaya çalışan bir insansın. Bu yüzden, seninle birlikte olan herkes kendini güvende ve değerli hisseder. Çünkü sen, insanların en iyi hallerini görmeyi ve onları en iyi halleriyle sevmeyi tercih edersin. Sen, herkesin kusurlarını kabul eder ve onları olduğu gibi seversin.

Evet sen zorba birisin!

Biraz zorba olduğunu söylemek belki de biraz ağır kaçabilir ama ne yazık ki durum bu. Belki farkında değilsin, belki de bu senin doğal davranış biçimin ve asla kasten insanları incitmek gibi bir niyetin yok. Ancak, bazen senin bu doğal hallerin, bu senin hiç farkında olmadan yaptığın davranışlar, biraz zorba biri olduğunu gösteriyor. Senin doğallığın, senin kendin gibi olma arzun, bazen herkesi kırabiliyor. Çünkü senin bu doğallığın, bu senin kendin gibi olma hali, bazen insanlara biraz kırıcı gelebiliyor. Belki de bu durumu gözden geçirmen gerekiyor. Kendini olduğun gibi ifade etmek, doğru olduğunu düşündüğün şeyleri söylemek elbette önemli. Ancak, bunu yaparken başkalarını incitmemeye, onların duygularını da gözetmeye çalışmalısın. Unutma ki, herkesin senin kadar güçlü olmadığını ve belki de senin bu doğallığın karşısında bazıları kendini savunmasız hissediyor olabilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
51
25
20
15
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
esra özbay

HAYIR sen zorba değilsin... DOĞRU değilim.

ömer

Hayır sen zorba değilsin! Elimize ne geçti milleti önemsedikçe hiç bir şey….

Şey çok ucubece bence, atıyorum adam gitmiş gönderi atmış bi fotoğrafını, ne kadar iyi olursa olsun bir kusur bulunur, ya da yaratılır ve onunla dalga geçili... Devamını Gör